İstanbul Avrupa Yakası Iş Arıyorum

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Forumda denk gelenler vardır monitör bozuldu felan bilgisayar kullanamıyorum film sitemi sattım borç kapadım bana İstanbul da iş için yardımcı olabilicek var mı? Işkur gittim dün 4 adet şirkete başvuru yaptık bugün aradım hepsi dolu felan oradanda iş çıkmadı. Meslek olarak herhangi bi mağazada satış danışmanı olarak çalışabilirim bilgisayar işleri yapabilirim Veri Girişi Vs ama öncelik herhangi bi mağazada çalışabilirim satış konusunda tecrübem var şimdiden yönlendirme yapacaklara şimdiden teşekkürler
Iletişim için özel mesaj veya telefon 0541 367 5782

Iş arayışım devam ediyor yönlendirme yapabilecek biri olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam alışveriş merkezlerinde form doldurun illaki dönüş yapar biri

lc waikiki defacto kipa colins koton hepsine bak illa çıkar birisi

lc waikiki defacto kipa colins koton hepsine bak illa çıkar birisi
Öneri için teşekkürler hocam bakınıcam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

özelden mesaj attım hocam..
Dönüş yaptım hocam bekliyorum çok teşekkürler

Yaş kaç?
Okul durumu nedir?
bilgisayar güvenlik sistemleriyle ilgin var mı eğer ilgin yoksa kısa zamanda öğrenebileceğini düşünüyor musun?
Esnek çalışma saatlerine uygun musun?

Yaş kaç?
Okul durumu nedir?
bilgisayar güvenlik sistemleriyle ilgin var mı eğer ilgin yoksa kısa zamanda öğrenebileceğini düşünüyor musun?
Esnek çalışma saatlerine uygun musun?

yaş 21
okul durumu : lise - üniversite için açıktan bilgisayar ile ilgili bi bölümü okuyarak çalışmayı düşünüyorum.
pc güvenlik sistemlerine ilgim var hocam esnek çalışma saatlerinede uygunum
aylık düzenli çalışma ve düzenli bi maaş istiyorum uygun bi işe var ise yönlendirebilirseniz sevinirim.
anlık olarak bana ulaşabileceğiniz yerler:
mail : [email protected]
numaram: 0541 367 5782

yaş 21
okul durumu : lise - üniversite için açıktan bilgisayar ile ilgili bi bölümü okuyarak çalışmayı düşünüyorum.
pc güvenlik sistemlerine ilgim var hocam esnek çalışma saatlerinede uygunum
aylık düzenli çalışma ve düzenli bi maaş istiyorum uygun bi işe var ise yönlendirebilirseniz sevinirim.
anlık olarak bana ulaşabileceğiniz yerler:
mail : [email protected]
numaram: 0541 367 5782
Ben ileteceğim eğer geri dönüş olursa size yazacağım.

bugünde arama yapmak için kafe gittim ya mebe bağlı dolandırıcı kurs şirketleri arıyor yada çağrı merkezleri arıyor. altı üstü satış danışmanlığı istiyoruz herhangi bi mağazada.

Bi yerlere gidiyorum ama ya bi gün önce işçi alınmış yada deneme için alınan işçi girişi felan bitmiş hep kıl payı yani. Arayış devam.

avmleri gezdin mi ? bi panoda iş ilanları asılı oluyo genelde güvenliğe sorarsan gösterirler

Hocam askerliği yapmadan iş bulmak zor. Benim bulunduğum şehirde de işyerleri genelde askerlik soruyor hep. İşe alanlarda az paraya çalıştırıyor.

Bunları gez bence. Full time veya part time olarak alırsarsa başla bence.
lc waikiki, defacto, kipa, colins, koton vs. vs

Aslında işkurun iş bulması gerekiyordu. Bişeyleri eksikmi yaptınız acaba. İşkurdan işçi almak işyerleri için daha avantajlı. Çünkü işkur teşvikleri var. Belirli süre maaş veya ssk yı işkur ödüyor. İşverenin yükü hafifliyor.

İş bulmak ve iş hayatı zor. Ne iş olursa gir der genelde büyükler. Kendi uzmanlık alanında iş bulamazsın. Sistem çok bozuk işlemiş ve işliyor. Herkes ne iş olursa yaparım mantığıyla çalıştığı için senin aradığın pozisyona da senden önce işi bilmeyen biri girip uzmanlaşıyor.

Okuldu, askerlikti derken yıllar geçiyor. Senin uzmanlaştığın alanda aradığın işyerindeki pozisyonlar doluyor. Emekli olanlar da işten çıkmak bilmiyor. Eski işyerleri dolu olduğundan iş bulamıyorsun. Eski ve işi ağır işyerleri oluyor. Onlarada girenler 1-2 hafta çalışıp zor olduğu için bırakıyor. Şanslıysan yeni bir pozisyon açılırsa, emekli biri çıkarsa, yada sağlam bir firma şube açarsa sana pozisyon boşalıyor. Ona da eski şubedekiler torpille tanıdıkları sokmazsa sen girebilirsin.

Belli yaştan sonra Ekmek aslanın ağzında lafını çok duymaya başlıyorsun. Evden sıkıştırıyorlar. Komşuların bir kısmı artislik yapıyor. Komşuların bir kısmı bir yerleri tarif ediyor. Arkadaşlarının çoğu bi yerlere girmiş oluyor. Çıkıp kendine göre iş arıyorsun bulamıyorsun. Bazen kafayı yiycek pozisyona geliyorsun. Sonra pes edip ne iş olursa yaparım abi diye iş arıyorsun.
İlkokul mezunu olup müteahhitlik yapıp mercedesle gezenleri görünce boşuna üni okudum deyip sinir oluyorsun diplomaya lanet okuyorsun.

İşyerlerinin genel olarak istediği şeyler.
Askerlik yapılmış olmalıdır.
Diploma.
Tecrübe.
Yabancı dil ( büyük şirketler)
Kılık, kıyafet, saç, sakal düzeni.
Disiplin.

Askerlik, Diploma, İş Tecrübesi. Bu üçlüyü başarmak zaten yıllar alıyor. Bu üçlü olmadan da az parayla çalıştıranlar alıyor. Böyle bir sistem var malesep. Hayat zor ve acımasız. Her yaş artıkça sorumluluklarda artıyor malesep. Geleceğe yönelik proje üretelim dediğimizde de herkes parayı hemen kazanma peşinde oluyor. Bu 8-10 sene önce 15 yaşındayken oluşturmaya çalıştığım 15-16 yaşındaki kişilerden oluşan grupta da aynıydı. Aradan 8 -10 geçti 20-25 yaş grubunda da yine aynı. Her yaş grubunda ekip kuralım disiplinli çalışıp geceğe yatırım yapalım dediğimde bizi kullanmaya çalışıyorsun falan filan muhabbetleri dönüyor hep. İnsanlarda güven ve disiplini Sıfır a yakın. Bu yüzden bu döngüye mahkumuz.

NOT: Mesaj biraz uzun oldu kusura bakmayın. Genel olarak gördüğüm durumları yazdım.

Son düzenleme:
Hocam askerliği yapmadan iş bulmak zor. Benim bulunduğum şehirde de işyerleri genelde askerlik soruyor hep. İşe alanlarda az paraya çalıştırıyor.

Bunları gez bence. Full time veya part time olarak alırsarsa başla bence.
lc waikiki, defacto, kipa, colins, koton vs. vs

Aslında işkurun iş bulması gerekiyordu. Bişeyleri eksikmi yaptınız acaba. İşkurdan işçi almak işyerleri için daha avantajlı. Çünkü işkur teşvikleri var. Belirli süre maaş veya ssk yı işkur ödüyor. İşverenin yükü hafifliyor.

İş bulmak ve iş hayatı zor. Ne iş olursa gir der genelde büyükler. Kendi uzmanlık alanında iş bulamazsın. Sistem çok bozuk işlemiş ve işliyor. Herkes ne iş olursa yaparım mantığıyla çalıştığı için senin aradığın pozisyona da senden önce işi bilmeyen biri girip uzmanlaşıyor.

Okuldu, askerlikti derken yıllar geçiyor. Senin uzmanlaştığın alanda aradığın işyerindeki pozisyonlar doluyor. Emekli olanlar da işten çıkmak bilmiyor. Eski işyerleri dolu olduğundan iş bulamıyorsun. Eski ve işi ağır işyerleri oluyor. Onlarada girenler 1-2 hafta çalışıp zor olduğu için bırakıyor. Şanslıysan yeni bir pozisyon açılırsa, emekli biri çıkarsa, yada sağlam bir firma şube açarsa sana pozisyon boşalıyor. Ona da eski şubedekiler torpille tanıdıkları sokmazsa sen girebilirsin.

Belli yaştan sonra Ekmek aslanın ağzında lafını çok duymaya başlıyorsun. Evden sıkıştırıyorlar. Komşuların bir kısmı artislik yapıyor. Komşuların bir kısmı bir yerleri tarif ediyor. Arkadaşlarının çoğu bi yerlere girmiş oluyor. Çıkıp kendine göre iş arıyorsun bulamıyorsun. Bazen kafayı yiycek pozisyona geliyorsun. Sonra pes edip ne iş olursa yaparım abi diye iş arıyorsun.
İlkokul mezunu olup müteahhitlik yapıp mercedesle gezenleri görünce boşuna üni okudum deyip sinir oluyorsun diplomaya lanet okuyorsun.

İşyerlerinin genel olarak istediği şeyler.
Askerlik yapılmış olmalıdır.
Diploma.
Tecrübe.
Yabancı dil ( büyük şirketler)
Kılık, kıyafet, saç, sakal düzeni.
Disiplin.

Askerlik, Diploma, İş Tecrübesi. Bu üçlüyü başarmak zaten yıllar alıyor. Bu üçlü olmadan da az parayla çalıştıranlar alıyor. Böyle bir sistem var malesep. Hayat zor ve acımasız. Her yaş artıkça sorumluluklarda artıyor malesep. Geleceğe yönelik proje üretelim dediğimizde de herkes parayı hemen kazanma peşinde oluyor. Bu 8-10 sene önce 15 yaşındayken oluşturmaya çalıştığım 15-16 yaşındaki kişilerden oluşan grupta da aynıydı. Aradan 8 -10 geçti 20-25 yaş grubunda da yine aynı. Her yaş grubunda ekip kuralım disiplinli çalışıp geceğe yatırım yapalım dediğimde bizi kullanmaya çalışıyorsun falan filan muhabbetleri dönüyor hep. İnsanlarda güven ve disiplini Sıfır a yakın. Bu yüzden bu döngüye mahkumuz.

NOT: Mesaj biraz uzun oldu kusura bakmayın. Genel olarak gördüğüm durumları yazdım.
Çoğu şeyde beni tarif etmişsin başkan yaşadığım şeyleri Vs. Teşekkürler bilgi için herkes böyle bu tarz destek olmaya çalışıyor pes etmeyeyim diye. Kısmet ya.

[MENTION=33537]bulut57[/MENTION] süper analiz gerçekten. kelimesi kelimesine durum bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri