İstanbul Buluşması (Planlama)

İstanbul'da olsam gelirdim.Böyle etkinlikler güzel oluyor.Daha önce birçok forumun buluşma etkinliğine katılmıştım.

Beni de yazın hafta içi müsaitim nere olursa olsun gelebilirim. Tabi yakın olursa daha iyi olur :) Anadolu yakasındayım, Ataşehir tarafında.

samsun, nevşehir, niğde olsa koşarak gelirdim :) ama istanbul zor yinede davet için teşekkür ederim saygılar

Temmuz 20 de memlekete gideceğim. Daha erken olursa bende gelirim kesin avrupa yakasında olursa.

Katılmak isteyen ve %90 üstü gelme ihtimali olanları listeye ekleyeceğim veya bir yönetici ekleyebilir. Yoğunluktan dolayı bakamıyorum. Telefondan zor oluyor.

Hangi gün olacağını belirtirseniz büyük ihtimal daha çok belirginleşir kişilerin katılıp katılmayacağı.

Hocam kaçırmadığıma sevindim, bende zamana bağlı olarak gelebilirim büyük ihtimalle, hafta sonu güzel olur.. Anadolu yakasında oturuyorum ama mekan farketmez gelirim diğer tarafa da..
Mekan önerileri olarak:Anadolu yakası; Dudullu tepesinde mangal :)
Eminönü'de sülaymaniye camii'nin hemen aşşağısında mükemmel manzaralı otantik bi nargile cafe var... Oraya gidersek pişman olmazsınız hocam ben şimdiye kadar bi kere gittim çok güzeldi manzarası olsun vs...
Çamlıca tepesi olabilir
Üsküdar'da kız kulesinin karşısında semaver yakıp oturabiliriz :)

Tabii benim yaş 18 ama her yere gidemiyoruz hala aile baskısı var üzerimizde :D

Zamanı kesinleştirelim de net gelicekler belli olsun...

avrupa yakasında metrobüs güzergahına yakın bir noktada buluşulursa sanırım diğer arkadaşlar içinde rahat olacaktır.

Gercekden guzel bir konu muhammed,keske bende olaydim iyi olurdu ama artik Kurban bayr***** insallah hem istanbul hem ankarada bi bulusma ayarliycam. Goprusecek bulusacak arkadaslara iyi muhabbetler simdiden.

Ben ankaradaki muhabbetlerde herzaman varım. Gölbaşındayım.

Hocam kaçırmadığıma sevindim, bende zamana bağlı olarak gelebilirim büyük ihtimalle, hafta sonu güzel olur.. Anadolu yakasında oturuyorum ama mekan farketmez gelirim diğer tarafa da..
Mekan önerileri olarak:Anadolu yakası; Dudullu tepesinde mangal :)
Eminönü'de sülaymaniye camii'nin hemen aşşağısında mükemmel manzaralı otantik bi nargile cafe var... Oraya gidersek pişman olmazsınız hocam ben şimdiye kadar bi kere gittim çok güzeldi manzarası olsun vs...
Çamlıca tepesi olabilir
Üsküdar'da kız kulesinin karşısında semaver yakıp oturabiliriz :)

Tabii benim yaş 18 ama her yere gidemiyoruz hala aile baskısı var üzerimizde :D

Zamanı kesinleştirelim de net gelicekler belli olsun...

bendensın
dudullu tepesı olmasın :D kötü bi anım var orda arkadslarla gıttık dayak yedık :D

bendensın
dudullu tepesı olmasın :D kötü bi anım var orda arkadslarla gıttık dayak yedık :D

:) Hocam olmadi birlikte gidelim nerede okursa :) Ama dedigim cafe cok guzel, ulasim da kolay zaten, eminonu herkez icin ideal sanirim, anadolu yakasindan vapurla rahatca gelinebilir...

yalan oldu galiba bu buluşma [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri