Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hadi beyler toplanalım. Herkese aylık 1000$ kazançlı kanal verilecek![]()
Gercekden guzel bir konu muhammed,keske bende olaydim iyi olurdu ama artik Kurban bayr***** insallah hem istanbul hem ankarada bi bulusma ayarliycam. Goprusecek bulusacak arkadaslara iyi muhabbetler simdiden.
Hocam kaçırmadığıma sevindim, bende zamana bağlı olarak gelebilirim büyük ihtimalle, hafta sonu güzel olur.. Anadolu yakasında oturuyorum ama mekan farketmez gelirim diğer tarafa da..
Mekan önerileri olarak:Anadolu yakası; Dudullu tepesinde mangal
Eminönü'de sülaymaniye camii'nin hemen aşşağısında mükemmel manzaralı otantik bi nargile cafe var... Oraya gidersek pişman olmazsınız hocam ben şimdiye kadar bi kere gittim çok güzeldi manzarası olsun vs...
Çamlıca tepesi olabilir
Üsküdar'da kız kulesinin karşısında semaver yakıp oturabiliriz
Tabii benim yaş 18 ama her yere gidemiyoruz hala aile baskısı var üzerimizde
Zamanı kesinleştirelim de net gelicekler belli olsun...
bendensın
dudullu tepesı olmasınkötü bi anım var orda arkadslarla gıttık dayak yedık
![]()
Katılmak isteyen ve %90 üstü gelme ihtimali olanları listeye ekleyeceğim veya bir yönetici ekleyebilir. Yoğunluktan dolayı bakamıyorum. Telefondan zor oluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.