İstanbulda Kiralık Ev Arıyorum

srntprk

Yasaklanmış
Web sitesi
guncelbitcoin.com
İki Kişi Aile olarak ev ihtiyacımız var kira ve depozito 500+500 verebiliriz bu kadar bütçe ayırdık ikimizde çalışıyoruz düzenli şekilde ödemesini yaparız.

evi olan boşta duran varsa biz dönemlikde kalabiliriz süreklide kalabiliriz istanbul avrupa yakası veya anadolu da üsküdar veya kadıköyde ulaşım araçlarına yakın yer olur.

İstanbulun en alt tabaka ilçelerinden esenler bağcılarda şuan en bakımsız evler 650 700 den kapı açıyolar zor o fiyatlar hocam

500 500 derken 1000 liraya ev arıyorsan okey bulursun da 500 liraya abartmıyorum baraka bile bulamazsın.

istanbulda 500tl kira ancak esenyurtta bulursun ordada eroin satıcıları hapcılar serseriler dolu

hocam 500 liraya tekirdağda arkadaşım 1+0 evde kalıyor. 40 metrekare. istanbulda bu fiyata işiniz gerçekten çok zor. allah kolaylık versin. sakın varoş semtlere uğramayın başınız yanmasın.

hocam karamsarlık olmasın ama 500tlye iş zor zaten eve giricen adam senden depozito bilmem ne 800-900tl minumum bulursun güzel bi yer 2k'da depozito verirsin yaklaşık 3kya kapatırsın işi

İstanbulun en alt tabaka ilçelerinden esenler bağcılarda şuan en bakımsız evler 650 700 den kapı açıyolar zor o fiyatlar hocam
Benim daire var bağcılarda 850 ye havada kapıyorlar. Parsel safa hastanesi 1 arka sokağı
Abimlere ait olan aynı binada 2 daire biri 900 e dieri 1000 tl ye oturuyor

Hele ki Üsküdar, Kadiköy'de bu fiyatlara mı? Mümkünatı yok. Biraz bütçeyi çıkarın derim, yahut daha uygun semtlere göz atın. Allah yardımcınız olsun.

istanbulda 500tl kira ancak esenyurtta bulursun ordada eroin satıcıları hapcılar serseriler dolu

Bir Esenyurt'lu olarak söylüyorum 500 TL ye Esenyurt'ta da ev bulamazsınız. Kiralar 700 TL den başlıyor.

Kaldı ki Esenyurt İstanbul'un en fazla nüfusuna sahip ilçesi olmasına rağmen öyle dediğiniz gibi eroin satıcıları, hapçılar ve serseriler ile dolu değil. Tabi ki bu saydıklarınız var ama İstanbul'un her yerinde olduğu kadar. Gözünüzü fazla korkutmuşlar... :D :D :D

BOL KAZANÇLAR...

Bir Esenyurt'lu olarak söylüyorum 500 TL ye Esenyurt'ta da ev bulamazsınız. Kiralar 700 TL den başlıyor.

Kaldı ki Esenyurt İstanbul'un en fazla nüfusuna sahip ilçesi olmasına rağmen öyle dediğiniz gibi eroin satıcıları, hapçılar ve serseriler ile dolu değil. Tabi ki bu saydıklarınız var ama İstanbul'un her yerinde olduğu kadar. Gözünüzü fazla korkutmuşlar... :D :D :D

BOL KAZANÇLAR...

korkaklıktan söylemedim reis esenyurtta dairelerde ucuz kiralarda ? nasıl 700den başlıyor bak sahibinden 500e kadar bulursun

Şuan Sultanbeylide en ucuz kira 700 tl oda çok nadir ortalama 800 civarında.Daha bugün akrabam 700 tl ye ev tuttu.

korkaklıktan söylemedim reis esenyurtta dairelerde ucuz kiralarda ? nasıl 700den başlıyor bak sahibinden 500e kadar bulursun

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi şuan Esenyurt. 500 TL ye gördüğün kiralar en az 10-15 yıllık bina ve kim bilir hangi ücra köşede...

Neyse sen internet üzerinden ve haberlerden gördüğün gibi değerlendiriyorsun ben ise canlı canlı gözümle görüyorum ve yaşıyorum. Onun için bilgilendirmek istedim... :)

Saygılar ve sevgilerle... :D

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi şuan Esenyurt. 500 TL ye gördüğün kiralar en az 10-15 yıllık bina ve kim bilir hangi ücra köşede...

Neyse sen internet üzerinden ve haberlerden gördüğün gibi değerlendiriyorsun ben ise canlı canlı gözümle görüyorum ve yaşıyorum. Onun için bilgilendirmek istedim... :)

Saygılar ve sevgilerle... :D

avcılarda oturuyorum reis bilmeden hakkımda yorum yapma iyi forumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri