Istanbul'da spor tesisi iş yapar mı?

Nihat

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merkezi bir lokasyonda, sahip müşteri portföyü yüksek, 8.000 tl kirası ve aylık ortalama 40.000 tl cirosu olan toplamda 500 metre kare alana sahip olan ve sadece bayanlara hizmet veren, yatırım amaclı bir spor tesisi devir almak istiyorum belki.

Acaba sizce böyle bir mekan uzun vadeli iş yapar mı veya siz olsaydiniz bu branja yatirim yapar miydiniz?

Spor tesisi derken tam olarak kastın nedir ? Fitness vb.. ise iyi bir hoca olmadan istediği kadar büyük olsun tutmuyor. Eğer yüzme vs.. de varsa o zmn aylık fiyatlar konuşur :)

iyi iş yaptığını zaten kendi ağzınızla söylemişsiniz, yani bu yapacağı anlamına gelir

çoğu bayan karışık spor salonlarına gitmiyor ve sadece bayan olan bir fitness salonuna katılım oranı bence fazla olacaktır

ben olsam bu alana yatırım yapmam.Çünkü ne olacağı belli olmuyor bu alanda.Şahsen benim bir hyalim var.Oda şuki Sultanahmetin en işlek bölgesinde bir restorant açmak.Yaz kış turist hiç eksik olmuyor insan kaynıyor.En işlek cadde de bir restoran aylık çok büyük rakamlar demek.Tabi açması da büyük rakamlar demek.Ama allahın izni ile yt sayesinde bunu başarıp bir restoranlar zinciri kuracağım türkiyeye.

Hocam şöyle bir baktım direk 8 kiraya gidiyor diyip kesip atmamak lazım işletme yapmak zor iş giderlerin arkası kesilmiyor. Zararı göze alarak girmeni tavsiye ederim hava parası osu busu derken sana bayağ pahalıya gelecek ama alacagınız kişinin devretme nedenini de iyi araştırmanız lazım.

Uzun lafın kısası.Edeceğiniz zararı toparlayabilecek sermayeye sahipseniz.Neden olmasın

Satan kişinin sebebi neymiş aylık 40 bin lira cirolu iş yerini satmayı düşünüyor.Ya düşüş var görüyor.Yada farklı bir sektöre girecek.Bunlar önemli dikkat etmenizi tavsiye ederim.Yazın pek kimse fitness gitmez hocam özellikle bayanlar.Ramazan da geldi.
Eğer ki düşüş var bu düşüş kış aylarından itibaren devam ediyorsa hiç bulaşma derim.

Hocam benim genel görüşümdür bu herkese göre değişebilir tabi ama kiralık bir dükkanın tutması ve kar elde etmen çok zor. Yani bu tarz işlere kendi yerin varsa gireceksin. Kira ile gireceksende çok irdeleyip düşünmen lazım çok araştırman lazım her detayı ve her olasılığı inceleyip ona göre hareket etmen lazım. Belli sorunlarda hangi planı uygulayacağını belirlemen lazım. İş yeri açmak kolay değil heleki kirası böyle yüksek bir iş yeri açmak dahada zor. Bu işleri biliyorsan yüzersin o denizde ama çok kulaç atarsın. Eğer bu işleri çok iyi bilmiyorsanız acaba nasıl olur felan filan diyorsanız önermem iyi düşünün.

---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 11:11 ----------

Pardon satın alacakmışsınız kiralayacaksınız sandım uykudan yeni uyandım yinede iyi düşünün.

yakın gelecektekı en ıyı ıs spor ve adrenalın sporları!
malum ulkemız avrupayı ve amerıkayı sonradan takıp edıyor. avrupada ve amerıkada spor cok onmelıdır. yakın gelecekte ulkemızde de bu artıcak. gelır ve gıderı hesaplayıp uygun olup olmadıgını anlıyacaksın zaten.

fıtnes yanına muhakkak yoga olmalı! yoga ozellıkle bayanların ilgi alanı.

birde sunu soyleyemek ıstıyorum ıs kurmak ısteyen arkadaslar ıcın, uretım yapın ve satın. ozellıkle spor dalları ve adrenalin tutkunları...

Hocam boyle yatirim yapmak yerine hic uretim uapmayi dusundunuz mu , bence dusunun. Sahsen cok mantikli sey uretirseniz cok iyi ekmekler yiyebilirsiniz. Şahsen ben 2 aydir arayislardayim en mantiklisi ufak bir fabrikasyon makinesi alip uretim yapmak . Telefon kiliflari gunumuzde peynir ekmek gibi gidiyor

Fatih merkezi bir yer gelebilirler diye düşünüyorum ama neden satıyor 40bin ciro yapıyorsa onu araştır derim hocam

Şimdi iş yeri sahip oldun mu sana mali konuda söyleye söyleyeyim bilginiz olsun bir muhasebeci olarak . şimdi işi yerini aldınız devir olacak faturala kesilecek maliye kayıt olacaksınız aylık bağkur ve sigorta çalışanı bunu vergileri kirası muhasebe ücreti bunları hepsini hesabını yapın bu işe girdiniz mi bunları da yapacaksınız bilginiz olsun

Hocam spor kompleksi mantıklı fikir günümüzde spora eğilim oldukça fazla.Değişkenlik göstermelisiniz spor ile ilgili tüm yeniliklere açık olmanız ve devamlı aynı kalmamanız gerekir.Zahmetli ama bi okadar da keyifli iştir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

aç mekanı youtube işine de devam et bi yandan, o kazandırmazsa o kazandırır :D bayanlara özel bölüm desen neyse de sadece bayanlara özel salon demek aşırı riskli, bu işin içinde birisi olarak söylüyorum öncelikle bayanın devamlılığı olmaz belirli dönemler gelir sonra sıkılır bırakır ve erkek kadar da rahat spora gelemiyorlar. Sen yine karışık yap gör bak daha istikrarlı kazanırsın

Kar marjı ne kadar? kira, kdv, stopaj, muhasebe, bağkur, sgk, çalışanların maaşları, elektrik, su, doğalgaz harici günlük gideri olan diğer kalemler, alet edavatlar, bakımları ekstra çıkabilecek masraflar, her şeyi çok iyi hesaplayın. Haftanın 7 günü açık mı olacak? Pazartesi den Pazar'a günlük cüro değişiyor mu? işlerin en kötü olduğu gün hafta veya ay'Da ne kadar oluyor cüro? çok iyi hesap yapmanız lazım, yoksa en son benim gibi işin içinden çıkamaz zararla kapatır gidersiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri