İstanbul'da yatırım

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
Geçen sene de sormuştum ama hala karar veremedim. Arsa yatırımı için Arnavutköy, çatalca,silivri deniyor ama oralar sanki 20 sene sonra değerlenecek. 3-5 yılda prim yapacak yerler nereleri? Müteahhit olan varsa inşaat sektörü şuan hangi bölgelerde hızlı? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Müteahhit değilim ancak doğduğumdan beri Silivri de yaşadım 3 sene kadar önce de Antalya'ya yerleştim. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ancak Arnavutköy hakkında bişey söyleyemesem de Silivri de özellikle belli bölgelerinde ciddi kar ettiren yerler var. Sana önerim Çatalca'ya bulaşma. Çatalca'nın yiyeceği çok ekmek var daha.

3. havalimanı çevresinden yakın bir yerlerden bulabilirsen yatırım yapabilirsin.

silivri çanta bölgesi şuan için güzel yatırım bölgesi olarak gözüküyor.ben 1 adet arsa 1 adet tarla aldım.

Ben geçen sene arnavutköyden aldım.Şu an neden daha büyük bir arsa almadım diye düşünüyorum.Hatta haftasonu bi kaç arsaya forumdan bir arkadaşla beraber bakacağız.15 ay sonra ilk uçak havalanacak yeni havaalanından.Daha da değer kazanır gibi düşünüyorum.15 ayda yaklaşık yüzde 20 gibi değer kazandı.Arnavutköyü tavsiye ederim ama alacağın kişi güvenilir ve işşin ehli olması lazım.Ben umre arkadaşımın vasıtasıyla tanıştığım bu işleri yapan bi abiden aldım.
Silivride de şükür bi arsa aldım.Onun değeri ne olmuştur bilemiyorum.5 Sene içinde 3-4 milyon insanın yaşayacağını söylüyorlar.Fenerbahçe Ünv. orda olacak.Aynı zamanda büyük inşaat firmalarının projeleri yapılıyor.
Benim sana tavsiyem bir an önce kararını verip imkanın varsa ev yoksa arsa almanı tavsiye ederim. Arsa biraz şans ve sabır işidir.Ben aldım ve yok gözüyle bakıyorum. Eminimki zamanı gelince kar elde edeceğim.

Silivri ve catalca bolgesi iyi degerlenir.

Ben geçen sene arnavutköyden aldım.Şu an neden daha büyük bir arsa almadım diye düşünüyorum.Hatta haftasonu bi kaç arsaya forumdan bir arkadaşla beraber bakacağız.15 ay sonra ilk uçak havalanacak yeni havaalanından.Daha da değer kazanır gibi düşünüyorum.15 ayda yaklaşık yüzde 20 gibi değer kazandı.Arnavutköyü tavsiye ederim ama alacağın kişi güvenilir ve işşin ehli olması lazım.Ben umre arkadaşımın vasıtasıyla tanıştığım bu işleri yapan bi abiden aldım.
Silivride de şükür bi arsa aldım.Onun değeri ne olmuştur bilemiyorum.5 Sene içinde 3-4 milyon insanın yaşayacağını söylüyorlar.Fenerbahçe Ünv. orda olacak.Aynı zamanda büyük inşaat firmalarının projeleri yapılıyor.
Benim sana tavsiyem bir an önce kararını verip imkanın varsa ev yoksa arsa almanı tavsiye ederim. Arsa biraz şans ve sabır işidir.Ben aldım ve yok gözüyle bakıyorum. Eminimki zamanı gelince kar elde edeceğim.
Hocam arnavutköyün neresinden aldın.
Tayakadın ve yeniköy ü bilirmisin ve önerirmisin.

Hocam arnavutköyün neresinden aldın.
Tayakadın ve yeniköy ü bilirmisin ve önerirmisin.
Hocam ben haraççı pegasus bölgesinden almıştım.Merkeze 10km uzaklıkta.Tayakadın bölgesinde fiyatların düşük olduğunu biliyorum.Aldığım abi bana istersen o bölgedende sana arsa verebiliriz ama o bölgede istimlak yüksek oluyor dedi. O yüzden bende tercih etmedim.Yeniköy bölgesi hakkında malesef bilgim yok

silivri çanta bölgesi şuan için güzel yatırım bölgesi olarak gözüküyor.ben 1 adet arsa 1 adet tarla aldım.

Silivri'nin köylerine bakacaksanız çantaköy yerine gümüşyaka daha iyi olacaktır. Hem sahil şeridi hemde yapılacak olan yeni liman ve yeni gelen iett ler ile biraz daha öne çıkıyor. Ayrıca zamanın önemi yok dersen ortaköy de yazlık villa arsaları da alıcısını bulabilirsen iyi prim yapar.

Tavsiyem arsa yerine tarla alın, ama fizýbilite önemli. .arsadan daha çabuk degerleniyor.

Manisa bölgesine bakın hocam gecen kış babamla beraber gittik ozaman 100 bin tlye aldık arsayı babam ilerde degerlenir dursun 5 6 sene diye aldı
1 ay once arayip 300 bin tl verdiler paranız varsa oralarda yatırım yapmayı deneyin

1.5 yılda %20 falan çok az yav acaba istanbul'un geneli mi böyle izmir'den aldığımız bir arsa bir buçuk yılda 2 kattan fazla değerlendi biz arsa satmak yerine ev yapıp satmayı tercih ederek büyük hata yaptık. yanı başımızda arsa fiyatları inanılmaz yüksek şuan.

Arnavutköy sahilde bulabilirseniz alın.Sahil dediysem karaburunun orası.En son 3 yıl önce gitmiştim oraya geçen yolum düştü gittim abovv ne gelişmiş öyle.Fiyatlar sahil yakınlığına göre 150, 200 binden başlıyor.Her yer villa tipi ev, çoğu boş arazi çevrilmiş, doğalgaz gelmiş,yollar asfaltlanmış, tapudan öğrendiğim kadarı ile 5 yıl vergiyi kaldırmışlar o bölge için ayrıca turizm arazisi olarak geçiyor.Yazın baya baya kalabalıkmış sahili.

Adam olmaz dedikleri halkalı çöplüğünün üstüne kocaman tema istanbul yaptılar.Bence istanbulun her yeri her noktası değerli ki, bu dönemde alınan arsa,ev 5 yıl'da %50 kar yaptırır adama...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.5 yılda %20 falan çok az yav acaba istanbul'un geneli mi böyle izmir'den aldığımız bir arsa bir buçuk yılda 2 kattan fazla değerlendi biz arsa satmak yerine ev yapıp satmayı tercih ederek büyük hata yaptık. yanı başımızda arsa fiyatları inanılmaz yüksek şuan.

hocam bu işlerden çok anlamam ama sizin söylediğiniz 1.5 yılda 2 kat kar çok çok zor gibi geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri