İstatistiklerim İyimi SizcE ?

• Kullanıcı trinity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende 3 aylığım zamana göre çok gerideyim benimde panelim şöyle:

toplamda kaç videonuz var.

t6rpx.jpg

Hocam bu resimdeki gibi görüntüyü adsenseden nasıl bakarim kanalim i iliskilendirdim sma boyle rapor alamıyorum

Kategori nedir to oranların çok iyi tbmem aşırı düşük türkçe mi çalılıyorsun benim to 2-3 arası ama bgbm 7-8 tl

Türkçe değil fakat çalıştığım kategori youtubede fazla yaygın olmayan ama dünya geneli çok ihtiyaç duyulan videolardır.
fazla yaygın olmamasından dolayı kategorileri saklı tutuyorum kusura bakmayın.

hangi kategori çalısıyorsunuz.

çalıştığım kategori fazla yaygın değildir youtubede fakat dünya geneli çok büyük bir kesimin ihtiyaç duyduğu kategoridir. bu yüzden açıklama taraftarı değilim kusura bakmayın.

Hocam bu resimdeki gibi görüntüyü adsenseden nasıl bakarim kanalim i iliskilendirdim sma boyle rapor alamıyorum

performans raporları > ürünler > İçerik Barındırıcıları için AdSense tıklıyorsunuz.

Türkçe değil fakat çalıştığım kategori youtubede fazla yaygın olmayan ama dünya geneli çok ihtiyaç duyulan videolardır.
fazla yaygın olmamasından dolayı kategorileri saklı tutuyorum kusura bakmayın.

çalıştığım kategori fazla yaygın değildir youtubede fakat dünya geneli çok büyük bir kesimin ihtiyaç duyduğu kategoridir. bu yüzden açıklama taraftarı değilim kusura bakmayın.

performans raporları > ürünler > İçerik Barındırıcıları için AdSense tıklıyorsunuz.

hocam sayfo to ile ilgili bir çalışma yaptınız mı peki hiç ? mesela girdiğiniz etiketler birbirine yakın etiketler mi yoksa video dışında da etiket giriyor musunuz? sizle hemen hemen aynı değerlerde izlenme alıyorum ama sayfo to ben de genelde 0.6,0.7 maksimum 1 oldu.bu konuda paylaşabileceğiniz şeyler var ise çok sevinirim.

hocam sayfo to ile ilgili bir çalışma yaptınız mı peki hiç ? mesela girdiğiniz etiketler birbirine yakın etiketler mi yoksa video dışında da etiket giriyor musunuz? sizle hemen hemen aynı değerlerde izlenme alıyorum ama sayfo to ben de genelde 0.6,0.7 maksimum 1 oldu.bu konuda paylaşabileceğiniz şeyler var ise çok sevinirim.

HAYIR sadece kanalda içeriğimle ilgili ortak var sayılan etiketlerim vardır ek olarak videoyla ilgili yeni etiketlerde ilave ederim.
sayfo to veya tbm adına hiç bir çalışma yapmadım onun dışında sadece facede hit bir sayfam var + olarak seo çalışması uyguluyorum zaman buldukca

benim adsense nasıl arkadaşlar ? yorumlarınızı bekliyorum

HAYIR sadece kanalda içeriğimle ilgili ortak var sayılan etiketlerim vardır ek olarak videoyla ilgili yeni etiketlerde ilave ederim.
sayfo to veya tbm adına hiç bir çalışma yapmadım onun dışında sadece facede hit bir sayfam var + olarak seo çalışması uyguluyorum zaman buldukca

anladım hocam, çok teşekkürler biraz şans işi sanırım

Buna seo çalışması desek daha doğru olur hocam.

gerçi o da doğru hocam sadece şans dersek yanlış olur, ortada bi emek var belli :) ben biraz bakiniyim o zaman youtube seo ya, izlenme işi halloldu gibi bir de şu sayfo to yu artırabilirsem çok güzel olacak.

Buna seo çalışması desek daha doğru olur hocam.

seo felan hikaye hocam..
seo dediğimiz olay kendi websitelerimiz için geçerli bi etken :)
he seo dan kastınız girilen etiketler ise onlarında bir nebze faydası var
ama hit kaynağınız olmalı mesela ben zamanında trgalaya atıyordum video şuan 29K izlenme alan videom var fakat ozamanlar youtube işiyle uğraşmıyordum :D
telif var tüm videolarda (kanal sapa sağlam)

seo felan hikaye hocam..
seo dediğimiz olay kendi websitelerimiz için geçerli bi etken :)
he seo dan kastınız girilen etiketler ise onlarında bir nebze faydası var
ama hit kaynağınız olmalı mesela ben zamanında trgalaya atıyordum video şuan 29K izlenme alan videom var fakat ozamanlar youtube işiyle uğraşmıyordum :D
telif var tüm videolarda (kanal sapa sağlam)

seo sadece kendi web siteniz için geçerli değildir.
sanal alemde mümkün olmayan hiç bir şey yoktur yeterki klavyeni doğru kullan..
örnek: benim olmayan dünya geneli dev bir siteden sabit gelir elde ediyordum site sahibinden habersiz.. ( sosyal ağ değildi portal tarzıydı. )
aynen onun gibi birşey..
bir siteye hükm etmek için illaki teknik anlamda erişim gerekmiyor.
burada anlatılmayacak taktikler kullanmaktayım..
ama yok siz ısrarla seo olmaz diyorsanız olmaz :)

sizin pm kutusunda bi dolma taşma drurumu olur yakında :D

dolma taşma oldu bile :)

seo sadece kendi web siteniz için geçerli değildir.
sanal alemde mümkün olmayan hiç bir şey yoktur yeterki klavyeni doğru kullan..
örnek: benim olmayan dünya geneli dev bir siteden sabit gelir elde ediyordum site sahibinden habersiz.. ( sosyal ağ değildi portal tarzıydı. )
aynen onun gibi birşey..
bir siteye hükm etmek için illaki teknik anlamda erişim gerekmiyor.
burada anlatılmayacak taktikler kullanmaktayım..
ama yok siz ısrarla seo olmaz diyorsanız olmaz :)

Sizin vermeyeceğiniz bilgileri ayaküstü ben vereyim ..
linkleri kısaltın ya da kısaltmayın mesela bir script sitesi adam orada scripti vereceğini söylemiş ve scripti vereceği tarihi vermiş(adamları bekletiyor) sizde orada "scripti video açıklamasından bula bilirsini 'açıklamaolanvideolinki'" şeklinde bir yorum atarsın dolma taşma olur :D
bu sadece bir örnekti siz kendinize göre değiştirirsiziniz süslersiniz pullarsınız kullanırsınız :D

Sizin vermeyeceğiniz bilgileri ayaküstü ben vereyim ..
linkleri kısaltın ya da kısaltmayın mesela bir script sitesi adam orada scripti vereceğini söylemiş ve scripti vereceği tarihi vermiş(adamları bekletiyor) sizde orada "scripti video açıklamasından bula bilirsini 'açıklamaolanvideolinki'" şeklinde bir yorum atarsın dolma taşma olur :D
bu sadece bir örnekti siz kendinize göre değiştirirsiziniz süslersiniz pullarsınız kullanırsınız :D

halen daha bu yöntemlere zaman harcayan varmı? :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri