İşte "AdRev" Adı altında Videoları Engelleyen kanal..

R
  • Kullanıcı rainbow112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
R

rainbow112

Guest
Arkadaşlar dizi yükleyenlerin kabusu olan.. bu insan videoları dünya genelinde engelletip .sadece kendi videolarının izlenmesini..ben ve bir çok arkadaşın emeğini çalan karaktersiz ... Plato Media - YouTube eğer bu yazıyı kendisi okursa engelelri kaldırsın ve bir daha bunu yapmasın ...

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi.... :) ytpara.com senin eline bakıyo :)

---------- Mesaj saat 21:04:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:53 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar dizi yükleyenlerin kabusu olan.. bu insan videoları dünya genelinde engelletip .sadece kendi videolarının izlenmesini..ben ve bir çok arkadaşın emeğini çalan karaktersiz ... Plato Media - YouTube eğer bu yazıyı kendisi okursa engelelri kaldırsın ve bir daha bunu yapmasın ...

Peki bu kişi oldugunu nerden biliyorsunuz

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi.... :) ytpara.com senin eline bakıyo :)

---------- Mesaj saat 21:04:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:53 civarında gönderildi. ----------

Peki bu kişi oldugunu nerden biliyorsunuz

konuyla ne ilgisi var ?

Serkan abi ile aramızda olan bişi hocam o . Bende aynı dertten yanıyorum
Orda .... yazdıgım yerde başka şeyler yazıyor .

anladım kardeşim .. bu insan bu siteye takılıyor muhtemelen ..videoyu yukluyorum emek veriyorum bi bakıyorum 10 dakıka sonra dünya genelinde engelli diyo ..ve kendisi bütün dizileri yukluyor

anladım kardeşim .. bu insan bu siteye takılıyor muhtemelen ..videoyu yukluyorum emek veriyorum bi bakıyorum 10 dakıka sonra dünya genelinde engelli diyo ..ve kendisi bütün dizileri yukluyor

Adrev ile bi alakası var mı bilmiyorum ama bizim sorunumuz adrev . Ben açıkcası pes etmicem . AdRev in türk dizileri ile ne alakası var ? YOK. Youtube'a mail atın . AdRev den söz edin alakası olmadıgını halde dünya genelde engelleme getirdigini vs bildirin . Bu kişinin kanal linkini vs verin . Bu adam yükleyebiliyor AdRev bize engel oluyor vs .

Sadece kendinizi kendimizi yırtmakla birşey yapamayız youtube sesimizi duymaz . Mail atmaktan başka çareniz çaremiz yok .

Adrev ile bi alakası var mı bilmiyorum ama bizim sorunumuz adrev . Ben açıkcası pes etmicem . AdRev in türk dizileri ile ne alakası var ? YOK. Youtube'a mail atın . AdRev den söz edin alakası olmadıgını halde dünya genelde engelleme getirdigini vs bildirin . Bu kişinin kanal linkini vs verin . Bu adam yükleyebiliyor AdRev bize engel oluyor vs .

Sadece kendinizi kendimizi yırtmakla birşey yapamayız youtube sesimizi duymaz . Mail atmaktan başka çareniz çaremiz yok .

Adrev Bir partnerlik şirketi kardeşim...yani bu arkadaş Adrev Partneri... bende de partnerlik var Fullscrenn başka kanalım tabi..bende onun yaptığını yapabilirim ama yapmıyorum...bir sürü arkadaş para kazanıyor ..giriyorum etiketleri izleniyor zaten ama bunun yaptığı kurnazlıktan başka bişey değil

arkadaş dizileri geçtim de bu adam gıda makineleri ile ilgili kanal açmıştım hemde kendi videoları değildi izin isteyerek yuklemiştim site sahiplerinden.Onlara bile telif yollamıştı.ve kazanmıştı.İçimden saygılarımı sunuyorum ona.Ve muslera hocamın yazdığı gibi;
" a ve q birleşin". :D

Adrev Bir partnerlik şirketi kardeşim...yani bu arkadaş Adrev Partneri... bende de partnerlik var Fullscrenn başka kanalım tabi..bende onun yaptığını yapabilirim ama yapmıyorum...bir sürü arkadaş para kazanıyor ..giriyorum etiketleri izleniyor zaten ama bunun yaptığı kurnazlıktan başka bişey değil

AdRev başvuru formunu bulamadım ben ?
Dedigim gibi sizde youtube'a mail atın .

arkadaş dizileri geçtim de bu adam gıda makineleri ile ilgili kanal açmıştım hemde kendi videoları değildi izin isteyerek yuklemiştim site sahiplerinden.Onlara bile telif yollamıştı.ve kazanmıştı.İçimden saygılarımı sunuyorum ona.Ve muslera hocamın yazdığı gibi;
" a ve q birleşin". :D

Youtube'a mail atın..

Eğer gerçekten bu ihtar AdRev den geliyorsa o kanal değildir.Yada emin olamazsın. AdRev yabancı bir firma google forumlarına bakarsanız başka insanlarında bundan dertleri var.

Adrev şöyleki youtube da content id başvurusu yapmakla uğraşmak istemeyenler için aracı oluyor. Partnerlikte bulunan özellik yani. Ama partnerlikteki diğer özellikleride varmı bilmiyorum.

Eğer gerçekse AdRev in Türkiyede kullanılmasıda çok enteresan.

Yabancılarda mağdur:D :
Google Groups
Google Groups
Google Groups
Anyone Ever Heard of AdRev? | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

dün ve bugün iki dizi kanalım patladı.benim anlamadığım,hiç bir uyarıda yok,üç yeşil de yanıyor. 6 ay banlandık

Arkadaslar bu adrev hakkinda bir kac islemim oldu bakalim neticeyi bekliycez.Bu konuda cozume ulasacak 3-5 yol var hepsini tek tek uyguluycam ancak zaman alacak biraz,oncelikle bugunki islemin youtube tarafindan donusunu beklememiz gerkiyor.

url=http://bit.ly/c25MCx]
npz8c.bmp
[/url]

---------- Mesaj saat 23:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:45 civarında gönderildi. ----------

kanal nasıl lsa 6 ay banlandı

---------- Mesaj saat 23:57:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:31 civarında gönderildi. ----------

dizilerden para kazanmak için ne yapmamız gerekiyor.2 kanalım patladı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri