Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak istedim fakat şunu belirteyim ki ilk kazancımı yeni kazanmadım 1.5 sene önce kazanmıştım 2 aylık biriken 3** haneli kazançtı hemen ailemle paylaştım kazancımı anneme bir elektrik süpürgesi almıştım eskimişti diğeri
Babam destekledi beni işte devam et yapabilirsen götür diye bende daha çok odaklanmıştım
İlk 1 kanalla başlamıştım özene özene atıyordum Türkçe haber videolarıydı sonra şansmıdır nedir. 1 ocak 2014 çekilişinden 1 haftalık Videoyap botu kazandım
Kendime 10 tane kanal açtım güzelce hepsi Türkçeydi (bilmemezlik
) sonra niye bilmiyorum hiç kanal açmadım yeter diyordum işte 4 ay boyunca 2 ayda bir 3** para alıyordum yeter diye bırakmıştım sonra yt kapandı işte kazançlar iyice azaldı sonra birde üstüne 9 tane kanalım birden kapanmıştı bende bırakmıştım bu spamı özgün için çalışmalara başladım. Özgün video çekmeyi öğrendim yazın başladım özgüne 1. yılına gelecek hala günde 30 krş kazandırıyor
(kanalı biliyorsunuz) özgüne devam ederken 10 kanaldan geriye kalan 1 kanal günde 5 6 lira getiriyordu bir tane videosu patlamıştı onun sayesinde 2 ayda bir *** az miktar para kazanıyordum ama özgün ile daha toplasan 30 tl kazanamamışımdır
Bu aralar aklıma tekrar spam geldi salladım özgünü başladım spama bu sefer sağlam yapacam dedim işi botumu hesaplarımı aldım başladım kanal açmaya 30 küsür kanal oldu şu ana kadar sadece 1 i kapandı genellikle yabancı çalışıyorum ve TO = 3,5 - 4 civarlarında TBM = 0,10 civarı (adsense çalışıyorum) Türkçe çalışırken TO = 0,5 - 0,6 civarı tbm =0,06 civarı kazancımda müthiş bir artış oldu hemde 2 haftada, bu işi gerçekten uğraşarak ve isteyerek yaptığınız takdirde o kadar özenmenizede gerek yok sadece deneyerek yapılabileceğini anladım vede hedefim aylık 5 haneli çünkü aylık 4 haneye ulaştıktan sonra verdiğin emeğin 6 7 katını verirsen bu hayal değil arkadaşlar özgüne başlayanlar eğer ki Türkçeye başlıyorsanız başlamayın kesinlikle pişmanlıktır. YAŞASIN SPAM diyorum bir an gaza geldim kazançlarım güzel olunca
Spam çalışacaklarda Türkçe çalışmasın oda çok saçma
İngilizce fransıca ispanyolca italyanca japonca farketmez önünüze hangi kanal gelirse kopyalayın geçin
ben çalışma sistemimi anlattığım bir konu daha açıcam bu forumdaki herkesin kazanmasını istiyorum bence sadece biraz denemek ve araştırmak önemli forum bir hazine arkadaşlar bu hazineyi iyi değerlendirin ben asıl kazanmaya yeni başladım ama aylardır saflık yapıp işi bilmeme rağmen uygulamıyordum tembelliğimden ama artık uğraşıp hedeflerim için paramı kazanacağım
İlk hedefim bir araba almak
İNŞALLAH nasip olur cümlemize... Dediğim gibi arkadaşlar spam yapın yabancı çalışın bu şimdilik ufak bi tavsiye daha gelecek konularım olacak hepimiz kazanacağız inşallah
Karşılıklı konuşma gibi oldu uzun uzadıya ama kendimi durduramadım yeter şimdilik bu kadar
Çok oldu yav gerçekten acaba hepsini okuyan olacak mı
hepsini okuduysanız iki kere
yazın bileyim hadi eyvallah iyi geceler
))