İşte Özgün budur arkadaşlar

• Kullanıcı shn312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

shn312

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=-endyV_PRRM

daha çok çok yenıyım arkdaşlar nasıl yaparım ederım bılmıyorum cep telefonları oyunu cekıyorum destek cıkar ve onerıde bulunursanız sevınırım :)
abone olun lutfen arkdaşlar :D

Son düzenleme:
Öncelikle yılmadan çalışmaya devam etmen lazım hangi videoyu ne zaman çekicen düzene sok düzenli çalışırsan aboneler artar takipte kalırlar ve video çekerken kendini kasma bi arkadaşınla konuşurmuş gibi konuş tabi küfür etmeden :)

Forumda kullandığın ilgi çekici başlık yeteneğini Youtube videolarında da uygularsan başarıyı yakalarsın.

arkaşlar cok saolun heycanla gozden kacanlar olmus saolun hocam bu ıste unlenmek onemlı hergun cekıyordum eskı kanalım patladı bunları kurtardım ama yılmak yok yola devam bunu herkes bılır cok saolun abonede olursanız mutlu olurum :)

hocam keşke emeğine deyse be, valla uğraşma spamı öğren millet aylık 20-30m kazanırken üç kuruş için kendini yıpratma.

böyle abuk subuk başlıklar koyarsan 2 günde kanalını kapattırırlar. sonra özgün kanalım kapandı diye dolaşırsın forumda.

bu aralar herkez clash of clansa başladı :) ama size bir clash of clans kanalı olan birisi olarak söylemeliyim bence uzak durun resmen leş iyi izlenmeli özgün kanalım var cektiginiz emege yazık.genelde 8 13 yas aralıgı bu oyunu oynadıgı için pek para kazandırmıyor ama yinede siz bilirsiniz.

Yanlıs anlasılma olmasın kendime rakip istememezlik gibi bir durum yok zaten benim kanalım oturmus bol aboneli bir kanal sadece yeni başlayanlar neyle karsılacaklarını bilsin diye yazdım.

başarılar :rolleyes:

j49jzj.jpg

level bıraz gelıssın arkdaşlar yutuburlar dıye klan acıp davet ederım hepsınızı :D

oyle bır baslık atmıssınkı yanlıs anlama ama tam bır hayalkırıklıgı

hocam intro güzel olmuş acaba nasıl yaptın hazır dosyası varmıdır bende kullanmak istiyorum

"İşte Özgün budur arkadaşlar"
neresi özgün bunun oyunu senmi kodladın.. başlık aldatıcı :mad: yoksa konuya bile bakmazdım. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri