İşte Türkiye'nin yerli otomobili ilk görüntüsü

Abiciğim muhalefet olunur olunur da her şeye bir kulp bulmak muhalefetlik değildir. Bİ bak araştır bu ülke için zararlı bir şey yapıyorlarsa eleştir. Bu hükümet bu vatan için en güzelini de yapsa yok illa eleştiri yapacaklar. Bu kadar da olmaz arkadaşlar yapmayın lütfen.

Kısa ve öz bir bilgi vermek istiyorum. PATENT diye bir terim vardır. Anti milli arkadaşlar araştırabilir ne demek olduğunu.

Canlı yayını izliyordum. Anlam veremediğim konu yağmur yağmasa dışarda test edip sürerdik dedi cumhurbaşkanı. ne yani araç yağmurda gitmiyormu :rolleyes:

Doğru cümle şu olacak yağmur yağmasaydı ankara kadar araçla gidip test ederdik olacak

ki gebzede dışarıda aracı sürdü ve test etti

Ayrıca suv modelini çok beğendim ve sipariş vermeye karar verdim
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Yerli ve tam milli yazılımı da dahil

Çekemeyenler çatttt diye çatlasın
Durmak yok yola her şekilde devam ....

Son düzenleme:
Evet PATENT hakkı diye birşey var.
Daha İÇTEN YANMALI, motor yapamayan ülke, 1 sene bekleyip 5G'ye geçiş yapacak gibi 3-5 sene bekleyip direkt ELEKTRİKLİ motor üretmiş.
:D :D :D

E-Cek, A-Cak yapıl-acak, edil-ecek.
2010 Yılından Beri 71 Kez 'Yerli Otomobil Yollarda' Haberi yapılıyor.

Geçende yerli oto 2021'de yollarda diyorlardı, daha fabrika kuracağız deyip 1 yıl ötelemişler, şimdi hedef 2022 olmuş.
:D :D :D
ÖLMEZ sağ kalırsak diye bir laf var, bu forumdakileri 2022'de beklerim bu konulara.

Bence 2022'de de yollarda olmaz hedef nede olsa 2023.
Bence bu araç 2023'te yollarda olacak.
:cool:

Bende +1 sene ekliyorum, kendimden.
:D

Kimse fark etmedi ve ya bana abartı geldi.

''170 bini aşan yazılımcı sayımızı hızla 500 binin üzerine çıkaracağız.''

170 bin kişi hangi sektörde insan çalışıyorki.Hele bir de yazılımcı 170 bin çalışacak.

TV gördüm şaşırdım. Sağlamasını almak için bir de haber sitelerine baktım dogru duymuşum.Büyük ihtimal yazım hatasından kaynaklandı.1700 yazacaklarına 170 bin yazıldı.

İnşallah dedikleri tarihte seri üretimi başlar ve güzel bir başlangıç olur. Eğer gerçekten üretimini başlatıp satışlar yapılırsa ülkemizde bunun devamı gelecektir.

Yıllar öncede yapılmış bir şekilde engellemişler. Bu zamanda yapılınca nasıl kuduruyorlar :D bir de elektrikli olunca kudurmamak elde değil demi :D bak bak kudur :D prototip adı üstünde fabrika gemlikte kurulacak dendi zaten :D ulan bir kere de helal dediklerini görmedim bir kere gördünüz mü hayır. Bundan sonra da tebrik olmayacak. Sinek vızıltısı deyip geçeceksin yapacak bir şey yok

çok üst düzey yerlici millici veletler yine millete hain demeye başlamış.

hain olsak devletin malını mülkünü satardık. hayatınız bir kolpa sizin.

Bu 2 sene once tanitilan araca ne oldu bu arada ? saab a 100 Milyon dolar odemislerdi secimden once , hani fabrikasi kurulacakti , var mi bi haberi olan?

Zamanın da yapılanın aynısı yapılıyor karalama çabaları iftira atma çabaları çamur atma çabaları vs vs :D Tasarım benzer alıntı olurdu parasını verirsin birebir alıntılarsın zaten tasarımı italyanlara yapıldığı söyleniyor yerli üretim parçaları yazılımı vs vs tamamen Türkiyeye ait olacak türkiye de ki fabrikalar da üretilecek .

Dip Not : Bu sadece prototip üretilene kadar daha da geliştirilecek güncellenecek .

Merak eden varsa bazı konuları okuyabilir buyursun : https://twitter.com/BaranKk20/status/1209774546443788288

EM0zU4dWkAAUzTT

EM0zVCsWoAAbhc7

Sizce Hangisi Daha Milli. Bizim TOGG mu yoksa Çin’lilerin K550 si mi?

Milli TOGG
https://www.youtube.com/watch?v=2mfB8Ty-gJE

ÇİN K550 ve K750
https://www.youtube.com/watch?v=rwm0SBPSsmc

https://www.webtekno.com/yerli-otomobil-ozellikleri-tasarimi-fiyati-h81656.html

Sırf sen merakını gider diye araştırdım bak. 2 tasarım da aynı firmaya ait. Sazan gibi çinlilerden çakma deme.

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

2033 te mi çikacak,ben bu kismi anlayamadim ?

Devlet 13 yıl boyunca destek verecek. Tıpkı ABD nin teslaya her araç başı 7.500 dolar yaptığı yardım gibi.

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------

Daha İÇTEN YANMALI, motor yapamayan ülke,

https://tumosan.com.tr/tr/haberler/omttzaya-yerli-ve-milli-motor
https://www.tumosan.com.tr/tr/haberler/tumosan-yeni-nesil-dizel-motor-ailesini-tanitti

%100 yerli ve milli Traktör üretiyoruz demekki.
Bu üssünde KONYA'DA olması manidar.

Birilerine ihale verilmiş haberde görülüyor başkada birşey yok.

Öyle birşey varsa çiftçiye ucuz TRAKTÖR sağlasınlar.
;)
Köyden kenti durdursunlar, İstanbul yeteri kadar kalabalık.

https://www.youtube.com/watch?v=HMm7QWp-GCo Oda yapılıyor takma kafana sen.

Verdiğim linkleri okumamışsın. Ve okumama saygısızlığı yaptığın için cevap vermeyeceğim sana artık.

%100 yerli ve milli Traktör üretiyoruz demekki.
Bu üssünde KONYA'DA olması manidar.

Birilerine ihale verilmiş haberde görülüyor başkada birşey yok.

Öyle birşey varsa çiftçiye ucuz TRAKTÖR sağlasınlar.
;)
Köyden kenti durdursunlar, İstanbul yeteri kadar kalabalık.

Her şeye karşı olan adam :p

Bu memlekette hiç mi güzel bir şey yapılmıyor, şunu destekliyorum köstek olmuyorum dediğin bir şey var mı? Var de de beni şaşırt :cool: .... 3-5 kuruş vergi vermen dışında ülkene, şehrine ne gibi faydalı işler yaptın veya yapıyor musun merak ediyorum?

inşş cok pahali olmazda bizde alir ve gururla bineriz. araçlar müthişti. Carviser nasıl heyecanla anlatiyoo.

Tasarımı başkasına da yaptırsalar , kendileri de yapsalar Türkiye için mükemmel bir girişim.Her zaman fabrika açmadığı için eleştirdiğim hükümeti bu konuda sonuna kadar destekliyorum.Elektrikli araç teknolojisi dünyada daha yeni bir atılım.Türkiye ilk defa teknolojik bir ürünü diğer firmalara göre handikaplı da olsa zamanında atıyor.Bu ülkemiz için çok önemli bir gelişme. Fakat şunu da atlamayalım işimiz hiç kolay değil. Çıkacak olan arabalar ülkenin ekonomisini göz önünde bulundurduğumuzda orta kesim ve alt kesime hitap edecek gibi durmuyor.En azından araba ile ilgilenenleri dinlediğimde o hisse kapıldım. Bu iş sadece zengin kesim ve kamu alımı ile olmaz. Dünya'da rekabet haline getirmemiz lazım.Bunun da tek yolu:Markalaşma ve devletler arası iyi ilişkiler. Yoksa uzun ömürlü götüremeyiz. Yolu açık olsun.

Volkswagen 1 milyon elektrikli araç üretme hedefini 2025 yılından 2023 yılına çekmiş :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri