" samanı üretelim boş verin siz bunları " diyen zihniyet ile biz uçak yapmaktan ne anlarız biz otomobil yapmaktan ne anlarız diyerek kapatılan fabrikalar ile Biz senelerdir içecek bira bulamıyoruz. İki bira fabrikası kurmak bunların aklına gelmez. Tutturmuşlar otomobil yapmaya karar vermişler... diyenler aynı zihniyete sahipdir net
Aslın da buraya makaleleri paylacaktım ama kasıtlı olarak paylaşmıyorum saman ve buğday ithal mevzusunu açıp biraz araştırınız lütfen ondan sonra yorum atınız. İnsanlar düşüncelerini belli etmiyor insanlar kasıtlı olarak karalama çamur atma çabasın da araştırma'dan yok italya da üretilmiş çizimini italyanlar yapmış demek karalamadır fabrika konusun da resmi gazede yayınlananları okumadan yapılacak yatırımları incelemeden yerlimi değil mi araştırmadan yorum atmak düşünce belirtme değil karalama kötüleme çabasıdır.
Geçen denize piri reis deniz altısı indirildi ama neyse saman üretemiyoruz bizBiri çıkar önce saman üretelim ne arabası der diğeri çıkar 21. yy'dayız ne arabası uçan araba yapalım der diğeri çıkar biz anca 3. dünya ülkeleri ile yarışırız bu elektrikli araba ile avrupa ile yarışamayız ne gerek var der
Ne yazık ki bir eşek heykeli kadar değer görmüyor bu yapılan icraatlar bazı insanların gözünde
![]()
Sen gibi trole yazacak çok şey varda, değmez çünkü beslediğiniz mrmba güçlü kuvvetli, biz oralardan beslenemddiğimizden ne desek boş.
Tek bir şey sormak istiyorum 30 bin doların varmı kardeş?