İşte Üniversite Reklamı Böyle Yapılır.

Burslu kazanmak çok zor burssuzuda dünya para zaten burslu kazanılsada özel üniversitede geçim yapılmaz devlette 1-2 lira olan yemek orda 10 lira :D biz yine kaldık devvlete

10 lirada değildir daha pahalıdır bence:(

Henüz girmedim bilmiyorum iyimser bi fiyat söyledim ben kkoç,sabancı,bilkent gibi üst düzey üniversitelerde daha pahalıdır büyük ihtimal, her ne kadar şartları özellere göre daha kötü olsada benim tercihim her daim devletten yana olur :)

Acıbadem üniversitesinde tıp okumak var yıllık 60 bin TLX6=360 Bin TL :D

acibadem_maslak1.jpg

Henüz girmedim bilmiyorum iyimser bi fiyat söyledim ben kkoç,sabancı,bilkent gibi üst düzey üniversitelerde daha pahalıdır büyük ihtimal, her ne kadar şartları özellere göre daha kötü olsada benim tercihim her daim devletten yana olur :)

hocam 24ü deviriyorum az kaldı :D kafam olsa lisede adam gibi okurdum adam gibi üniversiteye giderdim diyen tayfadanım eğitim konusunda boş bir adamım yani ne yalan söylim:) ama genede bu özel üniversitelerin yurt dışı dil okullarının falan reklamını gördükce ahh ahh para olsada bende gitsem diyorum:)

Ben de bunlar ne yapıyor diye bakıyordum çekimleri yaparken, dedim kafayı yediler herhalde :D buradan gördüm ilk, olmuş olmuş, bir de kütüphane reklamımız vardı onu bulup izleyin, telefondaym şuanda bulamadım ama o çok eğlenceli :D

Ben de bunlar ne yapıyor diye bakıyordum çekimleri yaparken, dedim kafayı yediler herhalde :D buradan gördüm ilk, olmuş olmuş, bir de kütüphane reklamımız vardı onu bulup izleyin, telefondaym şuanda bulamadım ama o çok eğlenceli :D

vay arkadas adamlar zenginya her bölüme ayrı reklam filmi çekmişler:D

okuldaki Mutfak ve tuvaletleride tanıtan reklamınız varmı :D

Fakirler gitmesin diye Sarıyer'in sırtlarına kale inşaa etmişler :D

hocam 24ü deviriyorum az kaldı :D kafam olsa lisede adam gibi okurdum adam gibi üniversiteye giderdim diyen tayfadanım eğitim konusunda boş bir adamım yani ne yalan söylim:) ama genede bu özel üniversitelerin yurt dışı dil okullarının falan reklamını gördükce ahh ahh para olsada bende gitsem diyorum:)

Valla özel üniversitelerin şartları mükemmel ya ama beş parasız bi mok olmuyor :D üç kuruş yt parasına güvenip özele gidecek halimiz yok o yüzden devlet bakıyoruz :d bende 18 yasındayım bu sene istediğim yer gelmedi seneye kaldık devlettede var öyle şartları iyi olan 3-5 üniversite ama sağlam puan istiyor bizim gibileri pek bulmaz yani eldekilerle idare edicez

Bildiğim bişey varsa Dünyaya birdaha gelirsem okumam bayan kuaförü olurum heralde :D

Bizim bir kuaför akraba var, adam benim hayallerimi 5 yılda yaptıya laa, biz okuduk hâlâ 1 arabam bile yok :mad:

Herşeye parasal olarak bakmamak lazım.Okumak insanın vizyonunu geliştiriyor ilk başta.
Bildiğim bişey varsa Dünyaya birdaha gelirsem okumam bayan kuaförü olurum heralde :D

Bizim bir kuaför akraba var, adam benim hayallerimi 5 yılda yaptıya laa, biz okuduk hâlâ 1 arabam bile yok :mad:

Acıbadem üniversitesinde tıp okumak var yıllık 60 bin TLX6=360 Bin TL :D

acibadem_maslak1.jpg

6 yıl sonrasında bir bölümde yoğunlaşmak istersende tus a giriyorsun 2 yada 4 yılda o bölümün uzmanlığını okuyorsun ondan sonrada 2 yıl mecburi görevden sonrada tıp diplomanı veriyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri