İstediğim izlenimi yapıyorum ancak

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Emr

Kayıtlı Üye
Arladaşlar istediğim izlenimlere ulaşabiliyorum izlenimde sıkıntı yok ama adsenste tbm 0.3-0.4 gibi oynuyor videolarım kısa 2-3 dakika filan ama 3-4 gün 5 er dakika uğraşlarımla 100 binin üzerinde izletebiliyorum ama işte bu tbm olayına bi çözüm bulamadım neler önerirsiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videolarini uzatabilirsin onun haricinde dili degistir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video uzatma bişiy değilde dili nasıl yapcam hazır video mu kullan diyosun render yani

Soyle diyim hocam ornek olarak ayni videoyu tr olarak koy 1k izlenmeye verecegi 1tl olur ornek olarak diyorum ama ayni videoyu ing olarak koy bu sefer 1k izlenmeye 4tl verir gibi mesela yani videon kime hitap ettigi onemli turkce calisiyosan o tip tbm alman normal ingilizce calisirsan tbm artar

Videolarını izleyen ülke önemli. Türkiye veya 3. dünya ülkeleri çok düşük ücretler veriyor. Rusya falanda baya az gerçi türkçeden hallice :)

Soyle diyim hocam ornek olarak ayni videoyu tr olarak koy 1k izlenmeye verecegi 1tl olur ornek olarak diyorum ama ayni videoyu ing olarak koy bu sefer 1k izlenmeye 4tl verir gibi mesela yani videon kime hitap ettigi onemli turkce calisiyosan o tip tbm alman normal ingilizce calisirsan tbm artar

Hocam peki 0 dan bi kanal mı açmam lazım yoksa tr kanalına ingilizce atsam olur mu? Tani kanal dili tr attığım içerik us o şekil olur mu?

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

Videolarını izleyen ülke önemli. Türkiye veya 3. dünya ülkeleri çok düşük ücretler veriyor. Rusya falanda baya az gerçi türkçeden hallice :)

Valla paşam gevurlarada çok izletiyorum hatta paylaşıyolarda yok olmadı mı olmuyo işte [emoji1]

gavur vaaaar gavur var hocam amerika,ingiltere, kanada, almanya tarzı ülkeler çoğunluktaysa ve o kadar tbm alıyorsan tamam haklısın bir sıkıntı var ama o ülkeler izlenimin %3-5 ini oluşturuyorsa yapacak bir şey yok :)

Hocam peki 0 dan bi kanal mı açmam lazım yoksa tr kanalına ingilizce atsam olur mu? Tani kanal dili tr attığım içerik us o şekil olur mu?

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

Valla paşam gevurlarada çok izletiyorum hatta paylaşıyolarda yok olmadı mı olmuyo işte [emoji1]

Olur hocam niye olmasin ama kanalinda abonen varsa sen ingilizce atsan napiyo bu derler aboneni kacirabilirsin sana kalmis birsey

gavur vaaaar gavur var hocam amerika,ingiltere, kanada, almanya tarzı ülkeler çoğunluktaysa ve o kadar tbm alıyorsan tamam haklısın bir sıkıntı var ama o ülkeler izlenimin %3-5 ini oluşturuyorsa yapacak bir şey yok :)

Aynen amerika ile brazilya ağırlıklı birde bişiy dicem mesela benim adsensin gmailine bağlı olan kanal banlandı ona ait olanda 2 ayrı alt kanal var onlardada 5-6 tane tr içerik var onlara erişemiyorum silmek için onlarda tbm yi etkiler mi?

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

Olur hocam niye olmasin ama kanalinda abonen varsa sen ingilizce atsan napiyo bu derler aboneni kacirabilirsin sana kalmis birsey

Kaçsınlar ne olacak izlenimden yana sıkıntım yokki zaten tbm sıkıntı abone isterse 0 olsun o önemli değil [emoji4]

Aynen amerika ile brazilya ağırlıklı birde bişiy dicem mesela benim adsensin gmailine bağlı olan kanal banlandı ona ait olanda 2 ayrı alt kanal var onlardada 5-6 tane tr içerik var onlara erişemiyorum silmek için onlarda tbm yi etkiler mi?

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

Kaçsınlar ne olacak izlenimden yana sıkıntım yokki zaten tbm sıkıntı abone isterse 0 olsun o önemli değil [emoji4]

Aboneden yana sıkıntı yoksa o zaman neden başka kanal açıp atmıyosun

Aboneden yana sıkıntı yoksa o zaman neden başka kanal açıp atmıyosun

Bu tr içerikler eğer tbm yi etkilemesse öyle yaparım tabi niye yapmiyim ki? Etkiler mi sizce tbm yi?

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:37 ----------

Geçen ayın son haftasına ait bir rapor bi bakın bakalım orantısızlık varmı ki bence bariz var
43e3aea1ab9270c445dda0690e64d86d.jpg

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:39 ----------

@Ozcann mesaj kutun dolu cevap veremiyorum

sen yabancı çalışırsan tbm yine yükselir o türkçe kanallar ortalamanı düşürür ama kazancını etkilemez

Hocam başlık açıklama ingilizce olsun. Tabi videoda türkçe konuşma yoksa. İzlenim den sıkıntı yaşamazsan 1000 izlenim e 3 tl ortalama alırsın.Tbm nin yüksek olması için etiketlerinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sen dikkat ediyormusun. Bu arada izlenim için uyguladığın bir yöntem varmı.Nasıl bu kadar rahat izlenim alıyorsun ...

Hocam başlık açıklama ingilizce olsun. Tabi videoda türkçe konuşma yoksa. İzlenim den sıkıntı yaşamazsan 1000 izlenim e 3 tl ortalama alırsın.Tbm nin yüksek olması için etiketlerinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sen dikkat ediyormusun. Bu arada izlenim için uyguladığın bir yöntem varmı.Nasıl bu kadar rahat izlenim alıyorsun ...

Eğer başlık ve açıklamayı ing yapmam yetiyosa parayı kırarım aga [emoji1]

Eğer başlık ve açıklamayı ing yapmam yetiyosa parayı kırarım aga [emoji1]

Hocam başlık etiket ingilizce olsa bile bir türk onu izlediğinde kazancın tbm oranın yükselmez. Önemli olan gavurlara hitap etmek yani mantık olarak ingilizce açıklama başlık girersen ingilizler izler ve haliyle tbm yükselir kazancın daha fazla olur.
Ayrıca abone 0 olsun önemli değil diyorsun ama aboneye göre üst sıralara çıkarsın aboneye göre videon daha çok izlenir ve paylaşılır. Tek bir kanala birden çok dil çalışmak mantıklı değil

Hocam başlık etiket ingilizce olsa bile bir türk onu izlediğinde kazancın tbm oranın yükselmez. Önemli olan gavurlara hitap etmek yani mantık olarak ingilizce açıklama başlık girersen ingilizler izler ve haliyle tbm yükselir kazancın daha fazla olur.
Ayrıca abone 0 olsun önemli değil diyorsun ama aboneye göre üst sıralara çıkarsın aboneye göre videon daha çok izlenir ve paylaşılır. Tek bir kanala birden çok dil çalışmak mantıklı değil

İşte ben abonesiz çıkıyorum videomu üst sıralara o yüzden problem değil diyorum paylaşım işine gelince o işin zaten piri olmuşum [emoji1]

İşte ben abonesiz çıkıyorum videomu üst sıralara o yüzden problem değil diyorum paylaşım işine gelince o işin zaten piri olmuşum [emoji1]

O zaman uzun video çalışın hocam video ortası reklamları da yerleştirin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri