İstediğiniz Konuda Blog Xml DB'ler Hazırlanır

salim59yt

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

İstediğiniz konuda Blogger xml hazırlanır. İsterseniz blog sitelerinin adreslerini verirsiniz yada istediğiniz bir konu üzerinden hazırlanır. Dosyalar el ile hazırlanacaktır. Resim çıkmaması durumunda yerine telafisi yapılır. Dbler özgün değildir

Daha Öncede 2000'e yakın kanal satışım olmuş olup içeriğin gizliliği konusunda şüpheniz olmasın.

Daha önce kanal satışı yaptığım link aşağıda ki gibidir.

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...ilik-musicnations-ve-recstudios-kanallar.html

Xml dosyalarını sadece "İÇE AKTAR" demeniz yeterli olacaktır.

Sadece Paypal ile Ödeme alıyorum.

100 adet Blog Xml Db 15TL'dir

Referans alımım ilk 3 kişidir. 10'ar tane istediği blog site adresi yada istediği konuda hazırlanacaktır.

Son düzenleme:
Ref alabilirmiyim

sanayi devrimi gibi bir durum. Botlar üretiliyor ve emekçilere/işçilere talep olmuyor.

Hayırlı satışlar diliyorum

İşleme limitini aştınız muhabbetini nasıl aşacağımızı anlatırsanız ben sipariş geçebilirim?

İşleme limitini aştınız muhabbetini nasıl aşacağımızı anlatırsanız ben sipariş geçebilirim?

Henüz net birşeyi yok hocam.

1-) Ip resetlenince düzelen gördüm düzeldi

2-)Yeni Gmail açıp geçen gördüm düzeldi.

3-) Yeni gmail açıp, ip resetleyen gördüm DÜZELMEDİ

ref alındı teşekkür ederim [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar;

İstediğiniz konuda Blogger xml hazırlanır. İsterseniz blog sitelerinin adreslerini verirsiniz yada istediğiniz bir konu üzerinden hazırlanır. Dosyalar el ile hazırlanacaktır. Resim çıkmaması durumunda yerine telafisi yapılır. Dbler özgün değildir

Daha Öncede 2000'e yakın kanal satışım olmuş olup içeriğin gizliliği konusunda şüpheniz olmasın.

Daha önce kanal satışı yaptığım link aşağıda ki gibidir.

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...ilik-musicnations-ve-recstudios-kanallar.html

Xml dosyalarını sadece "İÇE AKTAR" demeniz yeterli olacaktır.

Sadece Paypal ile Ödeme alıyorum.

100 adet Blog Xml Db 15TL'dir

Referans alımım ilk 3 kişidir. 10'ar tane istediği blog site adresi yada istediği konuda hazırlanacaktır.

dırek ozgun db mı dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri