İstek | Adsenseden Ülke Değiştirme Çözüm

parcalacorp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.culpanbicak.com
benım adsensem kayıt olurken nasıl olmussa almanya olmus hepımızde bılıyoz kı ulke degıstırme olmuyor. benım aklıma da söyle bısey geldı genelde herkesınkı almanya oluyor. bu forumda almanyadan katılan arkadaslar varsa bıze adres vererek pınlerımızı alıp bıze sıte yonetıcılerı yardımıyla ulastırılsa nasıl olur.

veya baska bı yöntem 1.ve2. pin elımıze ulaşmasa 3. pinde kımlık fotokopısı cekme gonderme ısı varmıs onu yapabılırmıyız ?

Mesajım yeterli değil link yollayamıyorum ancak;

1. Sorun İçin:

Genellikle, hesabınızdaki ülkeyi aşağıdaki adımları izleyerek değiştirebilirsiniz:

Hesabınızda oturum açın.
Alacaklı profili'ni tıklayın.
"Alacaklı profili" bölümünde, "Profil bilgileri"nizin yanında bulunan Düzenle'yi tıklayın.
“Ülke” bölümüne ilerleyin ve Düzenle'yi seçin.
Tercih ettiğiniz ülkeyi seçin ve Kaydet'i tıklayın.

2. Sorun İçin

Size resmi kimlik belgemin veya faturalarımdan birinin fotokopisini gönderebilir miyim?

Ancak 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız gönderebilirsiniz. Bu durumda, hesabınızda oturum açtığınızda Ana sayfanızda, adresinizi içeren resmi bir belgeyi "Bize Ulaşın" formu aracılığıyla gönderebilmeniz için uygulamanız gereken adımları anlatan bir bildirim göreceksiniz.

Sencede biraz meşakkatli bir iş değil mi ? Ben bu ülke değiştirememe yüzünden 3.günde 547 dolarlık adsenseyi acımadan silmek durumunda kaldım. Yani istediğin şey kolay yapılabilir midir, onu üstadlar cevaplasın.Umarım halledebilirsin diyeyim.

öyle dıyosun hocam ama adsensede ulkeyı degısterme secenegı aktıf deıl. yanı hangı ulkeyı sectıysen daha degıstıremıyorsunuz. o sebeple böyle bı konu actım.

Mesajım yeterli değil link yollayamıyorum ancak;

1. Sorun İçin:

Genellikle, hesabınızdaki ülkeyi aşağıdaki adımları izleyerek değiştirebilirsiniz:

Hesabınızda oturum açın.
Alacaklı profili'ni tıklayın.
"Alacaklı profili" bölümünde, "Profil bilgileri"nizin yanında bulunan Düzenle'yi tıklayın.
“Ülke” bölümüne ilerleyin ve Düzenle'yi seçin.
Tercih ettiğiniz ülkeyi seçin ve Kaydet'i tıklayın.

2. Sorun İçin

Size resmi kimlik belgemin veya faturalarımdan birinin fotokopisini gönderebilir miyim?

Ancak 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız gönderebilirsiniz. Bu durumda, hesabınızda oturum açtığınızda Ana sayfanızda, adresinizi içeren resmi bir belgeyi "Bize Ulaşın" formu aracılığıyla gönderebilmeniz için uygulamanız gereken adımları anlatan bir bildirim göreceksiniz.

Benim de bir adsense hesabımın üllke kısmı Almanya ve değiştiremiyorum. Dediğin yerden düzenle deikten sonra ülkeyi değiştiriyorum ama kaydet deyince "bu ülke türünü değiştiremezsiniz" vs gibi bir uyarı çıkıyor.

Evet ben de fark ettim ki bununla ilgili dert yanan çok. Sanırım yeni hesap almanız gerekiyor. Adsense hesabı açarken bilgilerin doğruluğu konusunda emin olmak gerekiyor. Adresiniz doğru olsa bile o ülkede böyle bir adres olmadığı için PIN alamayacaksınız. Belki de PIN'im gelmiyor diyenlerin çoğunda bu sorun vardır.

Evet ben de fark ettim ki bununla ilgili dert yanan çok. Sanırım yeni hesap almanız gerekiyor. Adsense hesabı açarken bilgilerin doğruluğu konusunda emin olmak gerekiyor. Adresiniz doğru olsa bile o ülkede böyle bir adres olmadığı için PIN alamayacaksınız. Belki de PIN'im gelmiyor diyenlerin çoğunda bu sorun vardır.

Zamanında farklı bir kanalım olsun diye. Ülkeyi Almanya yapmıştım ve youtube kanalı üzerinden başvurmuştım. İçinde 6,45 € var. Ama kullanamıyorum tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri