Herkeze iyi gunler daha once tanidik bir abim 30 gunluk videoyap hediye ettim ama botu nasil degerlendirecegimi bilemedim simdi ise nasil calisacagimi buldum ama botun suresi bitti videoyap hediye edebilecek varmidir acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkeze iyi gunler daha once tanidik bir abim 30 gunluk videoyap hediye ettim ama botu nasil degerlendirecegimi bilemedim simdi ise nasil calisacagimi buldum ama botun suresi bitti videoyap hediye edebilecek varmidir acaba
Lutfen polemik yaratmayalim konu kapanmasin iyilik bitmemistir yapmakyacaksaniz uzak durun tesekkurler
edit bilgisayarim ve net im iyi olmadigini mesajlarimda gorebilirsinz
işte durumun müsait değilmiş botu çözemedim diyorsun daha da bot verin diyorsun botta çözülmeyecek bişey yok o sadece yükler iş sende biter.
isimi en hizli sekilde cozer botu cozemedim demedim bir kere iyi okuyun lutfen yada bu konudan disari cikin polemik yaratmayalim
botu cozemedim demedim yt den nasil para kazanacagim nasil hangi kategoride calisagimi bulamadim ama artik buldum denemeler sonucu simdi bot istiyorum anladinizmi1 ay botu çözemedin ama tekrar bot istiyorsun?
Bu bir çelişki midir?
Birde 1 Ayda Adamlar 100 katlı gökdelen dikiyor, Eğer sen botu çözemediysen zaten 1 ay daha çözemezsin.
Çok saçmalamışsın ilk kurduğun cümle bile tutarsız, Bedavaya bot istiyorsun başkada birşey yok.
1 ay botu çözemedin ama tekrar bot istiyorsun?
Bu bir çelişki midir?
Birde 1 Ayda Adamlar 100 katlı gökdelen dikiyor, Eğer sen botu çözemediysen zaten 1 ay daha çözemezsin.
Çok saçmalamışsın ilk kurduğun cümle bile tutarsız, Bedavaya bot istiyorsun başkada birşey yok.
isimi en hizli sekilde cozer botu cozemedim demedim bir kere iyi okuyun lutfen yada bu konudan disari cikin polemik yaratmayalim
la cik su konudan sen mesaj atma tovbe tovbebiz enayiyiz ya biz para veriyor arkadaş hediye istiyor, ben ilk zamanlar yani bu işi bilmediğimde kendi pcmden yüklüyordum saatlerce sürüyordu netim yavaş pcm yavaş bunlar hikaye.
para kazanmak istiyorsan para yatıracaksın yok beleş olsun dersen o olmaz işte.
la cik su konudan sen mesaj atma tovbe tovbe![]()
kota yiyormus o ustadYutup.org diye bot var, ordan alıver 10 TL 1 aylık![]()
Yutup.org diye bot var, ordan alıver 10 TL 1 aylık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.