"Istek" Bot hediye edecek varmidir

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Herkeze iyi gunler daha once tanidik bir abim 30 gunluk videoyap hediye ettim ama botu nasil degerlendirecegimi bilemedim simdi ise nasil calisacagimi buldum ama botun suresi bitti videoyap hediye edebilecek varmidir acaba

Herkeze iyi gunler daha once tanidik bir abim 30 gunluk videoyap hediye ettim ama botu nasil degerlendirecegimi bilemedim simdi ise nasil calisacagimi buldum ama botun suresi bitti videoyap hediye edebilecek varmidir acaba

1 ayda çözemediysen uğraşma, biz botla başlamadık kendimiz yükledik kaç ay emek verdik yeni yeni kazanmaya başladık sana geçen ay bot hediye etmişler sen diyon bir daha hediye edin kusra bakma ama buna hediye etmek denmez.
o bir kere olur.

25tl satılıyor iyi birymiş etmiş ama sürekli bedavaya beklemek yanlış olur parayla alabilirsiniz

Lutfen polemik yaratmayalim konu kapanmasin iyilik bitmemistir yapmakyacaksaniz uzak durun tesekkurler

edit bilgisayarim ve net im iyi olmadigini mesajlarimda gorebilirsinz

Bence forumda yasaklanmalı böyle konular para kazanmak istiyorsanız 25 TL yi de gözden çıkarıverin.. Ben hiçbirşeysiz başladım bedava vds felan derken yaptık birşeyler

Lutfen polemik yaratmayalim konu kapanmasin iyilik bitmemistir yapmakyacaksaniz uzak durun tesekkurler

edit bilgisayarim ve net im iyi olmadigini mesajlarimda gorebilirsinz

işte durumun müsait değilmiş botu çözemedim diyorsun daha da bot verin diyorsun botta çözülmeyecek bişey yok o sadece yükler iş sende biter.

işte durumun müsait değilmiş botu çözemedim diyorsun daha da bot verin diyorsun botta çözülmeyecek bişey yok o sadece yükler iş sende biter.

isimi en hizli sekilde cozer botu cozemedim demedim bir kere iyi okuyun lutfen yada bu konudan disari cikin polemik yaratmayalim

1 ay botu çözemedin ama tekrar bot istiyorsun?
Bu bir çelişki midir?

Edit : botu çözmüş, Ama hangi linkleri atacağını bulamamış, yanlış anladım.
Hea bedavadan bot istiyorsun sonuçta.

Verecek biri varsa neden olmasın?
:D

isimi en hizli sekilde cozer botu cozemedim demedim bir kere iyi okuyun lutfen yada bu konudan disari cikin polemik yaratmayalim

botu değerlendirememişsin aynı şey.
bir de bizi konudan kovuyor böyle beleşciyide hiçbir yerde bulamazsınız.
size bot hediye eden kişiden bir daha isteyin bakın ne diyecek.

Bu bir çelişki midir?

Birde 1 Ayda Adamlar 100 katlı gökdelen dikiyor, Eğer sen botu çözemediysen zaten 1 ay daha çözemezsin.

Çok saçmalamışsın ilk kurduğun cümle bile tutarsız, Bedavaya bot istiyorsun başkada birşey yok.
botu cozemedim demedim yt den nasil para kazanacagim nasil hangi kategoride calisagimi bulamadim ama artik buldum denemeler sonucu simdi bot istiyorum anladinizmi

Bu bir çelişki midir?

Birde 1 Ayda Adamlar 100 katlı gökdelen dikiyor, Eğer sen botu çözemediysen zaten 1 ay daha çözemezsin.

Çok saçmalamışsın ilk kurduğun cümle bile tutarsız, Bedavaya bot istiyorsun başkada birşey yok.

biz enayiyiz ya biz para veriyor arkadaş hediye istiyor, ben ilk zamanlar yani bu işi bilmediğimde kendi pcmden yüklüyordum saatlerce sürüyordu netim yavaş pcm yavaş bunlar hikaye.
para kazanmak istiyorsan para yatıracaksın yok beleş olsun dersen o olmaz işte.

bayramda az gezecektin alacaktın,biri çıkar verir ama bu yaşta herşeye cevap varsa az da tutumlu olmak gerekir.yoksa da bu youtube da elindeki her imkanla kazanılır.yeter ki kafayı çalıştır.

biz enayiyiz ya biz para veriyor arkadaş hediye istiyor, ben ilk zamanlar yani bu işi bilmediğimde kendi pcmden yüklüyordum saatlerce sürüyordu netim yavaş pcm yavaş bunlar hikaye.
para kazanmak istiyorsan para yatıracaksın yok beleş olsun dersen o olmaz işte.
la cik su konudan sen mesaj atma tovbe tovbe :D

Yeni mesajalrda bu konuyu en üstte her zaman görmek zorunda mıyım arkadaşlar bot verecek varsa versin yoksa konuya yazmayın forumun derinliklerinde kaybolsun

Valla hatırlıyorumda ben ilk vds mi almak için 2 gün boyunca yerimden kalkmadan aldığım işi yapmaya çalıştıydım fenalık geldiydi şartlar gelisti heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri