istek: forumda yeni bölüm

Battal50

Kayıtlı Üye
slm admin arkaslara bir sorum olacak, acaba yeni bir kategorie yada bölüm acabilirmisiniz.
ismi misal bölgesel yt kullanicilari olabilir

maksat ayni sehirde yada ülkedeki üyeler hem tanisirlar, bulusular, hem daha aktif sekilde yasadigi ülke yada sehre göre takilan sorunlarda birbirilerine yardimci olabilirler.

saygilar

Mantıklı, Ytpara Şubeleri isimli bir kategori açılır ve herkes kendi arkadaş grubunu kurabilir.

Ben mantıklı bulmadım. Profilde mevcut zaten nereli olduğu. Gruplar sekmesini de aktif edersek herkes bulunduğu şehire grup oluşturup katılabilir yapabiliriz. Sohbet sitesi değil burası. Her ne kadar YouTube ortak nokta olsa da.

Ben mantıklı bulmadım. Profilde mevcut zaten nereli olduğu. Gruplar sekmesini de aktif edersek herkes bulunduğu şehire grup oluşturup katılabilir yapabiliriz. Sohbet sitesi değil burası. Her ne kadar YouTube ortak nokta olsa da.

Grupları aktif edersek zaten gerek kalmıyor, Burası sohbet sitesi değil ama paylaşım ve bilgi alışveriş forumu. Serkan hocam geldikten sonra grup meselesini konuşalım.

şöyle bişede olabilir bence. şuan üye olduğum yabancı bir forumda var.

Mesela, Azerbaycan, Rusya, İngiltere, Almanya gibi katagori açılıp bu ülkeden giren arkadaşlar. kendi dillerini kullanmak kaydıyla burda paylaşım soru cevap gibi işlemler yapabilirler. forumun konsepti gelişmiş olur ve yurtdışı kullanıcılarıda çekmiş olursunuz.

şöyle bişede olabilir bence. şuan üye olduğum yabancı bir forumda var.

Mesela, Azerbaycan, Rusya, İngiltere, Almanya gibi katagori açılıp bu ülkeden giren arkadaşlar. kendi dillerini kullanmak kaydıyla burda paylaşım soru cevap gibi işlemler yapabilirler. forumun konsepti gelişmiş olur ve yurtdışı kullanıcılarıda çekmiş olursunuz.

Farklı ülkelerden çok fazla üye yok aslında hem bu siteyi kullanıyorsa zaten Türkçe biliyor demektir neden farklı dilde konuşsun ki hem o zaman biz anlayamayacağız bir anlamı kalmaz o zaman.

vergi, banka, maliye gibi konulari o ülkenin bölümünde misal tartisilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri