İstek Üzerine Kanal Yapılır

• Kullanıcı oktaykzlky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.. Nakit ihtiyacından dolayı işleri düzeltene kadar kısa süreliğine kanal hazırlayıp satmayı planlıyorum..
Hazırlayacağım kanallardaki videolar 20-40 dk arası olacak..
Kanallar 1-2 günlük olacağından telif konusunda bir garanti veremiyorum..
İlk hafta için 3000 izlenim garantisi veriyorum.. Aksi halde paranızı iade ederim..
Kanalların hepsinde güncel Dizi ve programlar yüklü olacak..
Her kanal için ücret 30 lira..

Yüklemeyi kendim yapmadığım ancak kanalını alt kanal şeklinde kendim açıp para kazanmasını doğrulamasını açtığım kanalları kategorisiyle birlikte teslim de edebilirim.. Bu şekide fiyat 15 liradır.. Ancak sizin ne zaman video atacağınızı bilmediğimden izlenme garantisi yoktur..

Dedigim gibi çok kısa bir süre bu işi yapıcam.. Sevgiler.. Skype oktaykzlky1

Son düzenleme:
Arkadaşı tanırım dürüst ve sağlam birisidir. İşini iyi bilen birisidir .Güvenebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı satışlar kardeşim.

1 adet kanal siparişi verdim yarın gece teslim aldıktan sonra istatistikleri burada paylaşacam..

Edit: arkadaş yoğun olduğu için kanalı yapmaktan vazgeçti içinde 3 videolu şekilde teslim etti..

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar Oktay..

Para alıp kaçacak bir arkadaş değil, iş alımı yapmak isteyen arkadaş güvenebilir..

izlenim garantisini neye göre veriyorsunuz hocam
bir de kac tane video olucak

oktay kolay gelsin hocam.. bol kazançlar.. ben mesela sana 300 tane video kaynağı versem yt den bana o kanalı kaç güne hazır edebilirsin? geneli 20-30 dk arası.. birde kanalları sen mi yoksa biz mi temin ediyoruz? ve kanal için kapanmama garantisi veriyor musun 1 hafta gibi? birde videoları manuel mi yoksa bot ile mi yükleyeceksin bot ise hangi bot?

Son düzenleme:
izlenim garantisini neye göre veriyorsunuz hocam
bir de kac tane video olucak

Hocam kaç video olduğu önemli değil ilk hafta 3000 izlenme garantisini 1 video da olsa 10 videoda olsa verebilirim.. =)

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

oktay kolay gelsin hocam.. bol kazançlar.. ben mesela sana 300 tane video kaynağı versem yt den bana o kanalı kaç güne hazır edebilirsin? geneli 20-30 dk arası.. birde kanalları sen mi yoksa biz mi temin ediyoruz? ve kanal için kapanmama garantisi veriyor musun 1 hafta gibi? birde videoları manuel mi yoksa bot ile mi yükleyeceksin bot ise hangi bot?

Hocam 300 kaynak dediğin 300 farklı kategori mi ? Manuel atıyorum.. Kanalı ben temin ediyorum.. Kategoriler dizi veya program olduğu için kapanmama garantisi veremiyorum ama dediğim izlenimi almazsa iade ederim.. Skype tan detay verir misin abi rica etsem..

Hocam 300 kaynak dediğin 300 farklı kategori mi ? Manuel atıyorum.. Kanalı ben temin ediyorum.. Kategoriler dizi veya program olduğu için kapanmama garantisi veremiyorum ama dediğim izlenimi almazsa iade ederim.. Skype tan detay verir misin abi rica etsem..[/QUOTE]
eve geçince konuşuruz skypeten.. yok demek istediğim 300 tane video.. benim verdiğim kaynaklar sağlam ve temiz yani senin temin ettiğin mailler sağlamsa ve manuel atıyorsan kapanma şansı olmaz.. benim için izlenim garantisi önemli değil.. ben sadece kapanmama garantisi isterim oda mailden dolayı.. manuel atıyorsun zaten atış şeklinle sorun olmayacaktır tahminimce.. bir de ne kadar sürede hazırlarsın 1 kanalı 300 videoluk ?

Hayırlı satışlar Oktay..

Para alıp kaçacak bir arkadaş değil, iş alımı yapmak isteyen arkadaş güvenebilir..

Eyvallah knk sağol..

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

hocam video sayısı ve fiyat nedir

Hocam az önce de yazdım 1 video da olsa 10 video da olsa izlenim garantim aynıdır.. ilk hafta 3000 izlenim almazsa aynen iade.. Hemşerilere indirim de var :D

Hocam videoları kendim yüklediğim kanallar için fiyat 30 liradır.. Kategoriyle birlikte alt kanal oluşturulmuş para kazanması doğrulaması açılmış "boş" yani videosuz kanalı size teslim etmem için fiyat 15 liradır.. Ama bu durumda sizin ne zaman yükleme yapacağınızı bilmediğim için izlenim garantisi veremiyorum..

---------- Spam Engelliyici 19:40 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------

@Yokdahaneler murat abiye 3 kanal [MENTION=12822]Ümit Korkmaz[/MENTION] abiye de 1 kanal teslim edilmiştir..

Son düzenleme:
Arkadaşdan bir kanal alındı. Hızlı bir şekilde teslim etti.

Oldukçada ilgili.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri