Istek varsa Imkan da vardır!

• Kullanıcı Mylitta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mylitta

Kayıtlı Üye
Tripodunuz mu yok? Işık kaynağınız mı yetersiz? Yeriniz mi yok? Bunlar dert değil. İsteğiniz var mı? Çünkü istek varsa imkan da vardır. Bazı arkadaşlar burada videolarını paylaşan arkadaşlara yapıcı değil yıkıcı yorumlarda bulunuyor. Eldeki imkanla en iyisini yapmaya çalışan kişi, olmadığını görüp vazgeçiyor ya da pes ediyor. Benim Allah'a şükür kimsenin sözüyle bir işten vazgeçecek bir düşünce yapım yok. Hayatımın her döneminde düstur edindiğim şey şuydu. İstek varsa imkan da vardır. Bu da basit bir örneği.. :)

l0yoJl.jpg

anlamadım masaüstü lambası normal lambaya ışık verince mi oda aydınlandı? bağlantı mı var?

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] hayır hocam. evin tavanı 2 metre. bana yukarıdan ışık verebilecek tüm kaynaklar yüzümü parlatıyordu. Ayrıca flöresan oldukları için beyaz ışık pek hoş durmuyordu. Masa ışığının karşıdan güzel bir açı yakaladığını farkettim. Hem tripod hem yüksekte ışık olarak bu şekilde yükselttim.

Bu tür çözümler tek bize aittir başka Ülkelerde görülmez :) başarıların devamını dilerim kardeşim :)

ben bu fotoğraftan pek bi şey anlamadım açıklayabilirmisiniz

[MENTION=14182]Mylitta[/MENTION] İmkan yaratmak için tuğlalarla masa yapmasaymışsın iyiymiş :)

valla helal olsun, istek olduktan sonra gerisi fasa fiso.. Yeter ki insanin icinde azim olsun..

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] herkesin içinde savaşçı ruh olur bende amele ruh var :))

Tuğlaları köşeye stoklamışsın istek olsada imkan olsak diye :D
azmin için tebrikler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri