Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkün Türkten başka dostu var mı ? İlin adamını dinlesen ne olacak. Zamanında ABD yi, Rusyayı dinledik ne oldu. Terör örgütleriyle birlikteler. Türkiye'yi bitirme çabası içerisindeler.
Ben ne diyorum sen ne diyosun arkadasim?
Kardeşim yayın yasağı konmasa ne olur senin haberin var mı. Her şey apaçık verilmez.
Asıl sen ne diyorsun kardeşim. Almanları dinlesek iyi olacak diyorsun. Bunları dinlersen yarın bir gün gelir bizim sırtımızdan vururlar.
Asıl sen ne diyorsun kardeşim. Almanları dinlesek iyi olacak diyorsun. Bunları dinlersen yarın bir gün gelir bizim sırtımızdan vururlar.
halkı ilgilendiren birşey halktan gizlenmemeli bence.Apaçık versinler ki bizde ona göre tepki verelim bizde ona göre önlem alalım değil mi.Yayın yasağı gelecek herkes susturulacak halk yine dizi izleyip herşeyi unutacak olay bu mu hep. Ne olacaksa olsun bence artık masum insanlar ölüyor MASUM İNSANLAR
Ciddi istihbarat aldiklari icin konsolosluklarini ve okullarini kapattilar Turkiyedeki adamlar haberin var degil mi? Ben de diyorum ki, bizim istihbaratimizda is yok, adamlar ta Almanyadan bunun istihbaratini alabiliyorlarken en azindan onlari dinleyelim diyorum.
Mesajimi carpitipta su olayda bile prim yapmaya calismayin.
Ve Sonra ic savaş çıksın asıl yapmak istedikleri ni onlara Sunal'ın hocam suan sakin olma zamanı onlar gibi bizde çıkarsak iç savaş çıkar .
Ya bizim de canımız acıyor. Bizde üzülüyoruz. İstediğimiz kadar tedbir alsak ne değişebilir. Şerefsizler her yerde. Adam geliyor Ankaranın göbeğinde bomba patlatıyor. Ölümün ne zaman geleceği belli mi ? Şerefsizler ülkeyi karıştırıyorlar. Bak Cizre'ye, Bak Sur'a, Bak Nusaybin'e, Bak İdil'e ne hale getirmişler köpekler. Evleri,okulları,camileri harabeye çevirmişler. Ki zaten güvenlik güçleri o olaydan uzaklaştırmıştır büyük ihtimal. Haberciler orada yaşanan olayın ne maksatla, hangi durumla veya ne şekilde yapıldığını bilemez. İçişleri bakanlığı veya MİT'ten bir açıklama yapıldığında basına duyurulur.
Ya bizim de canımız acıyor. Bizde üzülüyoruz. İstediğimiz kadar tedbir alsak ne değişebilir. Şerefsizler her yerde. Adam geliyor Ankaranın göbeğinde bomba patlatıyor. Ölümün ne zaman geleceği belli mi ? Şerefsizler ülkeyi karıştırıyorlar. Bak Cizre'ye, Bak Sur'a, Bak Nusaybin'e, Bak İdil'e ne hale getirmişler köpekler. Evleri,okulları,camileri harabeye çevirmişler. Ki zaten güvenlik güçleri o olaydan uzaklaştırmıştır büyük ihtimal. Haberciler orada yaşanan olayın ne maksatla, hangi durumla veya ne şekilde yapıldığını bilemez. İçişleri bakanlığı veya MİT'ten bir açıklama yapıldığında basına duyurulur.
---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:52 ----------
Benim konuyu çarpıttığım yok. MİT sanki bunu bilmiyor mu ? Sanki o adamlar hızlı istihbarat almak için bir şeyler yapmaya kalkışmıyor dimi. Her şeyi sen biliyorsun, devlet bunu bilmiyor öyle mi. ? Kolay m ızanneditorsun her şeyi.
işte olayda içişlerinde ve mit'te bitiyor.Sözde istihbarat teşkilatı ama hep olaylar olduktan sonra ortaya çıkıyorlar.Bu ülkede istihbarak bu kadar bitik olmamalı.Haberciler bilemez ilk başta tabiki fakat bizde olay yerine gidemeyeceğimiz için mecburuz medya'dan takip etmeye
yayın yasagı dünyanın her yerinde uygulanır bize özel bir durum değil,her seferinde niye niye sormaktan bıkmazlar.Yayın yasağı olay anı ve sonrasında olusan cenaze görüntülerinin verilmemesini kapsar . Bunların neyini görmek ister insan
Hocam karsilikli polemige girmeye gerek yok, acimiz bir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.