İstisna Belgesi İçin Bağkur Zorunlu mu?

Zorunlu hocam adınıza şirket demeselerde şirket açılmış gibi oluyor

Maalesef zorunlu. "Olmasa" YADA "stopaj+bağkur otomatik kesilse" bende düşünmeden istisna hesabı açacağım...

Maalesef zorunlu. "Olmasa" YADA "stopaj+bağkur otomatik kesilse" bende düşünmeden istisna hesabı açacağım...

Birşey olmuyor hocam kendimden biliyorum:D

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Emekli bulun olan ssk'ı olanı buna bulaştırmayın derim emeklilikte bağkur dezavantajlı oluyor 1 gün sgk yatmazsa bile bağkur işleniyor

Yurtdişi adsenseyi çözecem bir şekilde. Türk sistemi ile uğraşılmaz. Olmazsa 15 20 bin verip pinli uk adsense alirim.
Adsense işi çok çok sonraki iş. Birinden çok güzel youtube eğitimi aldım. Sanırım 2016 dan sonra ilkkez tekrar youtubeden para kazanıcam.

Eğitimde diyor ki; Hazır para kazanması açık kanal almayın. Abone İzlenim almayın. Sifirdan kanal oluşturun.
Bende bu yoldan gideceğim.

Son düzenleme:
Sağlık sigortası nasıl oluyor hocam yani sadece gss yatırarak sağlıktan yararlanabiliyor musunuz bağkur borcu varken?

Hocam hiç bilmiyorum
Bağkur borcum varken 7 tl ye muayene olabiliyorum lakin ilaçları parayla alıyorum.
Bağkur işlerken gss olur mu hiç bilmiyorum hocam yanlış bilgilendirmek istemem

[MENTION=83708]reis1477[/MENTION] peki bir şey olmadığına göre neden bir şeyler olması için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyor devletimiz hocam

[MENTION=83708]reis1477[/MENTION] peki bir şey olmadığına göre neden bir şeyler olması için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyor devletimiz hocam

:o
Hocam devletimiz bildiği vardır diyelim.
Bağkur ödemezsen haciz icra vs yok olamazda zaten
Hastaneyede gidersin cüzi miktara muayene olursun lakin ilacı parayla alırsın
Her 5 senede bir bağkur affı geliyor ister faizlerini sildirip ana larayı öder emeklilik için gün biriktirirsin istersende komple borcunu silidirip günleride sildirisin

Eğitimde diyor ki; Hazır para kazanması açık kanal almayın. Abone İzlenim almayın. Sifirdan kanal oluşturun. Muazzam bir eğitim.
Bende bu yoldan gideceğim.

En doğrusu bu hocam, bir çok kaynak bunu doğruluyor, her şeye sıfırdan başlamak, doğal ilerlemek en mantıklısı. Çünkü sıfırdan hangi kategoride başlayacaksan algoritma içeriklerini o kategoriyle ilgilenenlerin önüne çıkaracak, dolayısıyla doğru kitleye ulaşarak kanalına ivme kazandırman daha kolay olacak.

Bende çok uzun yıllardan sonra youtube'a başlama kararı aldım. Bayadır araştırmalar yapıyodum, kafamda çoğu şey oturdu diyebilirim, yakın zamanda başlıyacam inşallah.

SSK kaydınız varsa, bir yerde sigortalı iseniz bağkur çıkmaz. Sosyal güvenceniz yoksa İstisna Belgesi aldığınız sn bağkur başlar.

CPH2067 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------

Bağkur borcu için haciz gelmez. Borç birikir. İlerde borçlanır emekli olursun

---------- Spam Engelliyici 11:03 ---------- Önceki Mesaj 11:02 ----------

İstisna belgesi almadan vergi mükellefi olmadan da para çekebilirsiniz

SSK kaydınız varsa, bir yerde sigortalı iseniz bağkur çıkmaz. Sosyal güvenceniz yoksa İstisna Belgesi aldığınız sn bağkur başlar.

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------

Bağkur borcu için haciz gelmez. Borç birikir. İlerde borçlanır emekli olursun

---------- Spam Engelliyici 11:03 ---------- Önceki Mesaj 11:02 ----------

İstisna belgesi almadan vergi mükellefi olmadan da para çekebilirsiniz

Evet hepsi doğru ama vergi vermeden para çekerseniz maliyede dostlar edinmek durumunda kalırız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri