[MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] hocam ben lisedeyken bi sevdiğim kız vardı. doğum gününde açıldım sene 2008. kendisi ille de bişey var söyle söyle dedi durdu. söyledim sonra hayır olmaz dedi. neden söylettin dedim içinde kalmasından iyidir dedi. Bende vazgeçmedim bekledimde bekledim
. Lise bitmek üzereyken artık benden kaçmamaya okul bitecek gördülkçe selam versin bari diye arkadaşıyla haber gönderdi. Ufak muhabbet ettik. sonra üniversite sınavı geçsin sonra düşünürüz dedi peki dedim. Hayır dedi ve yurtdışında kazandığı üniversiteye gitti. 1 dönem okudu , 15 tatilde hala beni seviyomusun diye sordu. evet dedim. Sevgilim oldu
. 3 yılımızı devirdik 20 ağustosta 3.5 yılımızı dolduracağız ve kızın bana dediği en can alıcı cümle "sen beni yıllarca bekledin , artık tek amacım seni mutlu etmek hayatta".
Sabrın sonu selamettir. Zordur ama selamettir. Bakın 3.5 yıldır yurtdısında okuyor ama bekliyorum mezuniyete 1 sene kaldı
2008 nerde , 2018 nerde. ama sabır mutluluk getirir .
uzun oldu ama kusura bakmayın
Sabrın sonu selamettir. Zordur ama selamettir. Bakın 3.5 yıldır yurtdısında okuyor ama bekliyorum mezuniyete 1 sene kaldı
uzun oldu ama kusura bakmayın