Itiraf!

itiraf ediyorum, kendi kameramla çektiğim videolarımın oldğu 3 full özgün kanalım olduğu halde hiç bir kişiye telif atmadım, telif nasıl atılır bılmıyorum, hiç karşı bildirim göndermedim, nasıl gönderilir onuda bilmiyorum, hiç bir videoma content id almadım , nasıl alınır onuda bilmiyorum.

İtiraf edecek birseyim yok.
Herseyi isteyerek yaptim. :) Yine olsa yine yaparim. :)

Tapatalk kullanılarak Tost Makinası'ndan gönderildi.

Youtube a ilk videolarımı attığım zaman üniversitenin internet merkezine gidip sırayla pc lere oturup kendi reklamlarıma tıkladığım doğrudur.

itirafçıları kara listeme aldım yarın diğer gün aynısını yapmayacağı ne malum :D

Bazi itiraflari okuyunca 'acaba benmi cok salagim' diye dusunmeye basladim nedense ?

Benim olayım başka bir tane hamam böceği eve girmişti, çakmakla yaktım çok pişmanım ve daha sonra 2 tane hamam böceğini kulak çubuğu kutusunda besledim, her gün bir kaç kırıntı ekmek verdim ve bir kaç damla da su ve 5 gün sonra onları saldım. (çok ciddiyim) :)

itiraf ediyorum :)

4 ay önce formda dolanıyordum "Çılgın Ruslar" adlı konuyu gördüm "Shanghai Tower (650 meters)" isimli video vardı izledim izlerken doğal olarak korktum, video 12 saat önce yüklenmişti kararsız kaldım bunu atayım mı atmayayım mı, konusunu açmışlarsa herkes atmıştır atmaya gerek yok falan dedim sonra duramadım attım ve anında izlenmeye başladı ve ikinci sıraya çıktı videom, 1 günde +80k izlenim aldı o gün 270 TL kazanmıştım.

o konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum saygılar.. :)

arkadaşlarıma yt işini öğretirken kendi ellerimle kendi kanallarımı kopyaladım benim kanallar uçtu onlar yata yata halen kazanıyorlar :)

2. itiraf :)

bu formun üyelik şifremi hatırlamıyorum, çerezleri falan sildiğimde şifremi unuttumla şifre alıyorum her seferinde böyle rezillik çekiyorum :)

itiraf ediyorum cenabetken adsenseye girdiğimde tbm düşüyor :D ama gusülden sonra tbm fırlıyor.:D :D

Not: Her Şey Gusül'de Biter.

birinin kanalını çekmiştim. o adamın kanalı kapandı benimkilerde aldı başını gitti. şu an o kanalın günlük bin tl getirisi var. o kimse hakkını helal etsin

itiraf ediyorum kıyımdan bi gün önce heny i gördüm yolda arkadaşlryla ünlem falan gülüşüyolardı arkadaşlarla daldık kaçtık ertesi gün kanal kıyımları başladı hepsi benim suçum kusura bakmayn arkadaşlar kıyım benim hatam asdasdasd:D:d

birinin kanalını çekmiştim. o adamın kanalı kapandı benimkilerde aldı başını gitti. şu an o kanalın günlük bin tl getirisi var. o kimse hakkını helal etsin

aynısını geçen ay ben yaptım kanalı çektim. kanal kapandı sonra benimkiler patladı bende öyle kazanıyorum.

Videoyap la spam yaparken haberim olmadan bir arkadaşın videosunu yüklemişim o benden 1 saat önce yüklemişti :D ben 1k kazandım halada geliyor üç beş bişi onun video tarihe karışmıştı :D hakkını helal et :D

İtiraf ediyorum bu foruma ilk kez 22ocakta [MENTION=13619]brainisfreee[/MENTION] nickiyle kaydoldum.
Hiç bişey bilmiyordum sonra bi konu açtım.
Konu başlığı "benden bi bok olmaz" dı :)
Konuyu açma sebebim 5 kanalım vardı onca uğrastım video attım izlenim aldım ama paralar nerede yazıyo bilmiyordum adseseye girince ilk çıkan sayfada hep tahmini kazanç 0tl yazıyordu.
Bende o konuyu açtım ve adminin biri bastı tekmeyi sonra başka bir sayfada yazdığını öğrendim ama tabi geç oldu banlandıktan sonra :)

itiraf ediyorum

yt den kazandığım ilk parayla karıya gidecekdim daha gidemedim :)

o deilde serkanyt bizi sarıtutkuya ***ürecekdi o noldu :)

İtiraf ediyorum;

Kedi civciv mi yemişti bende kedi yi yakaladım 4 kattan attım sonra bişey olmadı.Devam etti
çok sinirlenmiştim,sonradan pişman olmuştum.

Bazı arkadaşlar sırf işleri düştüğünde kendi çıkarlarını düşünerek hareket ettiklerinde, paylaşıma engel olduklarında, sırf onlara inat paylaşımın üzerine gidiyorum bazen, daha çok paylaşasım geliyor. Çok hoşuma gidiyor aldığım bu haz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri