IVR Eğitim Rehberi | Kolay Kazanç Hayal Değil | Sürekli Güncelleme ve Uygun Fiyat | Referans Mevcut

ahmtkfl

Kayıtlı Üye
3.100+ Kişi Konumuzu Okumuş!

Herkese TEŞEKKÜRLER...

IVR Nedir?

IVR'ın açılımı ''Interactive Voice Response'' olup; müşterinize yapacağınız aramalarda, etkileşimi otomatik hale getiren bir sistemdir. Fakat bizim kullanmakta olacağımız IVR sistemi bu sistemlerden daha farklı işleyen bir sistemdir. Bu eğitim seti içeriğince kullanılacak sistem ''Sohbet hattı sistemi’’ olarak adlandırılan IVR sistemidir. Kısaca bahsetmek gerekirse karşı tarafın size verilen numarayı aramasını sağlayarak onun konuşacağı süre üzerinden para kazanma işlemidir bizim kullanmakta olacağımız sistem. Örnek vermek gerekirse kendi kullandığım ve sizlere tavsiye edeceğim X şirketi üzerinden yola çıkalım. Bu şirket sizin hesabınıza bir numara tanımlayacak ve siz bu numaranın aranmasını ardından ise bu numarayı arayanın bu numara ile sohbet etmesini sağlayacaksınız. Bu işlemi yaptığınız zaman karşı taraf telefonu açık tuttuğu sürece siz para kazanmış olacaksınız. Şuan piyasa üzerinde bu işlemin dakika başına ödenen ortalama ücreti 55 kuruş/dakika olarak bilinmektedir. (Şurada belirtemediğim nokta sohbet hattının yetişkin sohbet hattı olduğudur. Zaten sektörü bilen bunu da bilmektedir.)
(Bu işlemin dini veya diğer boyutlarının konu altında tartışılması kesinlikle yasaktır. Bu yöntem ile kazanç sağlamak tamamen kişisel düşünce meselesidir. Kaldı ki sizlere gelecek mesajları gördüğünüz zaman zaten karşı tarafın rahat ve buna hazırlıklı olduğunu bileceksiniz.)​

Tanıtım

Herkese merhaba sevgili YTPARA üyeleri,

Öncelikle bu eğitim seti ile IVR konusunda özel bilgileri edineceğinizi garanti vererek sizlere bu eğitim setimde tüm tecrübelerimi aktaracağımında garantisini vermek isterim. Son birkaç hafta içerisinde bu sistem üzerine yoğun olarak çalışmakta olarak edindiğim tecrübelerin yanı sıra bu işlemler sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve nasıl karşı tarafı kolay etkileyerek kazanç sağlayacağınızı sizlere aktaracağım.
(Yazı içerisinde yer alan her detay ve yöntem tamamen kendi tecrübelerimin aktarılmasıdır. Bu tecrübelerin her hangi bir yerde paylaşılması veya birisine izinsiz verilmesi kesinlikle yasaktır. Kural ihlali yapan kişiler hakkında her türlü yasal işlem yapma hakkıma sahibim, buradan bunu belirterek uyarımı yapmış olmaktayım.)

Eğitim Seti İçeriği ve Paket Kapsamı

Eğitim seti paket kapsamında tüm müşterilerimize eğitim seti dosyası teslim edilecek ve bu dosyanın ömür boyu ücretsiz güncelleme garantisi de verilecektir. İlk aşama müşterilerimize bu garantinin sağlanacağı kesin olup eğitim setine gösterilen ilgiye bağlı olarak sonrasında bazı değişikliklere de gidilebilecektir.​

Eğitim Seti Ücreti

İLK 20 SATIŞ İÇİN ÜCRET: XX TL (TÜKENMİŞTİR)

SONRAKİ 50 SATIŞ İÇİN ÜCRET: 60 TL

SONRAKİ 100 SATIŞ İÇİN ÜCRET: 90 TL

DAHA SONRAKİ SATIŞLAR İÇİN ÜCRET: 130 TL

GÜNCEL SATIŞ MİKTARI: 33/1.000 ADET

Ödeme Yöntemleri

1200px-T%C3%BCrkiye_%C4%B0%C5%9F_Bankas%C4%B1_logo.svg.png

Notlar ve Şartlar

- Eğitim seti ödemesi alındıktan sonra hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır.
- Eğitim seti içerisinde kazanç garantisi değil, para kazanmanızı sağlayacak taktikler bulunmaktadır. Hiçbir emek göstermeden kazanç bekleyecek ve sonrasında problem çıkartacak kişiler iletişime geçmesin.
- Eğitim setinde kazanç garantisi bulunmamaktadır. Kazanç kişinin göstereceği emeğe bağlıdır.
- Eğitim setinin her hangi bir şekilde kopyalanması veya bir arkadaşınıza ücretsiz olarak verilmesi yasaktır. Tespit edilmesi durumunda forum üzerinden gerekli şakayet konusu açılacak ardından ise gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.
- Olumlu veya olumsuz referans yorumlarına her zaman açık bir konudur, yorumlarınızı önemle rica edeceğim.
- PM isteyerek ardından dönüş yapmayacak kişiler lütfen boş yere vaktimi tüketmesin.

REFERANS ALIMI

R10 ve YTPARA Referans dağıtımı tamamlanmıştır. Referans yorumlarımız en kısa zamanda eklenecektir.​

REFERANS YORUMLARI

Set ile ilgili ilk düşüncelerin şunlar
bu işi yapacak arkadaşlar kesinlikle buna zaman ayırmalı
setin içinde Instagram ve facebookla alakalı kendi yöntemini paylaşılmış
öneriler ve dikkat edilmesi gerekenler ve püf noktalarını yazılmış ,kişisel deneyimlerini aktarmış arkadaşımız.
Kısacası bu işi zaman ayıracaklar için güzel bir çalışma olmuş

Hayırlı işler dilerim

Öncelikle şunu söylemem gerekir'ki, İnstgram ve Facebook Püff Noktalarına çok iyi değinilmiş set'te. Aldığım günden itibaren parasını çıkarttığımı söyleyebilirim. Alıcaklar arkadaşlarada tavsiye ederim. ve her türlü destek alabiliyorum gün içerisinde sorduğum sorulara

1 adet eğitim seti alındı indirim dahi sağladı ilgili bir arkadaş.

Dosyayı teslim aldık. Gerçekten çok kaliteli bir eğitim seti olmuş. Anlatmış oldukları ve eğitimde yer alan teknikler çok iyiydi. Teşekkürler.

BANA AİT KAZANÇLAR

7yQ8LP.png

POGEV6.png

rJydDV.jpg

vJyoDm.jpg

1G7noY.jpg

Son düzenleme:
Refimden vazgeçtim hocam başkasına devret sen şu aralar işler yoğun bari birisinin işine yarar.

Profiliniz referans olmak için uygundur. YTPARA referans stoğunu sizin için kullanıyorum o halde. Bu arada referans yorumunu yapmanız şarttır. PM gönderiyorum hemen.

Hocam refi siz başkasına verin işler yoğun şimdi onunla sanırım ilgilenemeyeceğim işleri de geçtim nasip olursa yarın hanım doğuma girecek :)

Ref kalırsa alabilirim

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet ref kaldı ise bende rica ediyorum
Hayırlı işler.

Hocam refi siz başkasına verin işler yoğun şimdi onunla sanırım ilgilenemeyeceğim işleri de geçtim nasip olursa yarın hanım doğuma girecek :)

PM gönderdikten sonra yazmış olmasaydınız keşke şu yorumu. Bu seferlik sesimi çıkartmıyorum fakat bir sonraki referans böyle bir şans sahibi olmayacaktır.

ref kalırsa bende alabilirim

Ref kalırsa alabilirim

Hayırlı işler.

Arkadaşlar yarın gün içinde bir kişiyi referans seçerek açıklayacak ve PM göndereceğim. Referans seçimi sırasında üyelik tarihi, mesaj sayısı gibi kriterler göz önünde bulundurulacaktır.

Arkadaş gerçekten ilgili bir kişiliğe sahip referansımı başkasına vermesini rica ettiğimde olumlulukla karşıladı umarım işine yarar birisi kullanılır ve kazanç elde eder. Hayırlı satışlar dilerim...

Konuya kendi kazancınızı ekleyebilir misiniz?

ref kalırsa bende alabilirim

Ref kalırsa alabilirim

Hayırlı işler.

ref varsa alabilirim

Ref varsa bende alabilirm

ARKADAŞLAR BU FORUM ÜZERİNDE REFERANS OLARAK [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] SEÇİLMİŞTİR. HERKESE İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Konuya kendi kazancınızı ekleyebilir misiniz?

Kendi hesabıma ait ekran görüntüleri konu içerisine eklenmiştir.

Set elime geçti detaylı incelemeleri bitirdikten sonra yorumlarımı ekleyeceğim
[MENTION=12872]ahmtkfl[/MENTION] Referans için teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

Set elime geçti detaylı incelemeleri bitirdikten sonra yorumlarımı ekleyeceğim
[MENTION=12872]ahmtkfl[/MENTION] Referans için teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

Teşekkür ederim, inceleme sonucunuzu bekliyorum.

Teşekkür ederim, inceleme sonucunuzu bekliyorum.

öneriler ve dikkat edilmesi gerekenler ve püf noktalarını yazılmış ,kişisel deneyimlerini aktarmış arkadaşımız.

Hayırlı işler dilerim

Hayırlı işler dilerim

Referans yorumunuz için teşekkür eder, bol dakikalı günler geçirmenizi dilerim hocam. :)

Ara Beni Nejla Öp Beni Nejla.

Hayırlı Satışlar 1 Adet Paket Alındı.

En Önemlisi Facebook Ve İnstgaram için olan ipuçları teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri