iyi para kazanmak

5 lirada 10 lirada iyi paradır olmayınca 5 10 lirayıda zor buluruz ;)

valla herkese göre değişir ailenin borçları çoksa ihtiyaç çoksa aylık 10 binde alsan borç bitene kadar yetmeyebilir ama borcun yoktur rahatsındır sırf eğlence amaçlı istiyosundur 3 4 bin seni kurtarırı çok bile

Aynen abi durum bundan ibaret günde 4 haneli kazansam bile sevincek durumda değilim ne kadar kazansam yetmiyor çünkü bizim pederin geçmişi baya kötü temizle temizle bitmiyor

şu an için bir araba alma hedefim var ytden 10-15 biriktirebilirsem bu yıl bnim için gerçekten iyi olcak

4 hanelinin hayalini kurarken şimdi gözüm 5 hanelilerde insan oğlu 3 kazaniyosa niye 5 değil der

Kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez bırakın böyle konuları.

Az da Kazansan Çok da Kazansan Önemli Olan Her Zaman Şükretmek Yoksa O Paranın Bereketini Göremezsiniz

İşimi kurup ileride patronla , mesai saatleriyle , yt den çok az bir maaşla çalışmamak.
Bu işi kurabilecek miktarı kazandım mı benim için iyi paradır.

Herkeze göre değişir bence. Benim gibi lise son öğrencisine aylık 1k TL çok çok çok iyi para mesela

5-6 ay önce bende böyle diyordum ama şu anda türkiye şartlarına ve yaşa göre deli para denilebilecek paralarla zor idare etmeye başladım. Allah bu günlerimizi aratmasın gelir arttıkça giderde artıyor. Bu düzeyde tutmak için bir kaç adım atmaya çalışsam da korkmuyor değilim açıkcası gelecek hayatım için sonra bob marley reizin sözleri geliyor aklıma "Don't worry be happy" diyor geçiyorum anın tadını çıkarmak lazım :)

Kısacası iyi para tanımı kişiden kişiye değişiyor. Eğer ki her isteğini belirli düzeyde tatmin edebiliyorsan iyi para kazanıyorsun demektir.Allah herkese bol kazançlar versin aralarından bizi de unutmasın Rabbim. Her halimize bin şükür

kardeşim iyi para arkadaşlarında dediği gibi, ihtiyacını karşılayacak kadar olandır..
tabi ihtiyaclar bitmez o ayrı bir konu ama, örneğin ev geçindiriyorsan: eşinin-çocuğunun makul ölçüdeki maddi isteklerine cevap verebilmek onu karşılayabilmektir bence..
özellikle bir kocanın/babanın bu istekleri sürekli ertelemesi ne kadar acı verir yaşamadan anlayamazsın..

benim için iyi para, şuanda ev kredisi ödüyorum ve daha ilk senesi bitti, daha 9koca senem daha var.. bu süre zarfında ödemelerimi yaptıktan sonra mesela bu ayda bi sinemaya yada yemeğe gidebilmektir eşimle çocuğumla..
yani bu ayda nasıl ay başı gelecek diye uykusuz gecelerde boğulmamaktır..
henüz bu "İYİ PARA" durumuna gelemedim ama araştırıyorum :) sağolsun forumdan da bilgi ve desteğini esirgemeyenler sayesinde cebimize 3-5 lira girecek bizde Allah razı olsun diyeceğiz :)

bana göre iyi para 3 ayda bir 200-300 tl kazanabilmek olabilir :)

benimde yaş 17 de aldığım paranın yarısı babama gidyor bana fazla bişey kalmıyor ama ben bu durumdan çok da şikayetçi değilim :D

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

kardeşim iyi para arkadaşlarında dediği gibi, ihtiyacını karşılayacak kadar olandır..
tabi ihtiyaclar bitmez o ayrı bir konu ama, örneğin ev geçindiriyorsan: eşinin-çocuğunun makul ölçüdeki maddi isteklerine cevap verebilmek onu karşılayabilmektir bence..
özellikle bir kocanın/babanın bu istekleri sürekli ertelemesi ne kadar acı verir yaşamadan anlayamazsın..

benim için iyi para, şuanda ev kredisi ödüyorum ve daha ilk senesi bitti, daha 9koca senem daha var.. bu süre zarfında ödemelerimi yaptıktan sonra mesela bu ayda bi sinemaya yada yemeğe gidebilmektir eşimle çocuğumla..
yani bu ayda nasıl ay başı gelecek diye uykusuz gecelerde boğulmamaktır..
henüz bu "İYİ PARA" durumuna gelemedim ama araştırıyorum :) sağolsun forumdan da bilgi ve desteğini esirgemeyenler sayesinde cebimize 3-5 lira girecek bizde Allah razı olsun diyeceğiz :)

hocam iyi para her yola çıkar :D mesela ilk başladığımda ben 150 tl kazanıym daha bişey istemicem diyordum yeter diyodum baktım bu rakam gittikçe arttı insan herşeyin fazlasını ister

benimde yaş 17 de aldığım paranın yarısı babama gidyor bana fazla bişey kalmıyor ama ben bu durumdan çok da şikayetçi değilim :D

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

hocam iyi para her yola çıkar :D mesela ilk başladığımda ben 150 tl kazanıym daha bişey istemicem diyordum yeter diyodum baktım bu rakam gittikçe arttı insan herşeyin fazlasını ister

tabiki kardeşim, insan her zaman fazlasını ister.. yani doyumsuzluk doğamızda var.. :)
ama bi yerde de çok şükür demesini bildin mi, o daha çok kazanayım hırsı olmaz ve belkide kazandığından daha da mutlu olursun..

Umarım hepimiz ihtiyacımız kadar yani İYİ PARA kazanırız :)

Senin için iyi para; Seni kimseye muhtaç etmeyen paradır.

Burada "Azim" ve "Hırs"a çok dikkat etmek gerekir.

*Azmin vesileleri meşrudur, yolu doğrudur. Hırsın vesileleri gayri meşru da olabilir.
*Azimde temkin ve dikkat vardır. Hırsın mayası ise acelecilikle yoğrulmuştur.
*Azmin parolası "Hayırlı ise olsun", hırsın ise "Ya olacak ya ölecek" şeklindedir.

Son düzenleme:
yaza kadar 10 bin tl biriktirmeyi hedefliyorum :o
bu arada yeni yıl dolayısı ile olsa gerek ki
adsense reklam gelirleri yerlerde sürünüyor
aralığın son günü partner kanalımdaki gelirde de %50 düşüş olmuş :confused:
bu düşüşe karşılık %500 artış olsa yeterli :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri