İyice ayarı kaçtı bunların ya

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

suhatuna

Kayıtlı Üye
Kanalda hiçbir sorun yok , Telif yok , Eşlşen yok , Dünya engeli yok , Yok oğlu yok ...

Render aldıgım HD bir video atıyorum ve PARA KAZANMA kapanıyor , şaka gibi ya... Yanlış anlaşılmasın attıgım video da sıkıntı falan da yok , uyarı , ihtar , dünya engeli vss vss ... Hiçbiri yok ...

Video yüklendi , zaten girince izlenıyor da ama Para Kazanması gitti kanalın kendı kendıne ... Telif yok , Uyarı yok , İhtar yok , Topluluk yok ...

ZY9zqV.png

Hocam kanala yükleyip silmiş olduğunuz dünya geneli engellendi uyarılı videolar varmıydı daha önceden

Muhtemelen daha önce deneme olarak kullanmışsındır kanalı dünya engeli gelip videoyu silsen bile 3 5 gün sonra böyle para kazanma gidiyor.

Muhtemelen daha önce deneme olarak kullanmışsındır kanalı dünya engeli gelip videoyu silsen bile 3 5 gün sonra böyle para kazanma gidiyor.

Uyarı gelmeden mı gıdıyor anlamadım kı?

Kanal 2 - 3 aylık hatırlamıyorum sımdı daha once bısey yukledım mı ama yuklerken özellıkle bakıyorum yanı , ihtarsız uyarısız , para kazanması acık , +15 direkt acık kanala yapıyorum yuklemeyı :)

Dünya geneli engelli bir videon var para kazanma kapalı olan kısımda daha fazla bilgi yazıyor ya ona tıkla ordan büyük ihtimalle engelli videoya götürecek seni bendede aynısı oldu 400 tl vardı hergünde 20 30 tl bırakıyordu dünya engelli video vardı bende silmedim sonra baktıydım para kazanma gitmiş ne telif ne eşleşen vardı bazen oluyor nadir olsada

bugun benımde gıtmıs sabah 8 de temız kanalın kazanması ayda 1 dünya genelı gelıyordu manuel

Uyarı gelmeden mı gıdıyor anlamadım kı?

Kanal 2 - 3 aylık hatırlamıyorum sımdı daha once bısey yukledım mı ama yuklerken özellıkle bakıyorum yanı , ihtarsız uyarısız , para kazanması acık , +15 direkt acık kanala yapıyorum yuklemeyı :)

evet hiç uyarı gelmiyor dediğim gibi 2 3 kez yükledin baktın engel geldi anında silsen bile gitmesine neden oluyor. o yüzden denemeyi başka kanalda yapmak daha iyi.

Hocam nasip işi olacagı varsa gelip seni buluyor 2 3 ay önce aynısı banada oldu günlük 25 30$ bırakan kanal hiçbir uyarısız çöp oldu bu durum yüzünden

dünya engeli gelen kanallara oluyor genelde
kaç ay önce olduğu önemli değil 5 ay önce engel denemesi yaptığım videoları silinmiş 2 3 kanalımda durum aynı

Evet artık yeni düzen böyle şimdi 1,6 k aboneli kanalı sildim üzüle üzüle ama yapacak bişeyde yok para kazanma gitmiş bari kazanılanı alalım diye mecburuz..

Benimde bu sekilde bi kanalim var dunya engelide almadi kendi kendine gitti

Topluluk vs gelen bir videoyu daha sonra baska bir kanala ayni render ile alip yuklediginizde de oluyor bu. Ben bazi iyi kanallarimi uctuktan sonra tekrar temiz 0 bir kanala yukluyorum 2 gun sonra ucuyor para kazanmasi.

Önceden dünya engeli gelip - Uyarı kısmı Kırmızı - olmasada zaten dünya engelini sayıyor.
Binkez yazdım en az forumda.
Yani dünya engeli yedim $ sönmez diye düşünmeyin.
İlerde bir yerde o $ sönüyor, ama ne zaman tarihi YT'ye kalmış.

hocam inan bi sebebe gerek yok benim de kanal gecen girdim 4 video attim sorunsuz dolar yandi ama bi baktim 2 saat sonra para kazanma gitmis ayni sizin kanal gibi, bende de basliklarda hic birsey yoktu sade etiketsiz aciklamasiz bir kanaldi. Belki de söyle oldu o vds de daha önce spama düsen kanalimdan dolayi para kazanma gitti sizdede öyle olmus olabilir

Bende aynı durumu yaşadım direk kanalı sildim 3 tane daha kanal var. Onlara da dünya geneli gelmişti onlar şimdilik temiz bakalım. Bunun adsense etkisi ne olur acaba ?

Aynı olayı şimdi yaşadım ilk defa,kanalda önceden en ufak bi uyarı yoktu adsenseye bağlamak için girdiğimde para kazanmanın gittiğini gördüm:mad:

Böyle böyle bitiriyor adamlar :mad::mad:

bırakın telifi topluluğu tek dünya engeline gidiyor para kazanma bendede bunun gibi bir sürü kanal var hiç uyarı yok d.e yememiş para kazanması kapalı

kanalda hiç uyarı olmamasına rağmen 100 videonun biri bile dünya engeli yediyse o kanaldan hayır gelmiyor artık. Ya izlenim düşüyor ya da para kazanma kapanıyor. Bir yere bağlıysa kanal komple silinmeli, en azından parayı almak için.

peki ne zaman geçiyor bu sorun. Yani ceza süresi ne kadar?

evet arkadaşlar bende karşılaştım daha önce yükleyip sildiğim bir içeriğin yüzünden oldu sanırım durduk yere videosuz kanalın para kazanması gitti eylül gene geldi gene başladılar suyunu çıkarmaya inşallah tarih tekerür etmez ederse adsense ve ban kıyımı başlayacak demektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri