İzlediğiniz Diziler

1.Supernatural
2.The Originals
3.Shameless
4.The Walking Dead
5.Game Of Thrones
6.Vampire Diares :D
7 . The Bing Bang Theory
8.HIMYM ( rahmetliyi geçen seneye kadar hiç kaçırmazdım )
9.Vikings
10 . İzlediğim tek Türk dizisi Diriliş : Ertuğrul
bakmayın bunun böyle yazdığına bi zamanlar aşk-ı memnu'yu kaçırmazdı. :D :D

yuh :D bu vakti ne zaman buluyorsunuz da izliyorsunuz arkadaş :D

Günde en fazla 2 bölüm şeklinde izliyorum ben gayet güzel :D Genelde geceleri ders çalışmaya yada yt ile uğraşmaya ara verdiğimde izliyorum ben kafa dağıtmak için. Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli okul konusunda da yt konusunda da :)

Yabancı diziler her zaman daha kaliteli geliyor bana, kalite dışında sürelerinin kısa olması ve her hafta yeni bölüm çıkarma gibi bir zorunluluklarının olmayışı zaman konusunda avantaj :D

d.png

1. Game of Thrones
2. Orange is The New Black
3. Kertenkele (TR)

Arkadaşlar hazır konu açıkken sorayım 2 sene önce bir dizi izliyordum bir grup insan bir adaya bırakılıyordu survivor tarzı yarışma için sonra birden irtibat kesılıyodu adada garip olaylar oluyodu adını unuttum bilen varsa çok mutlu olurum :)

Shameless
Supernatural
The Walking Dead
Forever
Game Of Thrones
House of Cards
Vikings

ilk aklıma gelenler

Kurtlar Vadisi dizisini hic izlememistim en bastan izliyorum. Cakir olunce cenaze namazina beklerim.

Forever,vikings,person of intrest,gotham,agent of shield,12 monkeys,the flash,sherlock(sabirla son sezonu beklemekteyim : ) ) yabanci aklima gelenler bunlar turklerden tabiki kardes payi.

poyraz karayel ,
kardeş payı,
şeref meselesi,
behsat ç (hiç izlememiştim baştan izliyorum çok iyi dizi),
arkadaşım hoşgeldin(dizi değil ama yazmak istedim.tolga hayranıyım)

2 yıldız tv izlemiyorum. Evdede tv yatıyor boş boş. İnternetten izlediğim tek dizi karadayı onuda sırf kenan imirzalıoğlu var diye izliyorum. :D olmasa onuda izlemem :)

Walking Dead
Under the dome
Sherlock
The strain
Z Nation

televizyondan dizi izlemem :)

İzlediklerim netten - kardeş payı - guldur guldur - beş kardeş - kurtlar vadisi - kertenkele -

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri