İzleme aşırı düştü

• Kullanıcı ZaferSahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar bir videom hızlı ilerliyordu yani bana göre hızlıydı 3 günde 25bine yukselmişti sonra bi şey oldu 15bin 10bin derken 4bine düştü bu normal mi ne yapayım kanalı mı sileyim okadar aboneyi tekrar mı toplayayım kafam çok karıştı youtube analistte hala 25bin civarlarında görünüyor ama toplam izleme sayımda düşüyor

Önerilere girmişin düşmüşsün devamlı olan şeyler.

İzlenme silinmş. Analiticsten trafik kaynaklarına baktın mı hocam 25bin izlenme olduğunda? Nereden geldi izlenmeler?

Ayrıca izlenme beraberinde abone getirdi mi?

Normal değil silinmesi, rekabeti yüksek kategoride lider konumda bir kanal mısın?

İzlenmelerin trafik kaynağı nedir hocam. Bendede harici kaynaktan gelen izlenmeler silindi

harici kaynaktan gelen izlenmeler %64 belki onlar gitmiştir bilmiyorum ama kanalı silmeye karar verdim çünkü kanalı başkasından almıştım ve değiştirmiştimkanal isim ve içerik değişince kanal çok kötü bir hal aldı okadar abone var videolar izlenmiyor siz siz olun kanal manal almayın sıfırdan açın şimdi videoların önemlilerini alıp kanalı sildim

direk kategori ile alakalı değil ise kanal almak yerine 0 dan açmak daha mantıklı yıllardır benim gözlemim bu şekil de

slm hocam. ben de 4000 saati tamamlamak için harici izlenme çekiyorum youtubeabone.com dan. sizin silinen saatler bu tarz bir harici mi acaba?

İzlenmelerin trafik kaynağı nedir hocam. Bendede harici kaynaktan gelen izlenmeler silindi

harici kaynaktan gelen bütün izlenmeler mi siliniyor hocam? hariciden gelen izlenmeler belirli bir kaynaktansa sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri