İzlenim Almayan Çöp Kanalların Durumu

• Kullanıcı gezgin27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

gezgin27

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta da yazdığım gibi 10'a yakın, günlük 30 40 izlenim alan kanallarım var. Zaten toplam kanal sayım 13-14 ama neyse. Sizce bu kanalları bekletmeli miyim yoksa içindeki videoları silip başka kategoriler mi denemeliyim. Şu anda kanaldaki videoların geneli 10 dakika altı. Yani video ortası reklam dahi yok.

Silip başka videolar yüklememin sakıncası olur mu, ya da siz ne önerebilirsiniz.

sil gitsin yeniden yükle
ama şöyle bir durum var hiç izlenmeyen kanalım vardı bir aydır dün bi baktım uçuşa geçmiş son durumuna bakmadım kanalın buabilirsem bakacağım :D

Çöp kanal yoktur bakımsız kanal vardır :D adsense bağlı değil ise, bağla partnere dursun köşede bir kaç farklı içerik daha yükle,benim çöp diye nitelendirdiğim kanalların bazılarının çok yüksek izlenimlere ulaştığını gördüm,diğer kanalların ile ilgilen derim...

içerik ne olursa olsun kazandırmayan videolar 10 11 ay sonra mutlaka kazandırmaya başlıyor eğer telif sıkıntısı yoksa beklet silme faydasını görürsün ileride

Üç ay sonra patlayan kanal gördüm.bir google plus à bakar herşey.icerik önemli tabi.icerik zayifsa yeni yükle eskileri sil.

mobil mesaj

Bence silme kalsın ne olacağı belli değil

Kanalınızı yüksek takipçisi olan bir kullanıcı sosyal medya ( google + vb. ) ortamlarda paylaşırsa abone sayınız hızlı bir şekilde artar ve bu izlenimlere pozitif katkı sağlar.

dip not : Sana bir büyük( yaş anlamında ) tavsiyesi olarak forumu biraz daha okumanı ve neyin ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ediyorum, bu tarz konular açarak sorularına cevap bulman zor olur.

bir google plusbakar herşeyle ne demek istedin

benimde kanallarım ilk açıldığından itibaren ortalama günlük 200 izlenim alıyor 40 video ile bakalım patlamasınıı bekliyorum videoların inş patlar

sana bi zararı yoksa dursun kenarda. yeni kanallar aç yeni içerikler yükle. bakarsın eski videolar bi gün patlama yaşar.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Bir kısmınız kalsın diyor bir kısmınız sil diyor. Ben "en çok" güvendiğim 5-6 kanalı belki patlar ümidiyle saklıyorum o halde. Diğerlerine yeni içerikler yükleyerek devam edeceğim.

Hepinize bol kazançlar

Kanalınızı yüksek takipçisi olan bir kullanıcı sosyal medya ( google + vb. ) ortamlarda paylaşırsa abone sayınız hızlı bir şekilde artar ve bu izlenimlere pozitif katkı sağlar.

dip not : Sana bir büyük( yaş anlamında ) tavsiyesi olarak forumu biraz daha okumanı ve neyin ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ediyorum, bu tarz konular açarak sorularına cevap bulman zor olur.
yaşıtız bende 31 yaşındayıö. konu açmadım aktif konuda nedemek istediğini anlamamıştım. google+ kullanan mı var ya bu arada
ok. anladım sosyal medya diyorsun. biri paylaşır öbürü derken patlıyıvermiş

konu sahibine benim görüşüm kısmet işi bu işler

yaşıtız bende 31 yaşındayıö. konu açmadım aktif konuda nedemek istediğini anlamamıştım. google+ kullanan mı var ya bu arada
ok. anladım sosyal medya diyorsun. biri paylaşır öbürü derken patlıyıvermiş

konu sahibine benim görüşüm kısmet işi bu işler
Takıldığın kilit noktalarda bana yazabilirsin ama önce konuları oku bende destek veririm.insallah basarirsin. Profil bilgilerini de duzelt hocam.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri