İzlenim arttırmak için ufak bir çalışma.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar İzlenim almak ve önlere çıkmak için yararlı birşey paylaşıcam sizlerle bende işe yaradı sizde yararmı bilemem :)

Öncelikle Fake Profil hesapları açıyoruz 10-15 tane Facebookta bunların arkadaşları 5bin yani tam dolana kadar arkadaşlar arıyoruz :)

Kategoriniz fark etmez zaten sizi ekleyen kekolar bütün verdiğiniz linklere girecektir :)

10 tane profil açtık diyelim facebookta buda 10x5.000 yani 50.000 tane arkadaş eder profillerde youtube videonuzu paylaşırsanız kısa sürede büyük izlenim alabilir ben denedim gördüm büyük izlenim almakta sizi ön sıralara taşıyacaktır izlenimde baya etkili oluyor. Belkide birçogunuz biliyor ben yeni uyandım :)

Video linkini profillerden paylaşırsanız '' İzleyin benim videom '' , '' Çok tatlı çıkmışım videomda '' gibi etkileyici şeyler paylaşırsanız kekolar dayanamaz ve youtubeda artık videolarınız öne çıkmıştır :) Bence çok etkili olan bu yöntemde 10 hesap çalışmayın gmail alır gibi hesap açın binlerce izleme rahat bir şekilde alabilirsiniz :)

Not: Bu ekleyenler pek iyi niyetli arkadaşlar olmadığı için bunları kullanmaktada bir zarar görmüyorum :) Açtığınız fake bayan profilleri etkileyici olmalı ama çok abartmadan yapınki facebook sizi banlamasın :)

5k arkadaş yapmak çok zor ya ben denemiştim tam işkence :D Yada ben mi zorlaştırdım, daha kolay yolu mu var ?

ben denemek için açmıştım bi fake hesap 2000 bin arkadaş oldu arkadaşlarını tanı diye bişi geldi tanıyamadım 2 gün sonra hesap kapanmış :( yani fake yapmaktansa fake ekleyip ekledigim fakeyi etiketlemek daha mantıklı buluyorum :)

5k arkadaş yapmak çok zor ya ben denemiştim tam işkence :D daha kolay yolu mu var _

Hocam günlük 1-2 bin arası keko ekledi önünü alamadım :) (tek hesabı)

---------- Mesaj saat 03:19:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:18:57 civarında gönderildi. ----------

ben denemek için açmıştım bi fake hesap 2000 bin arkadaş oldu arkadaşlarını tanı diye bişi geldi tanıyamadım 2 gün sonra hesap kapanmış :( yani fake yapmaktansa fake ekleyip ekledigim fakeyi etiketlemek daha mantıklı buluyorum :)

Oda iyiymiş beni niye etiketliyorlar diye millete kızıyodum buda denenebilir :)

Hocam günlük 1-2 bin arası keko ekledi önünü alamadım :) (tek hesabı)

---------- Mesaj saat 03:19:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:18:57 civarında gönderildi. ----------

Oda iyiymiş beni niye etiketliyorlar diye millete kızıyodum buda denenebilir :)

hatta bu yöntemle paylaşanlar bile oluyor güzel video koyarsan mesela etikeledigin kişilerin 200 arkadaşı görse bunlardanda 20 si paylaşşa of of of olan olur :)

hatta bu yöntemle paylaşanlar bile oluyor güzel video koyarsan mesela etikeledigin kişilerin 200 arkadaşı görse bunlardanda 20 si paylaşşa of of of olan olur :)

Aynen hocam zaten ünlem derdi var $ olan videolarda kazancı arttırmak için yapmak mecburi yada imleme yapmamız lazım :)

keko diyerek milleti küçük görmeyelim :)

Ben özellikle siyasi videolar için denedim. Ancak Facebook artık işi sıkı tutuyor. Çok arkadaş ekleyince hesabı kapatıyor. Güvenlik Kodu falan istiyor aşarsan sorun yok ama bugüne kadar Facebook'un kodu asla gelmedi telefonlarıma. Gönder diyorum gönderiyor ama mesaj gelmiyor. Sesli aramayı da uygulamıyor.

Yani çok zor ama başarırsan tutar...

Ben özellikle siyasi videolar için denedim. Ancak Facebook artık işi sıkı tutuyor. Çok arkadaş ekleyince hesabı kapatıyor. Güvenlik Kodu falan istiyor aşarsan sorun yok ama bugüne kadar Facebook'un kodu asla gelmedi telefonlarıma. Gönder diyorum gönderiyor ama mesaj gelmiyor. Sesli aramayı da uygulamıyor.

Yani çok zor ama başarırsan tutar...

Günde 2 bin arkadaş ekleyınce bendede sıkıntı yarattı direk tel yazdım onaylandı birdaha sıkıntı olmadı :)

Engel yersin

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir hesap açmıştım yıllar önce fake. Sürekli mesaj geliyor. Gelen mesajlar beni erkekliğimden soğutuyor hep. Ne basit insanlar varmış ve sayıları ne kadar da çokmuş.

twitterı unutmayın face den daha etkili

fake twitter hesabımdan kanalın kategorisiyle ilgili 200 twitter hesabını takip ettim bana dönüşü muhteşem oldu

xx rt yaptı
zz sizden bahsetti
cc sizi takip ediyor
.....

yabancılarda siz onları takip edince nezaketen onlarda sizi takip ediyor, yt kanalınızda videolarınızın otomatikmen twitterda yayınlamasını da ayarladınız mı tadından yenmez

bana ısmıyle acın guzel bı sexı foto koyun :) gerısı gelır :)

War of Mercenaries oynarken 1 haftada 5k arkadaş yapmıştım. Oyun arkadaş ekleme üzerine olduğu için sizin eklemenize pek gerek kalmıyor onlar geliyordu zaten. :)

insanlara keko demenız güzel bişey değil . böyle para kazanma yontemını ben napayım

Bizim fakir millet kız peşinde koşunca keko ve sapık oluyor, zengin ve yabancılar yapınca aynı şeyi playboy oluyor öylemi :) heygidi dünya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri