Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5k arkadaş yapmak çok zor ya ben denemiştim tam işkenceYada ben mi zorlaştırdım, daha kolay yolu mu var ?
Arkadaşlar İzlenim almak ve önlere çıkmak için yararlı birşey paylaşıcam sizlerle bende işe yaradı sizde yararmı bilemem
Öncelikle Fake Profil hesapları açıyoruz 10-15 tane Facebookta bunların arkadaşları 5bin yani tam dolana kadar arkadaşlar arıyoruz![]()
Kategoriniz fark etmez zaten sizi ekleyen kekolar bütün verdiğiniz linklere girecektir
10 tane profil açtık diyelim facebookta buda 10x5.000 yani 50.000 tane arkadaş eder profillerde youtube videonuzu paylaşırsanız kısa sürede büyük izlenim alabilir ben denedim gördüm büyük izlenim almakta sizi ön sıralara taşıyacaktır izlenimde baya etkili oluyor. Belkide birçogunuz biliyor ben yeni uyandım
Video linkini profillerden paylaşırsanız '' İzleyin benim videom '' , '' Çok tatlı çıkmışım videomda '' gibi etkileyici şeyler paylaşırsanız kekolar dayanamaz ve youtubeda artık videolarınız öne çıkmıştırBence çok etkili olan bu yöntemde 10 hesap çalışmayın gmail alır gibi hesap açın binlerce izleme rahat bir şekilde alabilirsiniz
Not: Bu ekleyenler pek iyi niyetli arkadaşlar olmadığı için bunları kullanmaktada bir zarar görmüyorumAçtığınız fake bayan profilleri etkileyici olmalı ama çok abartmadan yapınki facebook sizi banlamasın
![]()
Para kazandirmicak bir sistem benim gorusum.
Bizim fakir millet kız peşinde koşunca keko ve sapık oluyor, zengin ve yabancılar yapınca aynı şeyi playboy oluyor öylemiheygidi dünya
insanlara keko demenız güzel bişey değil . böyle para kazanma yontemını ben napayım
Boşuna uğraşmayın günde 100 kişiden fazla eklediniz mi fake olduğu anlaşılıyor hesabın
Telefon onayı olayını nasıl hallediyorsunuz?biz eklemıyoruzkı sayfaların altına yorum yazsan ekleyin diye 2-3 tane millet kendi ekliyor ama hesap kapanıyor telefon onayıyla açtırıyorsun.
Telefon onayı olayını nasıl hallediyorsunuz?
Ben de telefon numarası yokki fazla..
Para kazandırmak için değil zaten izlenimi arttırıp ön plana çıkmak amaçç
---------- Mesaj saat 21:53:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:20 civarında gönderildi. ----------
Bende telefon ile doğrulama oluyor telefon numaramı yazıyorum hesap açılıyor pek bilgim yok öyle denedim işe yaradı konu açayım dedim.
---------- Mesaj saat 21:56:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:03 civarında gönderildi. ----------
yok kimseye fakir olduğu için birşey demiyorum bende fakirim ona kalırsakeko dedıklerım çoluk cocugu olup evli olup fake kızlara yavşayanlar onlara daha kötü kelimeler layık hocam.
---------- Mesaj saat 21:59:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:39 civarında gönderildi. ----------
çolugu cocugu olup onu profil fotosu yapıp ufacık kızlara taciz eden kişiler insan yerinemi koyuyorsun sen ? hocam allah aşkına yapmayın biz kime nasıl hitap edeceğimizi biliyoruz.
Hocam ekleyen insanları görsenız çok değişik laflar söylersinizBenim insanları küçük görmem haddime değil zaten
![]()
Hocam dediginizi düsünmüştüm bende bir sorun varmillete istek yollarken facebook belli bir süre sonra hoooop diyor, bir bakıyoruzki arkadas ekleme engeli koymus kaç gün, hesabın blokeside söz konusu ama etkiliyici bir resimle belki biraz olur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.