İzlenim arttırmak için ufak bir çalışma.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam bugün acıyım bir tane fake hesap dedim 2 saatte 500 arkadaşım oldu ama sonra doğrulama istedi benden resimdeki kimdir diye. Tabi bende tanımadığım için kimseyi cevap veremedim. Hesap askıda şu an

Telefon onaylarını nasıl yapacağım? (Programlarla yapılabilir mi)

Bunun belirli bir yöntemi var mı hocam?

Arkadaşlar İzlenim almak ve önlere çıkmak için yararlı birşey paylaşıcam sizlerle bende işe yaradı sizde yararmı bilemem :)

Öncelikle Fake Profil hesapları açıyoruz 10-15 tane Facebookta bunların arkadaşları 5bin yani tam dolana kadar arkadaşlar arıyoruz :)

Kategoriniz fark etmez zaten sizi ekleyen kekolar bütün verdiğiniz linklere girecektir :)

10 tane profil açtık diyelim facebookta buda 10x5.000 yani 50.000 tane arkadaş eder profillerde youtube videonuzu paylaşırsanız kısa sürede büyük izlenim alabilir ben denedim gördüm büyük izlenim almakta sizi ön sıralara taşıyacaktır izlenimde baya etkili oluyor. Belkide birçogunuz biliyor ben yeni uyandım :)

Video linkini profillerden paylaşırsanız '' İzleyin benim videom '' , '' Çok tatlı çıkmışım videomda '' gibi etkileyici şeyler paylaşırsanız kekolar dayanamaz ve youtubeda artık videolarınız öne çıkmıştır :) Bence çok etkili olan bu yöntemde 10 hesap çalışmayın gmail alır gibi hesap açın binlerce izleme rahat bir şekilde alabilirsiniz :)

Not: Bu ekleyenler pek iyi niyetli arkadaşlar olmadığı için bunları kullanmaktada bir zarar görmüyorum :) Açtığınız fake bayan profilleri etkileyici olmalı ama çok abartmadan yapınki facebook sizi banlamasın :)

Para kazandirmicak bir sistem benim gorusum.

:) Bu kadar kolay yani he? Arkadaşlar boşuna uğraşıpta zaman harcamayın. Bir üstteki arkadaşında dediği gibi hiç bir halta yaramıyor bu yöntemler. Ben şahsen denemedim ama deneyen arkadaşlarımız var ve sonuç alamıyorlar.

Bunun yerine sayfa açmak ve büyütmek daha mantıklı. Fakat o bile artık pek işe yaramıyor. Sayfalarda youtube videoları facebook videolarına göre daha az gösterim alıyor çünkü. Yani bu yöntemler mazide kaldı artık.

Bunlara kafa yormak yerine en çok ne aratılır hangi kelimeler aratılır bunları açıklamanızda yazarsanız daha verimli olur..

şuan işlermi bilmiyorum ama aktif facebook bayan profilleri satardım bi ara ve benzer şekillerde kullanan çok arkadaş vardı.

pek ufak bir çalışma gibi durmuyor aksine bayağı meşakatli...

Bi ara bayan profil açmıştım gecenin bi yarısı.
Baya bi arkadaş ekledim sonra istekler gelmeye başladı neyse herkes mesaj yazıyor birine yazayım bende bari dedim, muhabbete koyuldum. Sonra dedim nabıyom ben. :D Çıkış o çıkış.
Kendinizi sakın muhabbete kaptırmayın. :D Yoldan çıkarsınız valla. :)

Para kazandirmicak bir sistem benim gorusum.

Para kazandırmak için değil zaten izlenimi arttırıp ön plana çıkmak amaçç :)

---------- Mesaj saat 21:53:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:20 civarında gönderildi. ----------

Bende telefon ile doğrulama oluyor telefon numaramı yazıyorum hesap açılıyor pek bilgim yok öyle denedim işe yaradı konu açayım dedim.

---------- Mesaj saat 21:56:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:03 civarında gönderildi. ----------

Bizim fakir millet kız peşinde koşunca keko ve sapık oluyor, zengin ve yabancılar yapınca aynı şeyi playboy oluyor öylemi :) heygidi dünya

yok kimseye fakir olduğu için birşey demiyorum bende fakirim ona kalırsa :) keko dedıklerım çoluk cocugu olup evli olup fake kızlara yavşayanlar onlara daha kötü kelimeler layık hocam.

---------- Mesaj saat 21:59:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:39 civarında gönderildi. ----------

insanlara keko demenız güzel bişey değil . böyle para kazanma yontemını ben napayım

çolugu cocugu olup onu profil fotosu yapıp ufacık kızlara taciz eden kişiler insan yerinemi koyuyorsun sen ? hocam allah aşkına yapmayın biz kime nasıl hitap edeceğimizi biliyoruz.

Boşuna uğraşmayın günde 100 kişiden fazla eklediniz mi fake olduğu anlaşılıyor hesabın

Boşuna uğraşmayın günde 100 kişiden fazla eklediniz mi fake olduğu anlaşılıyor hesabın

biz eklemıyoruzkı sayfaların altına yorum yazsan ekleyin diye 2-3 tane millet kendi ekliyor ama hesap kapanıyor telefon onayıyla açtırıyorsun.

Para kazandırmak için değil zaten izlenimi arttırıp ön plana çıkmak amaçç :)

---------- Mesaj saat 21:53:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:20 civarında gönderildi. ----------

Bende telefon ile doğrulama oluyor telefon numaramı yazıyorum hesap açılıyor pek bilgim yok öyle denedim işe yaradı konu açayım dedim.

---------- Mesaj saat 21:56:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:03 civarında gönderildi. ----------

yok kimseye fakir olduğu için birşey demiyorum bende fakirim ona kalırsa :) keko dedıklerım çoluk cocugu olup evli olup fake kızlara yavşayanlar onlara daha kötü kelimeler layık hocam.

---------- Mesaj saat 21:59:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:39 civarında gönderildi. ----------

çolugu cocugu olup onu profil fotosu yapıp ufacık kızlara taciz eden kişiler insan yerinemi koyuyorsun sen ? hocam allah aşkına yapmayın biz kime nasıl hitap edeceğimizi biliyoruz.

eyvallah oyle bir sey dusunmedim hic dusunmemde. Hakli bir yazi.

İzlenmeyi değilde tık sayısını ciddi şekilde artıracak yöntem bulmam lazım :)1200 izlenmeye 4 tık aldım bugün kafayı yiyeceğim :D

Bu yontem ise yariyor arkadaslar bu islerle ilgilenenler varsa ozel mesaj atsin bi grup olusturabiliriz

Hocam ekleyen insanları görsenız çok değişik laflar söylersiniz :) Benim insanları küçük görmem haddime değil zaten :)

Hocam dediginizi düsünmüştüm bende bir sorun var :) millete istek yollarken facebook belli bir süre sonra hoooop diyor, bir bakıyoruzki arkadas ekleme engeli koymus kaç gün, hesabın blokeside söz konusu ama etkiliyici bir resimle belki biraz olur :)

KnZ4ga.jpg

Bir adet 4999 arkadaşlı 600 takipcili fake hesap var :D birini zor yaptık zaten. 5000 sınır var diye biliyorum eklemiyorum yoksa 10,000 olur :D arkadaş ekleme butonunu kaldırdım arkadaşın arkadaşından yine ekliyolar azaldıkca listeyi tamamlıyorum :D 4999 2 aydır duruyor. Telefonla onaylı olmasa çoktan kapatırlardı.
Videoyu paylaşıyorum ama açıkcası hitap eden bir içerik olmadığından pek rabet yok.. Ama hitap eden bir içerik olsa uçururlar o kesin.. ;)

---------- Mesaj saat 10:54:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:53:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam dediginizi düsünmüştüm bende bir sorun var :) millete istek yollarken facebook belli bir süre sonra hoooop diyor, bir bakıyoruzki arkadas ekleme engeli koymus kaç gün, hesabın blokeside söz konusu ama etkiliyici bir resimle belki biraz olur :)

Hiç istek yollamaya gerek yok.. arkadaş ekle sayfalarına bi kalp işereti bırak tamam :D 3-5 derken 10-20 derken 100-200 geliyolar. Günlük 5-6 yorum at yeter. ama telefonla onaylamazsan o hesaba elveda de!

Kardesim gecen denedim ben boyle bisey.karsima kol gibi seyinin resmini koymus biri cikinca hesabi kapattim. dezavantajlarida var yani:))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri