izlenim az tık çok ?

• Kullanıcı Burak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Burak34

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

izlenim az ve tık sayısı fazla sayfa to % 5 , tbm 0,05 tl

uzun videolar ve reklam ortası kullanıyorum. ondan mı dır yoksa adsense hesabım uçacak mı ? endişelendim :)

çok yüksek değil.Orta seviyede

8 i geçmedikten sonra takma kafana gayet normal oran.

8 geçersek ne oluyor ki? Bu bilgiyi nereden aldında söylüyosun hocam emin bi şekilde..Öyle bi şey yok.

bu bilgiyi bi yerden almadım daha önceden youtube dışı çalışmalarımda yani web çalıştığım zamanlar edindiğim bir bilgi biraz işin içine giren kişinin rahatlıkla bu yorumuma katılacağını düşünüyorum...

bu bilgiyi bi yerden almadım daha önceden youtube dışı çalışmalarımda yani web çalıştığım zamanlar edindiğim bir bilgi biraz işin içine giren kişinin rahatlıkla bu yorumuma katılacağını düşünüyorum...

ben de pek öyle düşünmüyorum,forumda %25lere dayanan to sahibi arkadaşlar var.İllegal bir şey olmadıktan sonra,tutupta neden fazla tık alıyorsun diyemez kimse sana...

ben de pek öyle düşünmüyorum,forumda %25lere dayanan to sahibi arkadaşlar var.İllegal bir şey olmadıktan sonra,tutupta neden fazla tık alıyorsun diyemez kimse sana...

%25 normal bir to değil. Bana kadar götürebilir. Anlık olması sorun yaratmaz ama 2-3 gün günü %25to ile kapatırsa adsense sorun çıkacağını düşünüyorum.

%25 normal bir to değil. Bana kadar götürebilir. Anlık olması sorun yaratmaz ama 2-3 gün günü %25to ile kapatırsa adsense sorun çıkacağını düşünüyorum.

sonuçta her şeyi en ince ayrıntısına kadar istatistikleyebilen bir dünya devi firmadan bahsediyoruz,bu tıkların içerisinde illegal bir durum yoksa bunu da rahatlıkla gözlemleyebiliyor haliyle...

dediğiniz mantıkta kendisi ile çelişir bana göre google,adsense yayıncılarının ne kadar çok görüntülenme ve tık almaları kendi adına o kadar kazanç demek(illegal olmayan halinden bahsediyorum kesinlikle)

dünya devi youtube kanallarının to'ları bu oranları ay içerisinde sıkça bulmuyor mudur?

mantık yürütüyorum tamamen tabi ki ama,google bu da akıl sır ermez işlerine...

sonuçta her şeyi en ince ayrıntısına kadar istatistikleyebilen bir dünya devi firmadan bahsediyoruz,bu tıkların içerisinde illegal bir durum yoksa bunu da rahatlıkla gözlemleyebiliyor haliyle...

dediğiniz mantıkta kendisi ile çelişir bana göre google,adsense yayıncılarının ne kadar çok görüntülenme ve tık almaları kendi adına o kadar kazanç demek(illegal olmayan halinden bahsediyorum kesinlikle)

dünya devi youtube kanallarının to'ları bu oranları ay içerisinde sıkça bulmuyor mudur?

%25 to illegal değilse zaten sorun çıkarmaz hocamda şöyle oluyor. %25 to forumda gerçekten varmı bilmiyorum yani bu kadar fazla to olan duymadım hiç. 4 saatlik bir videoda neredeyse videonun %80 kadarını izleyip tıklamaları felan gerekiyor. Yani %25 zor bir oran. Bu zor oranı yakalayan kişiyide google'ın rahat bırakacağını sanmıyorum ama bizimkiler tabikide tahmin. Dediğin gibi bu google ne yapacağı belli olmuyor.

ömer normal diyordumda son 5-6 gün costu,%15 lere cikinca dedim acaba bir sorun olabilirmi.adsense ye kanal baglamiyordum yeniyim yani:)

Bak bu resim benim geçmişte ki veriler .. bundan daha yuksek oranlı adsensemi bir arkadaşa verdim yani bu 10 ise o 15 idi ..

8 i geçmedikten sonra takma kafana gayet normal oran.

8 geçersek ne oluyor ki? Bu bilgiyi nereden aldında söylüyosun hocam emin bi şekilde..Öyle bi şey yok.

%25 to illegal değilse zaten sorun çıkarmaz hocamda şöyle oluyor. %25 to forumda gerçekten varmı bilmiyorum yani bu kadar fazla to olan duymadım hiç. 4 saatlik bir videoda neredeyse videonun %80 kadarını izleyip tıklamaları felan gerekiyor. Yani %25 zor bir oran. Bu zor oranı yakalayan kişiyide google'ın rahat bırakacağını sanmıyorum ama bizimkiler tabikide tahmin. Dediğin gibi bu google ne yapacağı belli olmuyor.

Yazılanları okudum yüzde 20 bg yi ben uzun bir müddet gördüm vede partner kanalımın bg si şuan 48 dollar .. ( ekliyim 44 dollarmış )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri