İzlenim İndex Sorununa İTHAFEN :)

Index'lemede bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece güncel algoritmanın işleyişini çözmeniz gerekli. Herkes birbirinin index veya önerilen taktiğini öğrenmek istiyor halbuki bir çok faktöre dayanıyor izlenme, index hızı vs.. Etiket, başlık, içerik uyumu çok önemli çok fazla konuyu açmayacağım ancak bu üçüne dikkat edip rakiplerinizi analiz ederseniz (kopyalayın demiyorum) kanalınızın yükselişine göre bir taktik belirleyebilirsiniz. Önemli olan içeriğiniz spam olsa bile aynı video'yu yükleyen kişiden daha etkili meta tag girmeniz başlıktaki kelimeleride buna dahil etmeniz. Kanalların abone sayısına ve etkileşime girme hızına göre video'nuzun yukarı tırmanma hızı değişebilir. Çok hızlı trend'e giren video'lar var ancak bir tane taktik yok biri reklam verir biri sosyal medyada paylaşır biri backlink kasar veya siz hepsini birden yaparsınız elinizde ki imkanların büyüklüğüne göre etkileşim ona göre az çok bellidir. Son olarak değinmek istiyorum 2 günde bir YouTube'da ilk sayfa taktiğini soranlar, satın almak isteyenler, satılık değil dediğimde küfür edenler var. Zannediyorlar ki bende bir program var ona video'yu girince 1. sayfaya geliyor. Kimse de sihirli değnek yok herşey size bağlı arkadaşlar. İyi geceler diliyorum :)

yt adsense bilmem ama yıllarca web adsense ile calıstım ve halen calısıyorum benim tanıdıgım google bir güncelleme getirmişse bu test edilmiştir ve bir işleyişi vardır ve kesinlikle geri adım atmaz google şunu bilir tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır internetin tekelidir

yt adsense bilmem ama yıllarca web adsense ile calıstım ve halen calısıyorum benim tanıdıgım google bir güncelleme getirmişse bu test edilmiştir ve bir işleyişi vardır ve kesinlikle geri adım atmaz google şunu bilir tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır internetin tekelidir

hocam çok'dan geri adım attılarda haberiniz yok büyük youtuber ların isyanlarından sonra hafif düzelmeler oldu :)

Ufak bir geri adim var evet ama tam anlamiyla eski sistem yok suan. 8. ve 9. ayda büyük bir algoritma degisikligi geldi. Eskisini cözmüs olanlar bunun cok farkinda. Benim bircok aboneli kanalim var ve ben hep yüksek izlenim kostururum bu olay beni de vurdu. Yeni videolarim önerilenlere eskiye dayanarak 5-6 kat daha zor cikiyor. Hitten düsmüs eski videolarda ise %20-30 anlaminda izlenimlerinde yükselme basladi. Ben bundan bu sonucu cikartiyorum artik video patlatmak kolay olmayacak ve önerilenlere 1 kere cikan video önerilenlerde uzun süre kalicak.

İzlenimlerde artık yeni sistem geçerli.Diğer yandan çok ilginç sonuçlarda var.243 izlenimle 9/10 kelimede sıralamaya girmiş video gördüm.

Her yeni sistem yeni açık demektir.Araştırmak lazım:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri