İzlenim sayısında aşırı düşüş

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CyberTR

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2 haftadır youtube ile ilgilenmiyorum kanallarım olduğu gibi duruyor ancak izlenim sayım 2k ile 2.5k arasında değişirken suanda 600-700 arasında gidip geliyor bunun nedeni ne olabilir?

benımde her geçen gun artıyor kardesım. tavsiye kanallarına en az gunde 1 video atmaya calıs

2 haftadır youtube ile ilgilenmediğinizi söylüyorsunuz artmasınımı bekliyordunuz hocam ?

En az 2 günde bir video atıp güncelleyin 10 dk alır dahada arttırırsınız inşallah. Bol kazançlar

Artmasını beklemiyorumda 4te 1 e düşmesini de beklemiyordum açıkcası bu düşüş biraz fazla değilmi

videolar guncelliğini yitiriyor... örnek
bir sanatçı album çıkartıyor heryerde çalıyor populer ama her geçen yuk arandadınleyende olmuyor o şarkıyı..hemen 2. videoyu yukluyeceksın yanı klibi :D ... albumun işi bitincede başka sanatçının başka albumunu.... boyle bişe youtubede... örnek sanatçı oldu yoksa şarkıu turku yyukleme yanı

Anladım yinede düşmesini beklemiyordum bi 100er video yüklesem kanallara eski izlenme sayısına ulaşırmıyım acaba

dün biraz düşüş vardı da bugün yarı yarıya düşüş var gibi izlenimlerde.. sizde ne durumda arkadaşlar? zaten 3-5 kanalımız kaldı :) onu da yt baltalıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri