İzlenimde Ani Düşüş

adnandogannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar,
Eski bir forum üyesi olarak son zamanlarda bir içerik için short kanalı açtım. 2 gün önce video atmaya başladım. Attığım videolar kısa bir süre içerisinde az da olsa izlenim almaya başladı ancak aşağıda da görüleceği üzere bir anda düşüş sıfırlandı neredeyse? Bunun bilinen bir sebebi var mı acaba? Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar,
Eski bir forum üyesi olarak son zamanlarda bir içerik için short kanalı açtım. 2 gün önce video atmaya başladım. Attığım videolar kısa bir süre içerisinde az da olsa izlenim almaya başladı ancak aşağıda da görüleceği üzere bir anda düşüş sıfırlandı neredeyse? Bunun bilinen bir sebebi var mı acaba? Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

Youtube algoritması böyle. Seni anında öne çıkarıp anında görünmez yapabiliyor. Çoğu kişide aynı durum var. Hatta 500.000 aboneli bazı kanallarda bile mesela bir videoda saatte 4.000 kişi izliyor ama bir anda bunlar 50-60 kişiye kadar çakılabiliyor. Senin elinde olan bir şey değil. Diğer arkadaşlarda fikir belirtir zaten.

İzlenimler düşer, yükselir, geri düşer ve hatta sıfır bile olur.
Politikalara aykırı içeriklerde genelde 1-2 gibi rakamlarda kalır.
Kitle sevmezse yine izlenilmez. Youtube sunar. Baktı izlenmiyor daha az sunar.

Video çektim hadi herkes izlesin diye bir şey yok.

short da normal hocam bu 20 tane içerik denedim çoğu boyle oldu anlık izleniyor daha sonra yok izlenmiyor

Büyük kanallar hariç diğer tüm kanallarda olağan bir durum bu

Çok saçma şeyler oluyor. Sene başında çok güvendiğim bir videomu sildim ve aynı gün tekrar yükledim.
Eski izlenmesi 10k civarındayken. Yüklediğim gün 50k izlendi şimdi ise 200k barajını aştı.
Sanırım çocuk içerikleri yüzünden.
Çocuklar bir videoyu 50 defa izliyor, 40 defa paylaşıyor. Algoritma sapıtıyor. 20 defa izlenerek 5 paylaşım gören video başarısız sayılıyor.
Büyük içerik üreticileri ise kitleleri sayesinde aradan sıyrılıyorlar.

Ben bile alıştım.... 5 katına çıkarıp birden düşürüyor dibin dibine, tıklama izlenme süreside iyi.. Bahanesi ne bilmiyorum, eskiden izlendikçe sen katlayarak uçururdu artık buna izin vermiyor... Umut pazarı yaratıyor tahminimce, reklam azlığı da olabilir, youtube a zerre güvenim yok.

Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Dediğiniz gibi video ilk atıldığında bir süre shorts feed'e düşüyor ama gerekli etkileşim olmayınca gerilerde kalıyor gibi. Yeni video attıkça aynısı oluyor. Denemeye devam edelim bakalım belki birisi tutunur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri