Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...72501-youtube-izlenimi-neden-siliniyor-3.html bu konuda da arkadaşlar belirtmiş hocam evet bugün izlenimlerde sorun var ama adsense sorunsuz sayıyor.
evet kanaltakipde izlenim saymıyor
Bende de 10 kat daha az.
Genel bir sorun olması sevindirici.
Normalde 2-3'e kadar anca ayılırdım şu an çakı gibiyim yarattığı şok etkisiyle. 2-3 kanal fazla yaparım hem iyi oldu![]()
Neden boyle bilmiyorum ya korkutucu dun xxx hane iken izlebim bugun xx hane ancaumarim gecici bir sorundur
Benim 2 haftadır gözlemlediğim bi olay bu adsense girip baktığımda 30 k izlenim var lakin kanalın linkinden girip baktığımda 10k 15k görünüyor. doğru izlenimler hiç yansımıyor bence youtubede anlık saymıyor yani youtube anladığım kadarıyla.ama adsense doğru yansıyor.
2 haftadır değil gece 12 den sonra başlayan bi olay bu, yani senin yaşadığın farklı bi sorun
Belki gece 12 den sonra daha bariz olmuştur hocam ama o olay zaten hep vardı yani youtube izlenimiyle adsense yansıyan aynı olmuyordu. 12 den sonra artmış olabilir bu durum onu bilmiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.