İzlenimler Normal mi Sizde?

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bilenyok

Kayıtlı Üye
Beyler kanal takip programında kanalları güncelledim, 10 kat az izlenim var toplamda. İzlenim mi saymıyor vs bi de siz çalıştırıp kontrol eder misiniz?

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...72501-youtube-izlenimi-neden-siliniyor-3.html bu konuda da arkadaşlar belirtmiş hocam evet bugün izlenimlerde sorun var ama adsense sorunsuz sayıyor.

Ciddi bi fark varmı hocam sizde de? Oran olarak kaç kat az bu saatlerde genel izlenme artışınız?

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

evet kanaltakipde izlenim saymıyor

Hocam kanaldan videoya baktığında veriler doğru, bi sorun varsa youtube kaynaklı gibi.

Genel bir sorun olması sevindirici.

Normalde 2-3'e kadar anca ayılırdım şu an çakı gibiyim yarattığı şok etkisiyle. 2-3 kanal fazla yaparım hem iyi oldu :)

Neden boyle bilmiyorum ya korkutucu dun xxx hane iken izlebim bugun xx hane anca :( umarim gecici bir sorundur

Sorun genel sanırım arkadaşlar çoğu kişide böyle bu durum.

Ben bakmadim ancak adsensee normal yansiyormus sanirim. Oyleyse sikinti olmaz..

Benim 2 haftadır gözlemlediğim bi olay bu adsense girip baktığımda 30 k izlenim var lakin kanalın linkinden girip baktığımda 10k 15k görünüyor. doğru izlenimler hiç yansımıyor bence youtubede anlık saymıyor yani youtube anladığım kadarıyla.ama adsense doğru yansıyor.

Benim 2 haftadır gözlemlediğim bi olay bu adsense girip baktığımda 30 k izlenim var lakin kanalın linkinden girip baktığımda 10k 15k görünüyor. doğru izlenimler hiç yansımıyor bence youtubede anlık saymıyor yani youtube anladığım kadarıyla.ama adsense doğru yansıyor.

2 haftadır değil gece 12 den sonra başlayan bi olay bu, yani senin yaşadığın farklı bi sorun

Belki gece 12 den sonra daha bariz olmuştur hocam ama o olay zaten hep vardı yani youtube izlenimiyle adsense yansıyan aynı olmuyordu. 12 den sonra artmış olabilir bu durum onu bilmiyorum.

hayır alakası yok 10 kat daha azaldı izlenimler bugün

bu sorunu geçtiğimiz aylardada yaşamıştım yt düzeltir merak etmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri