İzlenimlerde Sıkıntı?

• Kullanıcı espexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benimde günlerdir özellikle bikaç kanalımda bu sorun var. en çok da @darall dı sanırım bundan şikayetci olan :) benim günde 30-40$ getiren kanallar 1-2$ vermeye başlayınca farkettim bende ama elimizden gelen bişey yok.ytde her ne olduysa,bizide vurdu :(

yahu tam kanal eski yerine geldi yine bu önerilenlerle oynadılar.
15 gün kalsa yetecek.3-5 gün sonra yine dibi boyluyoruz.
başlayacam böyle işe :D

Son durum nedir arkadaşlar? İzlenimlerde özellikle yeni atılan videoların hit almaması gibi ciddi bir durum var.

Sorun büyük görünüyor ama farkında olan kişi az gibi. Kapanma veya ban konusu olsa anasayfadan düşmez ama bu konuya daha çok az kişi yazmış.

Son durum nedir arkadaşlar? İzlenimlerde özellikle yeni atılan videoların hit almaması gibi ciddi bir durum var.

Sorun büyük görünüyor ama farkında olan kişi az gibi. Kapanma veya ban konusu olsa anasayfadan düşmez ama bu konuya daha çok az kişi yazmış.

evet hocam eskiye oranla baya düşüş var attığım videolarda özgün kanalımda. bakalım sabır gösterip zamana bıraktım ben artık :(

Yeni atılan videolarda izlenimde biraz problem var eskileri fisek gibi masallah:D

izlenimlerde gene sıkıntı var, yeni yaptığım kanallar izlenmiyor resmen

Bugün bir kanalımda adsense izlenimler ve bgbg normal değil. İzlenimler olması gerekenin 5 katı gösterim maliyeti olması gerekenin yarısı fakat kazanç normal.

yeni atılan videolar hit almıyor geçen dede böyle olmuştu hay yapcakları işe ulan bi deneyin öyle güncelleme yapın

yeni atılan videolar da hit sorunu devam ediyor siz de durum nedir ?

dalga geçiyor bu yt bizimle galiba......... arkadaş kanal 227 izlenimde her güncellemede 4-5 artıyor. like-yorum daha fazla geliyor. adsenseye gel gör 8k gösterim yansımış.....

Bu sıralar kazançlar ve izlenimlerde büyük orantısızlıklar var. Hergün arada dağlar kadar fark oluyor. Eskiden ne güzel kanal yükseldimi sabit giderdi. Umarım düzelir

Kanallarimiz mahvoldu.. Izlenim alani resetliosan restle arada bizimkide kaynior.yazikya.tamamen kapat yada bu isi bizde ugrasmaylim

Yeni yaptığım kanallar 300 500 arası izleniyo ve duruyo bazı kanllar 1 haftada 10k izleniyo ve duruyo sorunla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

Yeni yaptığım kanallar 300 500 arası izleniyo ve duruyo bazı kanllar 1 haftada 10k izleniyo ve duruyo sorunla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

hocam kanallarımın yarısında aynı sorun var biraderde dedi izlenimler düştü diye yani ondada aynıs sıkıntı var ... 3 ay önce tr kanallarına böyle birşey yapmışlardı 3 kanalım hala kendini toplamadı yine birşeyler olmasa bari tam herşeyi otutturuyorum bir yerlerden sorunlar cıkıyor son zanlarda..... bu 3 aydır şu yt işinde cok yoruluyorum artık.:(

hocam kanallarımın yarısında aynı sorun var biraderde dedi izlenimler düştü diye yani ondada aynıs sıkıntı var ... 3 ay önce tr kanallarına böyle birşey yapmışlardı 3 kanalım hala kendini toplamadı yine birşeyler olmasa bari tam herşeyi otutturuyorum bir yerlerden sorunlar cıkıyor son zanlarda..... bu 3 aydır şu yt işinde cok yoruluyorum artık.:(

sorunu çözenler var kategorilerde ama nasıl çözdukleri konusunda kimsenin bilgisi yok adam 1 hafta önce video atamıs 1 milyondan fazla izlenim var kanal yapıyorum 300-500 arası izlenimde taklıp kalıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri