İzlenimlerde Sıkıntı?

• Kullanıcı espexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aynen izlenim duran bir çok kanalım var benimde bende çözemedim..

sorunu çözenler var kategorilerde ama nasıl çözdukleri konusunda kimsenin bilgisi yok adam 1 hafta önce video atamıs 1 milyondan fazla izlenim var kanal yapıyorum 300-500 arası izlenimde taklıp kalıyor

belki adam siteden yayın yapıyordur yada sosyal media vardır onu bilemem ama benim kendimce yaptıgım ceo çalışmam bana yetiryordu ama 1 hafta sonra kanal tıkanıyor sanki her kanalımda yok ama yarı kanalım böyle .... hocam artık parayı yöntemler kazınıyor engeli aşan kıvırıyor parayı.

belki adam siteden yayın yapıyordur yada sosyal media vardır onu bilemem ama benim kendimce yaptıgım ceo çalışmam bana yetiryordu ama 1 hafta sonra kanal tıkanıyor sanki her kanalımda yok ama yarı kanalım böyle .... hocam artık parayı yöntemler kazınıyor engeli aşan kıvırıyor parayı.

İllaki düzelicektir hocam bir şekilde bakalım.

salakça birşey var gerçek zamanlıda 48 saat önceye kadar 24 k izlenim gözüküyor :D videoda hala 2570 izlenim var çıldırıyorum ya

Benim organik izlenen bazı videolarda durum daha vahim. İzlenim durmasını geçtim. Videolardan izlenim silmişler.

Benim pilim bitti buay.... Kanal tutuor tam pik yapacak:)haydi dibe vuruyor saka gibi ya.para kazanamaz oldumya

Böyle Bir sorun var ama spam da deli gibi izlenim çekenler var sanki hiç onları etkilememiş gibi 1 haktalık kanal 1 m izlenim almıs bi sorun olduğu kesin ama bi çözümü illaki var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri