İzlenimlerin Daha Hızlı Yansımasının Bir Yolu Var Mı?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, özgün kanalımda yeni yayınladığım videoların izlenimleri çok geç güncelleniyor. Gerçek zamanlıda video örneğin 1000 izlenmişse, videoda görünen anca 100 falan oluyor. Haliyle video üst sıralara çıkmakta zorlanıyor. Bu yansımayı hızlandırmanın bir yolu var mıdır?

Hocam geçen gün galiba paylaşılmıştı denemedim ama deniyebilirsiniz. Videonun açıklamasını falan düzenleyin hocam böyle yaparak izlenimi güncelleyebilirsiniz denilmişti. Videodaki bir boşuğu silmek yada iki kelime arasına bir boşluk eklemek bile yeterli.

açıklamaya . falan bırakıp kaydet 5 dk ye güncellenir

açıklamaya . falan bırakıp kaydet 5 dk ye güncellenir

Onu kastetmiyorum hocam, gerçek zamanlıya baktığımda video 1000 izlenim almış diyelim ama video yöneticisine girdiğimde 100 izlenim görünüyor. Açıklamayı değiştirince videonun yt aramadaki izlenim sayısı güncelleniyor onu biliyorum. Benim dediğim video yöneticisinde gördüğümüz izlenimi gerçek izlenim seviyesine getirmenin yolu var mı?

valla biri videonun başlığına . felan koy diyordu veya - :) ne kadar işe yarıyor [denemedim]

Onu kastetmiyorum hocam, gerçek zamanlıya baktığımda video 1000 izlenim almış diyelim ama video yöneticisine girdiğimde 100 izlenim görünüyor. Açıklamayı değiştirince videonun yt aramadaki izlenim sayısı güncelleniyor onu biliyorum. Benim dediğim video yöneticisinde gördüğümüz izlenimi gerçek izlenim seviyesine getirmenin yolu var mı?
onun bi yolu olduğunu sanmıyorum

var, yt da işe girersen veye yt admin paneline girebilirsen istediğin herşeyi yapabilirsin, bunun dışında mümkün değil

İlk 20 dakkada ne izlenim gelirse o sayı 4-5 saat kalıyor, az izlenim gelincede video yukarı tırmanamıyor haliyle, o zaman ilk 20 dakkada gelen izlenimin yüksek olması lazım, ama özgün kanal işte hit falan kasmadığım için çok fazla olmuyor. Sağlık olsun.

İlk 20 dakkada ne izlenim gelirse o sayı 4-5 saat kalıyor, az izlenim gelincede video yukarı tırmanamıyor haliyle, o zaman ilk 20 dakkada gelen izlenimin yüksek olması lazım, ama özgün kanal işte hit falan kasmadığım için çok fazla olmuyor. Sağlık olsun.

Hocam Benim yabancı kanalım vardı hafta 3 video atıyordum ve 3 video toplamı 2000 bin izleniyordu sonra pc ye format attım üstüne birde şifresini unuttum haliyle aynı kanalı açtım (isim farklı sadece) video yüklemeye başladım ama ilk kanalımdaki hitin 10/1 anca alıyorum bence olay kanal da bitiyor

Arkadaşın dediği olay başka. Hocam senin dediğin şeyin taktiği olamaz. Çünkü bildiğin hit yansıyor yani. Hiçbi kanalın anlığına 10 k yasıdıgı zaman o video da direk gözükmez. video ne kadar yeniyse o kadar geç yansıyor yada az.

Arkadaşın dediği olay başka. Hocam senin dediğin şeyin taktiği olamaz. Çünkü bildiğin hit yansıyor yani. Hiçbi kanalın anlığına 10 k yasıdıgı zaman o video da direk gözükmez. video ne kadar yeniyse o kadar geç yansıyor yada az.

Çok izlenen kanallarda daha hızlı yansıyor sanırım, bizim gibi az izlenenlerde çok daha geç yansıyor

Çok izlenen kanallarda daha hızlı yansıyor sanırım, bizim gibi az izlenenlerde çok daha geç yansıyor

aynen durum öyle yeni kanallarda izlenim geç yansıyor benim +4 k aboneli kanalım var hiç bir sıkıntı olmuyor ama az aboneliye video atınca izlenim gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri