izlenme arttı, patladı.. yardım ?

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
dostum inan bilmiyorum. 1 hafta önce bişeler yukledım. kendı halıne kaldı öyle. pc bozuldu, şifreler içinde, ekran kartı sıkıntısı var, 1 haftadır bir işlem yapmadım o yuzden. ama neyse birden patladı gitti.. tbm yukselıyor, izleyenler yükseliyor .. korkumda ondan...

Yorumlarda milletle dalga geçersen başına böyle olaylar çok gelir :D :D Şuan nasıl gülüyorum anlatmama. :)

Nasıl bir milletiz video patlar fazla para getirir üzülürüz az para getirir üzülürüz. Ama haklısın insan korkmuyor değil yani.
Böyle durumlar da tek yapman gereken haberin yokmuş gibi davranmak. :)

Bu şey daha önce benim de başıma geldi adsense böyle patladı gitti ama bende tık yoktu işin garibi..Adsense beleşten izlenim saymıştı.Youtube da hala izlenim yok.

ha bire gidiyoruz zirveye :D iniş nasıl olacak görucez.. %100 orjınal arakdaşlar herbişe.. sonuç herhaklı saklıdır dıyen youtube nın ;)

Güzel para kazanmışsın büyük ihtimal kesinleşir kesinliştikten sonra patlasa yenisini açarsın artık çünkü iyi para var zaten millet bu paralara ulaşmak için 2 3 ay hatta daha fazla bekliyor..

ukjhh.png

saat 17:23

evet son durum hala ciddi tırmanıştayım durmadım... %100 orjınal .. youtube yamukluk yaparsa yazık olacak organık kanala... merakımda o organık morganık kapanırsa adsense yada kanal youtube işi yalan demek olacak... 16 saate bu durumda öncesi var tabikide... geliyorum dedi bu tırmanış... zaten adsense geçen ay darbe yedi içerde kaldı para malum kesinleşmedi...

17.38 saat
ukk1t.png

17:47 saat
ukkbt.png

17:50saat
ukkj9.png

17:58
ukktt.png

18:46
ukmgc.png

Hocam ben bile tedirgin olmaya başladim her 5 kisiden 1i reklama tikliyor umarim kanal uçmazda bütün parani emeğinin karsığını alırsın

İzlenimler organik olabilir eyvallah ama artniyetli birisi sürekli reklamlara tıklıyor da olabilir. Ben her ihtimale karşı geri bildirim yapardım.

işin içine hile karıştırmadıysan bi sıkıntı olmaz :)
ama şunu unutma bi hile varsa , 1 ay sonrada olsa patlar , çünki karşındaki GOOGLE

hile yoksa korkma hiç birşey olmaz , muhtemelen bir videon ön plana çıkmıştır

problemım devam ediyor? daha 15 saat oldu .!!! tırsmaya başladım ... ya adsense patlarsa ??
tbm oranı yukseldi... 5 kişiden 1 kişi reklama tıklıyor... umarım sonum iyi olur... gerçekten hafifi panıklıyım

---------- Mesaj saat 18:17:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:08 civarında gönderildi. ----------

ukgfb.png

ya inanın panık oldum her girişte adsense kapandı, yada kapancak diye... durmuyor arakdaş gosterge... 15 saatttir... 5 kişiden 1 kişi tıklıyor ... %22 tıklama oranı bu işin sonu ne olacak paylaşıcam arkadaşlar sizlerle. hepd erdık ya deli gıbı tık gelsin, all geldi işte... eee boyle olunca ne yapıyor youtube ?? gorucez...

Paylaşıcam derken kazandığın parayı bizlerle mi paylaşacan? Yo yo hiç gereği yok ısrar etme :D

evet. evde pc yok(tamirde hala)... gelişmeler yarın artık... %100 organık ve normal manuel yuklenen kanalalrla +adsense.. bir falsosu yok. tek suçu fazla izlenme fazla buyuk tbm oranı ve yukselen tıklamalarlar %25 lere çıkması :(
5 kişiden 1 kişi reklama tıklıyor... bu oranda 4kişiden 1 kişiye diye geğişmeye başladı tbmm de ,23 lere dayandı... ki yabancı içerik yabancılarda saat :12,00 yada 01,00 öğlen civarı... rastgele.. iyi olanlardanım. umarım iyiler yine kazanır yanı ben :D
ukmps.png

evet
bir problem gerçekleşmedi şimdilik. ama sanırım adsense donduruldu. sayım durdu.. ama şuan her şey normal :D ... yenı gune geçti... bende rahat nefes aldım... gunluk kazanç rekorumuda katladım malum ;) 24 saate en buyuk kazancıma ulaştım... durum boyle.. merak ettiğim adsense yamuk yapacakmı ? yapmayacak mı? kesınleşene kadar rahat yüzü yok...

evet
bir problem gerçekleşmedi şimdilik. ama sanırım adsense donduruldu. sayım durdu.. ama şuan her şey normal :D ... yenı gune geçti... bende rahat nefes aldım... gunluk kazanç rekorumuda katladım malum ;) 24 saate en buyuk kazancıma ulaştım... durum boyle.. merak ettiğim adsense yamuk yapacakmı ? yapmayacak mı? kesınleşene kadar rahat yüzü yok...

Hayırlı olsun hocam umarım parayı alırsın :D Merak ettimde 1 günde ne kadar kazandırdı.

çok iyi ya 645k görüntülemeye 2k tık aldım. bu bgbg bende olsa.:D hangi ülkeden bu kadar tık almış çok garip.

Ekim ayında bir videom 3M + izlendi. Ekim kazancından 3400 TL kesinleşti ancak 10 kasım gibi yaş kısıtlamasına takıldı. 1-10 kasım arası da 4400 TL kazandı ancak yaş kısıtlamasından dolayı 4400 Tl nin aralık ayında kesinleşmeyeceğini düşünüyorum. Kısacası o kanalın parası kesinleşene kadar herşey olabilir. en azından 3M + izlenene kadar youtubenin ilişmediğini görmüş oldum. Umarım bolca kazanırsın.

Evet 24 saatlık kazanç ama aylık eklemıyorum... sıkıntı olmasın, 24 saatlık kazanç ekleme nedeım youtube bu işin sonunda ne yapacak? %100 orjınal herbişe...
uuflbnz.png

olayın takibini paylaşıcam...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri