İzlenme tekniğimi paylaşıyorum.

enginilicali

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ufak tefek birşeyler denerken aklıma birşey geldi ve uygulamadım kadarı ile izlenmelerde yansıdı ne yaptım kısaca paylaşıyorum.

Öncelikle youtube hesabımızda alt kanallar açıyoruz bu açtığımız hesap ana hesabımız olmasın bağımsız olsun videolar olan kanal olmasın...

örnek kanallar.

531f129fbcec4d41964343bc5815f657.jpeg

Burdan kullanacağımız kanalı seçiyoruz.

Daha sonra 10 videomuzu o sekmede açıyoruz tek tek sekmeleri geziyoruz hepsi başlıyor.

Sonrasında tüm sekmeleri kapatıp yeniden kanallarımıza gelip diğer kanalımıza geçiyoruz. aynı şekilde 10 20 videomuzu sekmede açıp tek tek hepsine bakıyoruz kapatıyoruz..

100 KANAL AÇMA HAKKINIZ VAR 1 HESAPDA..

SONUÇ :
9114bc1a91e44020aa144a78fe88f7d6.jpeg

Umarım işinize yarar yaramazsa isede canımız sağolsun biz paylaşalımda :)

Aynı zamanda yorum ve like da kasabilirsiniz..

3/4 yıl önce çok popülerdi.Sonra ip sıkıntısı geldi.Çok fazla alt kanal açıldığında ana kanal da gidebiliyordu.Youtube bu işlemleri görebiliyor.

Şu an durum nedir bilmiyorum, denerken dikkat etmek lazım.

[MENTION=41546]enginilicali[/MENTION] biraz daha üstüne birşey katarsak işe yarar gibi bir tekniğe benziyor çok sağol

sanırsam bazılarını kızdırdın hahahaha :D

paylaşım için tşkler. deneyen arkadaşlar elbet olucaktır.

bu yönten ip den dolayi is gormez yt ip lere gore is yapiyo bildigim.

troll mu bu ciddi mi anlayamadım.denediniz mi hocam 100 kanalla?bence spama düşer zaten. mailciler tek pcden ip değiştirip çerez silerek 100 kanal açınca pcyi formatlıyor.

Merhaba arkadaşlar ufak tefek birşeyler denerken aklıma birşey geldi ve uygulamadım kadarı ile izlenmelerde yansıdı ne yaptım kısaca paylaşıyorum.

Öncelikle youtube hesabımızda alt kanallar açıyoruz bu açtığımız hesap ana hesabımız olmasın bağımsız olsun videolar olan kanal olmasın...

örnek kanallar.

531f129fbcec4d41964343bc5815f657.jpeg

Burdan kullanacağımız kanalı seçiyoruz.

Daha sonra 10 videomuzu o sekmede açıyoruz tek tek sekmeleri geziyoruz hepsi başlıyor.

Sonrasında tüm sekmeleri kapatıp yeniden kanallarımıza gelip diğer kanalımıza geçiyoruz. aynı şekilde 10 20 videomuzu sekmede açıp tek tek hepsine bakıyoruz kapatıyoruz..

100 KANAL AÇMA HAKKINIZ VAR 1 HESAPDA..

SONUÇ :
9114bc1a91e44020aa144a78fe88f7d6.jpeg

Umarım işinize yarar yaramazsa isede canımız sağolsun biz paylaşalımda :)

Aynı zamanda yorum ve like da kasabilirsiniz..

alt kanal açarken telefon onayına takılmıyor mu?

Ona hiç gerek yok tek hesapta videoyu f5 leyin ;)

izlenme kasmanın adsense açısından sıkıntı yapabilceğini düşünüyorum. like ve yorumunda kanal açısından sıkıntı yaratcağını düşünüyorum ama zaten partnerdeyseniz bi denersiniz

Ben denedim bu yöntemi üzerinden zaman geçince silmişti benim izlemeleri

İzlenme için böyle riskli yöntemlere gerek yok.

Kendi uyguladığım yöntemi vereyim size;
Az video ve manuel çalışanlar için en iyisidir bu yöntem

Çalıştığınız içeriğe ait kısa fragmanlar elinzin altıda olsun, adsense e bağlı olmasın para kazanmanın açık olmasına gerek yok. Yapın fragman kanallarını boşta beklesin. Zamanla hitlenir bu videolar.

Esas kanalınızı yaptığınızda, fragman videolarından ek açıklamar veya bitiş ekranı ile bağlantı verin yeni videolarınıza.

Normalde sıfır kanalın tutması hitlenmesi 10-15 gün sürebiliyor
Ama fragman kanalından vereceğiniz bağlantılar, bu süreyi 2 güne indirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri