İzlenme + Tık Hiç Uyunlu Değil ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2800 İzlenme Alıyorum 120 Tık.

7-8-9 Bin İzlenme Alıyorum 100 Tık Geçmiyor Sizce Bu Neden Böyle Bazı Videolarım 15 20 Saniyelik + Full Komedi Üzerine Çalışıyorum.

Normalmi Yoksa Adsense Tıklarımı Saymıyor ? Buyrun Bakın İzlenme + Tık Sizde Uyumlu Olmadıklarını Anlıyacaksınız..
qb9nv.png

Hocam oluyo bazen normalde 1k izlenime 30-40 arası tık alırım bugün 15 tık almışım .

5 k izlenimde 34 tik aldim sevindim cok diye bende bi terslik var :D

Bunda mı bı terslık var hocam benden ornek vereyım..

2000 gosterıme 10 tık nasıl şukretmek gerekır.

günlük 60k ile 120k arası izlenimim oluyor.ama gel gelelim tıklar çok dengesiz.bu izlenimlere karşılık en yüksek 3800 tık en düşük 400 tık aldığım oldu.son 4-5 gündür 60k izlenim var ancak tıklar 400-500-600 arası.benim sayfa to çok düşük.sizin to olar gayet güzel görünüyor aslında.

Bencede bir sorun var gibi gözüküyor arkadaşım biraz araştırıyorum kayda değer bir bilgi bulursam bilgilendiririm.

temmuzda ben hep aynıyım hep tıklar hemde tbmler yerlerde surunuyor bu ış yapılırmı cok defada dusunmedım degıl..

gunluk 20k-40k arası ızlenım alıyorum 80 tıkı gecemıyorum

yavv beyler ne diyorsunuz siz ben 900 izlenmeye 2 tık aldım D: oda ben tıklattım
neden öyle lütfen yardım eddin ):

bugün bin sayfa görüntülenmeye 13 tıktayım..neyse ki tbm 0,37ye yükseldi öğlenden beri..
buna da şükür :D

1k ya 40 tık alıyorum bende.bence normal tablo seninkide bizler gibi marshall

Tıklar izleme sayısına göre şu oranla gelir diye birşeyden söz edemeyizki zaten. Videoların vidyo önü reklam çok yayınlanan bir ülkeden izleniyordur 100 izlenimden 10 tanesi skip demez izler, Başka bir alternatifdede o ülkede vidyo önü az çıkıyordur adamın ilgisine alakasına göre reklam çıkar tıklar. Bu işi Yaparken insan faktörünü unutuyorsunuz hep, Bu güne kadar kaç reklama tıkladınız, yada tıklardınız? izlerken reklam çıkıyor diye eminim sinir oluyorsunuzdur.

Matematiksel bir formülü yok bunun, Sadece tecrübelerden çıkarım yapabiliyoruz. ABD-Canada izlenimlerinde Vidyo önü çok çıkıyor ve vidyo önü tıklaması geliyor diyebilirim örneğin :) Ama tabiki Kategoriniz,Vidyonuz vs gibi bir sürü etkileyen faktör var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri