izlenmede düşüş

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar öncelikle çalıştığım için forumu takip etme şansım olmuyor bu aralar 12 saatlik bir işte çalışıyorum haftada 6 gün eğer forumda böyle bir konu daha önce açılmışsa özür dilerim. Soruma gelecek olursak bu ay izlenmelerimde ve tıklarımda %40lık bir düşüş var bu durum sizde de böyle mi?

Tekrar belirteyim forumu takip edemiyorum konu açıldıysa özür dilerim.

Videolarınızın izlenmeleri düşebilir, tık sayınız düşebilir bunlar doğal şeyler herkes de aynı düşüşün olması mı gerekiyor :) Ki zaten herkes aynı kategori çalışmıyor ki hepimizde beraber düşüş olsun :D

Not: Sadece ay başları bazen kazançlarda düşüş olabiliyor o da bazen

İzlenme normal.

Tıklanmalarad artış var

tbmde %50 düsüs var.

Abicim videonun icerigiyle alakalıdır.

Yüklediğim güncel video ilk bi kaç hafta iyi gider ..

en fazla 3-4 video izlenmeye devam eder diğerleri unutulur gider

benimde düşüş felaket izlenme tık kazanç tbm,ay başı düzelir para kesinleşince düzelir diye bekliyorum tüm videoları gizledim yeni seriler yükledim ayın 12'de hepsini yayınlıyıcam

izlenme benim yüksek ama tbm arkadaşın dediği gibi %50 düştü. 0.10 0.12 arasındaydı şuan 0.06 . Güzelim tıklar gidiyor.

güncelleme bg to vs artmaya başladı ayın 11 kesinleşiyor sanırım paralar bu yüzden

bir arkadaş diyordu, sanırım tüm dünya tatile çıktı youtube u unuttular :D tabi işin espirisi ama ben de de düşüş var ama kategoriye ve paylaşılanlara göre değişen bir durumdur bence bu

youtube çalışıyorsan esnaf mantığıyla düşünecen bugün çok kazanırsın yarın az kazanırsın, yaz olur, tatil dönemi olur az kazanırsın, hazan mevsimin de karda kışta herkes eve kapanır çok kazanırsın. önemli olan ay sonu ortalaman. kimsenin stabil bir kazancı yok.

Bende de acayip düşüş var tüm kanalalrımda. Ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Kategori öyle haber spor gibi iki gün izlenip unutulucak kategori de değil ki :/

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] Hocam benimde adsensede ayın ilk günleri düşük olup, yarısından sonra artardı sizde de durum öyle mi yoksa hep mi düşük? Hep düşük ise index sorunudur imleyin videoları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri