İzlenmeler Hakkında

• Kullanıcı kkundakci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kkundakci

Yasaklanmış
Öncelikle herkese selamlar,

Pat diye konuya girmiş olacağım fakat kusura bakmayınız. Burada çok güzel paylaşımlar bilgiler, makaleler mevcut. Yaptıklarınızı gördükçe daha da fazla kamçılanıyor insan. Fakat ben bu konuda yanlış bir şeyler mi yapıyorum bilemiyorum. Sakın buda kazanamayanlardan diye düşünmeyin. Ben nerede hata yapıyorum ki kazanamıyorum bunun cevabını arıyorum. Daha öncesinden sadece mart ayında 190 $ lık bir ödeme aldım. Bunun dışında herhangi bir ödeme yok. Tabi ki insanoğluyuz nefis duygusu yok mu insanda onlar kazanıyor ben neden kazanamıyorum. Burada yazılanları yapıyorum genede yok yok diyor insan. Ben sizlerden nasıl kazanırım sorusunu da sormuyorum. Bana diyin ki hataların bunlar bunlar ( kanallarımı verebilirim ) sen bundan kazanmıyorsun. Eyvallah. Ancak hatalarımın düzeltmesini sağlayacak bir yol göstericim yok şuanda. Ben ay sonunda 1 $ dahi kazanmış olsam evet kazandım diyebileyim. Şuan elim kolum bağlı. Video atıp duruyorum. Başkada bir şey gelmiyor elimden.

Varsa yardım edecek arkadaşlar,abiler kardeşler. Bir kaç hatamı sizlerde söyleyin.

Teşekkürler.

kanalını pm atarmısın varsa hatanı buraya yazarım ona göre yorum alırsın.

Attıgın kanal her telden ing Türkçe karışık gündemi olmuş bitmiş videoları yüklemişsin onu arıyıpta izlemiyorlar tabi. ve alakasız etiketler girmişsin

örnek:başlık youtube hakkında " etiket = flo rida "

Kanallarını kategorilere göre ayır örnegin 1ine komedi digerine spor digerine haber gibi kaliteli etiket gir " buradan etiket türetebilirsin https://ads.youtube.com/keyword_tool "

Attıgın kanal her telden ing Türkçe karışık gündemi olmuş bitmiş videoları yüklemişsin onu arıyıpta izlemiyorlar tabi. ve alakasız etiketler girmişsin

örnek:başlık youtube hakkında " etiket = flo rida "

Kanallarını kategorilere göre ayır örnegin 1ine komedi digerine spor digerine haber gibi kaliteli etiket gir " buradan etiket türetebilirsin https://ads.youtube.com/keyword_tool "

Öncelikle teşekkürler. Elimde olan kanalların tamamındaki videoları siliyorum. Birisine spor diğerine komedi şeklinde ayırıyorum. İlk olarak bu hatamı düzelterek işlemlere başlıyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

Öncelikle teşekkürler. Elimde olan kanalların tamamındaki videoları siliyorum. Birisine spor diğerine komedi şeklinde ayırıyorum. İlk olarak bu hatamı düzelterek işlemlere başlıyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

silmene gerek yok okadar yüklemişsin kalsın yeni kanal açabilirsin yada düzenleyebilirsin

evet bunlar önemli arkadaşlar herşeyi kategori yapın benim 1 tane karışık kanalım var ama herşey ayrı ayrı olursa daha iyi olur etiket başlık konusundada etiket başlık birbiri ile alakalı olmalı

Teşekkürler. Silmemin bir önemi yok tekrardan yaparım. Önemli olan hatamı görebilmek her kanal tek içerik olmalı bunu anlamış oldum. Bi hesap sporken diğer hesap sadece komedi, diğer hesapda sadece haber olmalı

---------- Mesaj saat 01:53:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:16 civarında gönderildi. ----------

evet bunlar önemli arkadaşlar herşeyi kategori yapın benim 1 tane karışık kanalım var ama herşey ayrı ayrı olursa daha iyi olur etiket başlık konusundada etiket başlık birbiri ile alakalı olmalı

Etiket miktarlarım ne olmalı ? Belli bir limiti varmıdır ?

Etiket limiti derken mesela "sokakta kavga",sokakta kavga anı " türü gibi 8-9 tane yazınca doluyor zaten zararı yok tek kelime etiket girmeyin

Etiket limiti derken mesela "sokakta kavga",sokakta kavga anı " türü gibi 8-9 tane yazınca doluyor zaten zararı yok tek kelime etiket girmeyin

Teşekkürler, tek kelime ile giriyordum ben Hata 2

---------- Mesaj saat 02:10:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:23 civarında gönderildi. ----------

Bu gecenin son sorusu olarak kanallarım Türkçemi İngilizcemi olsun ?

az bildiğim kadarıyla cevaplayayım tbm artsın istiyosan tabiki ingilizce seçmen yaraına olacaktır tavsiyeler hep bu yönde ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri