İzlenmem 18K kazanç 0

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar izlenmem 20k ve o video kazanç 0 hatta kanalımda 22 kazanç 0 bu nedir arkadaşlar sizce daha önce bir kanalımdada toplam 15k izlenme kazanç 0 bu kanallarım böyle neden böyle

Nasıl yani? Yani nasıl? Adsense de mi 0 gözüküyor yoksa YouTube Analiz de mi?

Youtube analistik de ise ve uzun zamandan beri kazançlar 0,00 ise çöp kanal statüsüne giriyor....

Nasıl yani? Yani nasıl? Adsense de mi 0 gözüküyor yoksa YouTube Analiz de mi?

hayır hocam adsense o kanalın kazancını göremem zaten dolu kanal bağlı nasıl bilcem o kanalın kazancını.Ben youtube analict baktım 2 gün önce falan izlenme başladı o zaman ışıklar sönüktü şansızlığıma halen bazı videolarda sönük sonra ışıklar açıldı ama ışıklar açıldıktan sonrada 4k falan izlenme aldı ama yine o video kazanç 0 kanalımdada kazanç 0

---------- Mesaj saat 13:25:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:47 civarında gönderildi. ----------

Youtube analistik de ise ve uzun zamandan beri kazançlar 0,00 ise çöp kanal statüsüne giriyor....

hocam çöp kanal ne demek kanal yeni cillop gibi kanal bir yanlışlık falanda yapmadım bu ne demek oluyor izlenme aldım o kadar

hayır hocam adsense o kanalın kazancını göremem zaten dolu kanal bağlı nasıl bilcem o kanalın kazancını.Ben youtube analict baktım 2 gün önce falan izlenme başladı o zaman ışıklar sönüktü şansızlığıma halen bazı videolarda sönük sonra ışıklar açıldı ama ışıklar açıldıktan sonrada 4k falan izlenme aldı ama yine o video kazanç 0 kanalımdada kazanç 0

adsenseye baglamayımı unuttunuz acaba ?

yada video kısadır reklama tık gelmemiştir.

kanalı açalı 5-6 gün oldu

---------- Mesaj saat 13:28:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:15 civarında gönderildi. ----------

adsenseye baglamayımı unuttunuz acaba ?

yada video kısadır reklama tık gelmemiştir.

Hayır adsense bağlı.Videolarımda çok kısa değil hocam 20k izlenmeye falan hiç mi gelmez türk olsa anlarım bir de yabancı haber videoları

31.07.2013 kesinleşmemişse kanalında sorun var demektir. Diğer kanallarına bak o tarihteki kazançlarının kesinleştiğini görebilirsin. Benden sana tavsiye o kanlla uğraşma.

31.07.2013 kesinleşmemişse kanalında sorun var demektir. Diğer kanallarına bak o tarihteki kazançlarının kesinleştiğini görebilirsin. Benden sana tavsiye o kanlla uğraşma.

hocam anladımadım 31.07.2013 kesinleşmemişse ne demek.Kanalım neden böyle neden uğraşmıyacağım bunun belli bir açıklaması yok mu youtube falan mesaj atamazmıyım bunun illa belli açıklaması vardır.Kanalın abonesi gittikçe artıyor böyle şey olur mu?

oluyor kardeşim ve ben bir çözümünü bulamadım ve fazla kanal da açmam ama açtığım kanalları da adsenseye bağlayıp 1-2 video attıktan sonra 3 gün takip ederim analistic e 0,01$ dahi olmuş olsa o kanalın adsenseye problemsiz bir şekilde bağlanmış olduğunu bilirim ama 3 gün -5 gün izlenim varsa ve kazaç 0,00 $ gidiyorsa o kanalın adsense bağlantısı sırasında illaki bir sorun yaşanmış demektir. Arada kalmış, bugda kalmış, askıda kalmıştır. Ne dersen de sen o kanalla 1 ayda uğraşsan 1.000.000 izlenim de alsan ne adsenseye yansır ne de para kazandırır.

oluyor kardeşim ve ben bir çözümünü bulamadım ve fazla kanal da açmam ama açtığım kanalları da adsenseye bağlayıp 1-2 video attıktan sonra 3 gün takip ederim analistic e 0,01$ dahi olmuş olsa o kanalın adsenseye problemsiz bir şekilde bağlanmış olduğunu bilirim ama 3 gün -5 gün izlenim varsa ve kazaç 0,00 $ gidiyorsa o kanalın adsense bağlantısı sırasında illaki bir sorun yaşanmış demektir. Arada kalmış, bugda kalmış, askıda kalmıştır. Ne dersen de sen o kanalla 1 ayda uğraşsan 1.000.000 izlenim de alsan ne adsenseye yansır ne de para kazandırır.

YAPMA BUNUUUUUU YAPMAAAAAAAA. La tribe soktun beni. :D 3 kanalım dan 2 tanesi 3 haftadır 0 da izlenim de baya var.

Benimde bi komedi kanalım vardı. şuan 2 ay oldu kanalı açalı, 150 abonesi 150k hiti var ama kazanç 0 :) , kapatcam kanalı

acı ama gerçek bu, o 2 kanaldan aldığın yüksek izlenimler neden adsensene yansımıyor aceba hiç düşünmedin mi :D

kanalı adsense bir daha bağlayıp ilişkilendiricem bakalım ne olucak hocma böyle bir açıklama kusura bakma olamaz bunun bir nedeni illa vardır bu çok nasıl diyim profesyonelce açıklama olmadı:D bunun daha teknik bir açıklaması olması lazım adsensense ilişkilendirme sorun ise birdaha ilişkilendirme yaparız hocam sorun değil

kanalı adsense bir daha bağlayıp ilişkilendiricem bakalım ne olucak hocma böyle bir açıklama kusura bakma olamaz bunun bir nedeni illa vardır bu çok nasıl diyim profesyonelce açıklama olmadı:D bunun daha teknik bir açıklaması olması lazım adsensense ilişkilendirme sorun ise birdaha ilişkilendirme yaparız hocam sorun değil

Size iyilikte yaramıyor. Suç bende sizlere yardımcı oluyorum! :confused:

Profesyonelce açıklama istiyorsan konu açmayacaksın doğrudan merkezine soracaksın.
http://support.google.com/youtube/?hl=tr#topic=2676376

benim de 2 kanalım böyle oldu hatta bitanesini partnere geçridim orda da gözükmedi partnere sorun bildircem oda düzeltemezse ne yapcam bilmiyorum

Size iyilikte yaramıyor. Suç bende sizlere yardımcı oluyorum! :confused:

Profesyonelce açıklama istiyorsan konu açmayacaksın doğrudan merkezine soracaksın.
http://support.google.com/youtube/?hl=tr#topic=2676376

Tamam kardeşim bir sakin ol :Dkızma kızacak ne var bunda sende suç falan yok relax bu benim fikrim yani böyle bir kanal 20k falan izlenme almış çöp demen mantıksız benim için 1.000.000 izlenme olsun yine çöp dedin bu açıklama bana göre çokta mantıklı gelmiyor sinirlenecek birşey yok tamam mı kardeşim;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri