Arkadaşlar izlenmem 20k ve o video kazanç 0 hatta kanalımda 22 kazanç 0 bu nedir arkadaşlar sizce daha önce bir kanalımdada toplam 15k izlenme kazanç 0 bu kanallarım böyle neden böyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yani? Yani nasıl? Adsense de mi 0 gözüküyor yoksa YouTube Analiz de mi?
Youtube analistik de ise ve uzun zamandan beri kazançlar 0,00 ise çöp kanal statüsüne giriyor....
hayır hocam adsense o kanalın kazancını göremem zaten dolu kanal bağlı nasıl bilcem o kanalın kazancını.Ben youtube analict baktım 2 gün önce falan izlenme başladı o zaman ışıklar sönüktü şansızlığıma halen bazı videolarda sönük sonra ışıklar açıldı ama ışıklar açıldıktan sonrada 4k falan izlenme aldı ama yine o video kazanç 0 kanalımdada kazanç 0
Youtube analistik de ise ve uzun zamandan beri kazançlar 0,00 ise çöp kanal statüsüne giriyor....
adsenseye baglamayımı unuttunuz acaba ?
yada video kısadır reklama tık gelmemiştir.
31.07.2013 kesinleşmemişse kanalında sorun var demektir. Diğer kanallarına bak o tarihteki kazançlarının kesinleştiğini görebilirsin. Benden sana tavsiye o kanlla uğraşma.
oluyor kardeşim ve ben bir çözümünü bulamadım ve fazla kanal da açmam ama açtığım kanalları da adsenseye bağlayıp 1-2 video attıktan sonra 3 gün takip ederim analistic e 0,01$ dahi olmuş olsa o kanalın adsenseye problemsiz bir şekilde bağlanmış olduğunu bilirim ama 3 gün -5 gün izlenim varsa ve kazaç 0,00 $ gidiyorsa o kanalın adsense bağlantısı sırasında illaki bir sorun yaşanmış demektir. Arada kalmış, bugda kalmış, askıda kalmıştır. Ne dersen de sen o kanalla 1 ayda uğraşsan 1.000.000 izlenim de alsan ne adsenseye yansır ne de para kazandırır.
YAPMA BUNUUUUUU YAPMAAAAAAAA. La tribe soktun beni.3 kanalım dan 2 tanesi 3 haftadır 0 da izlenim de baya var.
acı ama gerçek bu, o 2 kanaldan aldığın yüksek izlenimler neden adsensene yansımıyor aceba hiç düşünmedin mi![]()
Benimde bi komedi kanalım vardı. şuan 2 ay oldu kanalı açalı, 150 abonesi 150k hiti var ama kazanç 0, kapatcam kanalı
acı ama gerçek bu, o 2 kanaldan aldığın yüksek izlenimler neden adsensene yansımıyor aceba hiç düşünmedin mi![]()
La nasıl 0 adsense de mi 0 ?
kanalı adsense bir daha bağlayıp ilişkilendiricem bakalım ne olucak hocma böyle bir açıklama kusura bakma olamaz bunun bir nedeni illa vardır bu çok nasıl diyim profesyonelce açıklama olmadıbunun daha teknik bir açıklaması olması lazım adsensense ilişkilendirme sorun ise birdaha ilişkilendirme yaparız hocam sorun değil
Size iyilikte yaramıyor. Suç bende sizlere yardımcı oluyorum!
Profesyonelce açıklama istiyorsan konu açmayacaksın doğrudan merkezine soracaksın.
http://support.google.com/youtube/?hl=tr#topic=2676376
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.