İzlenmem düştü

TimurLenk

Kayıtlı Üye
1 ay evvel başladığım serüvende günlük ort 100 izlenme alıyordum fakat iki gün evvel kanalıma etiketler girdim o günden beri izlenmemeye görüntülenme düşmeye başladı sebebi yanlış etiketmidir kaldırmalımıyım ?

Eskiden etiketler çok mühimdi lakin artık etiketlerin muhteşem bir rolü olduğunu söyleyemem, ama bazen girdiğimiz kelimeler ağır spam kelimeler barındırabiliyor ve youtube kanalınızı önerilerden çıkarmayı geçelim aramalarda bile listeletmiyor. Bunu ben bir kaç kere yaşadım.

Etiket değiştirince bende de oluyor izlenim düşmesi neden bilemiyorum ama etiket ile oynadığım an düşüyor bir iki gün sonra geri aynı seviyeye geliyor

Arkadaşlar merhaba kanalıma bir hafta önce telif hakkı ihtarı geldi, itiraz ettim, videoda telif olarak hiçbir içerik yoktu tamamen oyuncuların instagram fotolarıyla oluşuyordu ama ihtar geldi, itirazın sonuçlanmasına 10 gün var ve izlenmelerim bir haftadır yerlerde son 48 saatim 600 bin civarındayken şimdi 50 bine kadar düştü ve düşüyor da.

telif hakkı ihtarı izlenmeleri bu kadar etkiler mi
İhtar kalktıktan sonra kanal eski popülerliğine kavuşur mu?
Allah rızası için bilenler cevap yazsın...

Arkadaşlar merhaba kanalıma bir hafta önce telif hakkı ihtarı geldi, itiraz ettim, videoda telif olarak hiçbir içerik yoktu tamamen oyuncuların instagram fotolarıyla oluşuyordu ama ihtar geldi, itirazın sonuçlanmasına 10 gün var ve izlenmelerim bir haftadır yerlerde son 48 saatim 600 bin civarındayken şimdi 50 bine kadar düştü ve düşüyor da.

telif hakkı ihtarı izlenmeleri bu kadar etkiler mi
İhtar kalktıktan sonra kanal eski popülerliğine kavuşur mu?
Allah rızası için bilenler cevap yazsın...

Merhabalar, fotoğraflar da telif hakkına tabiidir youtubede, hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen haftalarda birisi küçük resimden ötürü telif yemişti.

vYGuoB.jpg

Ama sırf fotoğraftan ötürü telif yemek de çok zor bir ihtimal ya. İçeriğin kanalında izlenen en büyük içerik miydi? Eğer cevabın evet ise videon pek şaha kalkmasa da yine indexlenecektir, artık biraz şansa kalıyor işin. Allah yardımcın olsun, telif haklarına itiraz ederken de dikkat edin lütfen her önüne gelen telife itiraz edilmez, bundan önce şahıslara imkan varsa ulaşılıp rica ederek kaldırması istenir vs.

Lakin piyasada rekabet olan kategorilerde sahte telif çok, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Bol şans.

kanalımda Ramo dizisi fragman diye bir video attım
ancak Murat Yıldırım'ın instagram fotolarıyla yapıldı video, ihtar yedim itiraz ettim geri çekileceğine inancım tam
lakin ben toplu video silme eylemi de yaptım bu zaman diliminde 200'e yakın videoyu sildim
kanal algoritması bozulmuş olabilir mi
bozulmuş ise toparlanır mı
kanalımın adın yeni fragman tv inceleyebilirsiniz

hocam kanala ilk başladığınızda etiketleri mantıklı koyun ve asla değiştirmeyin ben 2 kanalımı mahvettim bu şekilde tabi benim de kabahatim moralim bozulduğu için video atmamaya başlayınca iyice düşüş yaşadı yani ne olursa olsun kanal etiketini değiştirmeyin tabi ünlü bir youtuber değilseniz.

kanal etiketinden kastın kanalı anlatan birkaç etiket mi
videolara yüklenene etiketler değil yani?

onun ne etkisi olabilir ki

Eskiden etiketler çok mühimdi lakin artık etiketlerin muhteşem bir rolü olduğunu söyleyemem, ama bazen girdiğimiz kelimeler ağır spam kelimeler barındırabiliyor ve youtube kanalınızı önerilerden çıkarmayı geçelim aramalarda bile listeletmiyor. Bunu ben bir kaç kere yaşadım.
sonradan kanalın düzelme şansı var mı yoksa gidiyormu tamamen?

valla ızlenmeyı artık hıc dusunmuyorum cunku napsanz olmuyor..
kanal eskıden gunluk mın 150k ızlenırdı.
sımdı 15-10k
gecen gun nasıl olmussa ana sayfaya dusmus gunluk 1mılyon geldı rahat ama 3 gun sonra gene 20-30k lar.

en kotusu de para kazanma yok kanalda:(

valla ızlenmeyı artık hıc dusunmuyorum cunku napsanz olmuyor..
kanal eskıden gunluk mın 150k ızlenırdı.
sımdı 15-10k
gecen gun nasıl olmussa ana sayfaya dusmus gunluk 1mılyon geldı rahat ama 3 gun sonra gene 20-30k lar.

en kotusu de para kazanma yok kanalda:(

Spamdan dolayı mı yoksa tekrarlanmış içerik olduğu için mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri